Hurtownia internetowa WWW.HURTOWNIA-SPOZYWCZA.PL oferuje ponad 14487 produktów. W naszej ofercie można znaleźć szeroką gamę produktów, poczynając od słodyczy i nabiału oraz przetworach poprzez napoje, przyprawy z całego świata a skończywszy na artykułach chemii gospodarczej, kosmetykach i produktach dla dzieci.
Jako dystrybutor artykułów spożywczych jesteśmy dostępni na rynku od ponad 20 lat.
Dzięki bezpośredniej współpracy z dystrybutorami i producentami, oferujemy oryginalne oraz najwyższej jakości produkty w konkurencyjnych cenach. Nowoczesne rozwiązania informatyczne oraz logistyczne umożliwiają nam szybką realizację zamówień.
Posiadamy wiele certyfikatów potwierdzających nasz profesjonalizm, min. HACCP
Zaopatrujemy zarówno klientów korporacyjnych jak i restaruacje czy placówki oświatowe.
Gwarantujemy bezpieczeństwo transakcji oraz przejrzyste procedury zakupów.
Towar otrzymałam szybko, jedynie mam zastrzeżenie do za krótkiego terminu ważności mąki orkiszowej jasnej. Poza tym wszystko super. Pozdrawiam, Alicja.
Opinia zweryfikowana|
Produkty pierwszej jakości super zapakowane, szybka dostawa. Polecam
Profesjonalnie i miło...
Opinia zweryfikowana|
jestem bardzo zadowolona ze sprawności funkcjonowania nawet w okresie zwiększonego popytu
Niestety nie otrzymałam jednego produktu, choć zapłacony był z góry. Na fakturze miałam też więcej butelek wody policzonych niż otrzymałam, dlatego niestety nie polecam - nikt się nawet nie skontaktował w sprawie nadpłaty za niedostarczone śledzie. W okresie świątecznym nikt nie ma czasu się dopominać o 12 zł, ale niesmak duży, zwłaszcza, że koszty dostawy są wysokie przy mniejszych zamówieniach.
Sklep hurtownia-spozywcza.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodniez kryteriami jakości Trusted Shops
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
W sklepie hurtownia-spozywcza.pl można skorzystać gwarancja Trusted Shops: z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł . Dowiedz się więcej
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
Posiadamy wiele certyfikatów potwierdzających nasz profesjonalizm, min. HACCP
Gwarantujemy bezpieczeństwo transakcji oraz przejrzyste procedury zakupów.