https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2979) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5276)

https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2979) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5276)

Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą świeżość oraz wysoką jakość produktów, podkreślają także ich doskonały smak i spełnianie oczekiwań. Pakowanie oceniane jest jako staranne i zapewniające bezpieczeństwo. Dostawa jest zazwyczaj punktualna i bezproblemowa. Obsługa klienta oraz kontakt z kierowcami wzbudzają uznanie dzięki uprzejmości, szybkim odpowiedziom i indywidualnemu podejściu. Kierowcy są opisywani jako mili, pomocni i profesjonalni, co znacząco wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Dodatkowo ceny są najczęściej postrzegane jako atrakcyjne i przystępne. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące nieświeżości produktów oraz niedociągnięć smakowych lub jakościowych. Zdarzają się także zastrzeżenia co do sposobu ułożenia produktów podczas pakowania, a czasem odnotowywane są drobne uszkodzenia. Nieliczni klienci zwracają uwagę na opóźnienia w dostawie lub drobne niedogodności w jej trakcie. Pojedyncze opinie wskazują na wzrosty cen lub wysokie koszty niektórych produktów.

Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/

Zamawiałam już drugi raz i jestem bardzo zadowolona.Moje zakupy miły kierowca przywiózł na czas.Wszystko przyszło co zamawiałam . Pozdrawiam cały zespół "Koneserów smaków"
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że kolejne zakupy przebiegły pomyślnie i wszystko dotarło na czas. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Polecam ❤️

Pan kierowca poinformował mnie zanim przyjechał telefonicznie, był bardzo miły i uprzejmy co daje duży plus na samym wstępie. Dostarczono mi wszystkie zamówione produkty i nie były uszkodzone podczas transportu. Polecam ❤️
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za przemiłą opinię! ❤️ Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie, a obsługa i produkty spełniły Pani oczekiwania. To dla nas ogromna radość! 😊 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Gorąco polecam szybko towar świeży jak zawsze i do nastepnego razu napewno 😉😇😇😇😇🥰🥰🥰
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jak zawsze było szybko i świeżo. Do zobaczenia następnym razem 🥰 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko było super i perfect. Dziękuję za pomoc w realizacji super świątecznych potraw.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w przygotowaniu świątecznych potraw. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko ok
Jesteście mega
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Super sklep . Wszystkim polecam .
Tu vas bien
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Wszystko smaczne ,miły i uprzejmy kierowca, szczeliego nowego roku dla całej firmy
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko smakowało, a dostawa przebiegła w miłej atmosferze. Również życzymy Szczęśliwego Nowego Roku! 🎉 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Très bonne information sur la livraison. Livraison effectuée dans le temps indiqué.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Merci beaucoup pour votre avis 😊 Nous sommes ravis que les informations et le délai de livraison aient été à la hauteur de vos attentes. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Profesjonalne podejście do klienta, produkty też dobrej jakości .Polecam.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że docenione zostało nasze podejście oraz jakość produktów. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Super ‼️ Polecam ‼️.