Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Jakość produktów spotyka się z bardzo pozytywnym odbiorem, klienci chwalą skuteczność i wysoką wartość suplementów. Produkty są dobrze i estetycznie zapakowane, co wpływa na pozytywne wrażenia z zakupu. Atrakcyjne ceny i promocje, zwłaszcza na wielopaki, są bardzo doceniane przez kupujących. Wielu klientów pozytywnie ocenia smak produktów, co podnosi ich ogólne zadowolenie z zakupu. Obsługa klienta i kontakt ze sprzedawcą są oceniane bardzo dobrze, podkreślana jest profesjonalność i łatwa komunikacja. Część klientów zaznacza, że efekty działania produktów pojawiają się po dłuższym czasie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieEssensey
Wszystko zgodnie z opisem. Produkt rzeczywiście wystarcza na 30 dni. Po ok. 2 tygodniach da się odczuć ulgę, np. mniej bolą kolana. Poprawę widać też na twarzy - skóra jest wypełnieniona i bardziej napięta. Jestem zadowolona.
Kupię ponownie!
Kolagen mango bardzo smaczny, po jakimś czasie można odczuć ulgę w bólu stawów i większą elastyczność. Jedno opakowanie starcza na dość długo. Kupiłam poprzednio 2 opakowania i ponownie dwa bo wydaję mi się najlepszy na rynku.
Bardzo szybka wysyłka, dobrze spakowane, kod promocyjny działał :) Mam nadzieję, że i z produktu będę zadowolona.
Bardzo cenię sobie produkty marki Essensey za wysoką jakość i skuteczność działania.
Nie mam doswiadczenia kupionym u panstwa ,ale mam nadzieje,ze po dluzszym uzywaniu bede mogla napisac pochlebna opinie.
Pozytywnie
Szybka realizacja, dobra jakość, ładne opakowania, dobry wybór suplementow w odpowiednich ilościach
Kolagen Forte
Szybka przesyłka.
Smak kolagenu ok.
Piję od 3 dni więc na efekty muszę poczekać.
Zamówię kolejne opakowania
Polecam sprzedawcę w 100% i na pewno jest to ulubiony sprzedawca. Ceny są mega niskie dostawa szybka produkty zapakowane porządnie .
Zamówienie zrealizowano w terminie.❤️ Miałam już colagen rybi 10000 tej firmy, bardzo się sprawdził.
Brak faktury
Bardzo korzystne propozycje cenowe przy zakupie wielopaków. Szybka wysyłka i dostawa. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka.
Szybka dostawa, cena adekwatna do towaru, czekam na kolejne promocje :)
Produkt spełnienia moje oczekiwania. Dobrze zapakowany. Szybka dostawa.
Zaczęłam drugie pudełko. Po pierwszej porcji widzę poprawę wyglądu skóry. Napój jest smaczny.
Stan idealny, środek działa. Cena super, najlepsza na rynku.
Daje efekty ale po czasie
Smak słodki
Jakość produktów. Terminowość wykonania zamówienia.
Dostawa ekspresowa Smak łagodny smaczny .Stosuję od kilku dni.
Zadowolona
Ładne opakowania. Szybka wysyłka. Produkty wydają się bardzo dobre, ale to ciężko mi ocenić...
Wszystko super, świetny produkt i szybka realizacja zamówienia. :)
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.