https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2979) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5276)

https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2979) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5276)

Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą świeżość oraz wysoką jakość produktów, podkreślają także ich doskonały smak i spełnianie oczekiwań. Pakowanie oceniane jest jako staranne i zapewniające bezpieczeństwo. Dostawa jest zazwyczaj punktualna i bezproblemowa. Obsługa klienta oraz kontakt z kierowcami wzbudzają uznanie dzięki uprzejmości, szybkim odpowiedziom i indywidualnemu podejściu. Kierowcy są opisywani jako mili, pomocni i profesjonalni, co znacząco wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Dodatkowo ceny są najczęściej postrzegane jako atrakcyjne i przystępne. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące nieświeżości produktów oraz niedociągnięć smakowych lub jakościowych. Zdarzają się także zastrzeżenia co do sposobu ułożenia produktów podczas pakowania, a czasem odnotowywane są drobne uszkodzenia. Nieliczni klienci zwracają uwagę na opóźnienia w dostawie lub drobne niedogodności w jej trakcie. Pojedyncze opinie wskazują na wzrosty cen lub wysokie koszty niektórych produktów.

Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/

Jak zwykle wszystko bardzo dobrze zapakowane . Wszystko pyszne i na czas .
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że pakowanie, smak i terminowość jak zawsze spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko super, jestem bardzo zadowolona!
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko było super i że jest Pani bardzo zadowolona. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Zachecam wszystkich do kupna tak znakomitego towaru.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że towar zrobił tak dobre wrażenie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Obsługa , dostawa wspaniałe . Nie jestem w stanie zjeść w 2 dni od dostawy wszystkiego . Za szybko opinie :) Ale kaszankę z czosnkiem polecam wspaniała . To naprawdę mistrzostwo sparzyć kaszankę tak , aby czosnek był chrupiący .
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😋 Cieszymy się, że kaszanka tak Panu zasmakowała — to dla nas ogromny komplement 🥰 Mamy nadzieję, że reszta produktów również przypadnie do gustu! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)

Gorąco polecam jak zawsze...szybka …

Gorąco polecam jak zawsze...szybka dostawa...dobry towar...kierowca bardzo miły...dalej trzeba zamawiać bez dwóch zdań!!!!😀😊😇🥰
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości, dostawy i obsługi. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Bardzo smaczne ♡ Bardzo miła i punktualna dostawa ♡ Dziękujemy!
Jestem bardzo zadowolona
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jest Pani bardzo zadowolona. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Perfekt Pozdrawiamy
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Zamawialiśmy drugi raz i po raz kolejny jesteśmy zadowoleni .
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że kolejne zamówienie ponownie spełniło oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Jak zawsze smacznie i dobra dostawa
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że jak zawsze było smacznie i z dobrą dostawą. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Moje zamoowienie dotarlo punktualnie, Produkty sa dobrej jakosci i smakiwite.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że zamówienie dotarło punktualnie, a produkty były smaczne i dobrej jakości. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Smaczne i świeże produkty. Kierowca miły, dostawa w terminie.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że produkty smakowały, a dostawa przebiegła terminowo i w miłej atmosferze. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Świetna Firma. 👍👍👍

Był to mój pierwszy zakup w Waszym sklepie, z wszystkiego jestem bardzo zadowolona.Dziękuję bardzo. Na pewno wkrótce znów und Was dokonam zamówienia. Pozdrawiam serdecznie Gabriele Luzie Gawinski
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że pierwsze zakupy spełniły Pani oczekiwania 👍 Będzie nam niezwykle miło gościć Panią ponownie! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Najlepszy sklep internetowy dla Polaków mieszkających za granicą! Świeże produkty, mili kierowcy
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że doceniają Państwo świeżość produktów i pracę naszych kierowców. To dla nas ogromna motywacja! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Dostawa terminowa i zgodna z zamówieniem. Kierowcy bardzo mili.