Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą świeżość oraz wysoką jakość produktów, podkreślają także ich doskonały smak i spełnianie oczekiwań. Pakowanie oceniane jest jako staranne i zapewniające bezpieczeństwo. Dostawa jest zazwyczaj punktualna i bezproblemowa. Obsługa klienta oraz kontakt z kierowcami wzbudzają uznanie dzięki uprzejmości, szybkim odpowiedziom i indywidualnemu podejściu. Kierowcy są opisywani jako mili, pomocni i profesjonalni, co znacząco wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Dodatkowo ceny są najczęściej postrzegane jako atrakcyjne i przystępne.
Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące nieświeżości produktów oraz niedociągnięć smakowych lub jakościowych. Zdarzają się także zastrzeżenia co do sposobu ułożenia produktów podczas pakowania, a czasem odnotowywane są drobne uszkodzenia. Nieliczni klienci zwracają uwagę na opóźnienia w dostawie lub drobne niedogodności w jej trakcie. Pojedyncze opinie wskazują na wzrosty cen lub wysokie koszty niektórych produktów.
Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/
Super produkty i dostawa.
👍👍👍
Wszystko sprawnie i super 😊
Super jakość i świeżość
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Miły kurier świetny kontakt!
Zamawiam już od kilku lat i zawsze jest wszystko super . Dziekuje ☺️
Zamawiam już od kilku lat. Zawsze
Dziękujemy serdecznie! 😊
Cieszymy się, że od lat wszystko spełnia oczekiwania.
Wszystko super jak zawsze
Serdecznie polecam !
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Wszystko super, jedzonko świeże i dobre, dostawa do domku wygodnie i szybko
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkty są świeże i smaczne, a dostawa wygodna i szybka.
Koneserzy Smaku
Wszystko pyszne, dostawa na czas , kierowca Mariusz jak zawsze bardzo mily.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkty smakują, dostawa była terminowa, a pan Mariusz tak miło obsłużył zamówienie.
Koneserzy Smaku
Jeszcze żadnej dostawy nie otrzymałam. Nikt się ze mną nie kontaktował.
Dzień dobry.
Bardzo nam przykro z powodu wystawionej opinii, jednak chcielibyśmy wyjaśnić, że opinia została wystawiona 6 maja, a zamówienie zostało złożone z wybraną przez Panią datą dostawy na 23–24 maja. Obecnie termin realizacji jeszcze nie nastąpił, dlatego przesyłka nie mogła zostać wcześniej dostarczona.
Na przyszłość zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta — zawsze chętnie pomagamy i wyjaśniamy status zamówienia. Przykro nam, że zamiast kontaktu otrzymaliśmy od razu ocenę 1 gwiazdki, mimo że zamówienie jest realizowane zgodnie z wybranym terminem dostawy.
Mamy nadzieję, że po otrzymaniu przesyłki będzie Pani zadowolona z zakupów i zdecyduje się Pani zaktualizować swoją opinię.
Pozdrawiamy
Koneserzy Smaku
Udane zakupy, jak zawsze.
Jak zawsze, wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawa była terminowa, a zamówienie zgodne z oczekiwaniami.
Koneserzy Smaku
Jesteście super, a produkty pierwsza klasa
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Towar ok. Jestem zadowolona Ale mam zastrzeżenia, co do sposobu pakowania jabłek. Opakowanie 2.5 w worku,jabłka po raz kolejny całe poobijane i podziurawione ogonkami sąsiednich jabłek w worku, no szkoda...
Dziękujemy za wystawienie opinii! 😊
Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli zechcą Państwo napisać w kilku słowach, co możemy zrobić lepiej. Każda uwaga jest dla nas niezwykle cenna i pomaga nam nieustannie podnosić jakość naszych usług.