roughradical.com.pl- Logo - Opinie

roughradical.com.pl

Opinie (1678) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6091)

roughradical.com.pl- Logo - Opinie

roughradical.com.pl

Opinie (1678) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6091)

Opinie na temat roughradical.com.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów, staranne wykonanie oraz trwałość produktów. Wielu z nich docenia również estetyczny, oryginalny design zgodny ze zdjęciami na stronie. Ekspresowa realizacja zamówień i szybka wysyłka są często wymieniane jako duże atuty sklepu. Dodatkowo, użytkownicy podkreślają wygodę i komfort noszenia produktów zarówno na co dzień, jak i podczas ćwiczeń. Kontakt ze sklepem w większości przypadków oceniany jest pozytywnie, a część klientów uważa stosunek ceny do jakości za atrakcyjny. Opinie dotyczące dopasowania produktów są podzielone – niektórzy klienci chwalą wygodę i dobre dopasowanie, podczas gdy inni zwracają uwagę na niedokładną rozmiarówkę i trudności w wyborze odpowiedniego rozmiaru. Pojawiają się także pojedyncze głosy krytyki dotyczące komunikacji i obsługi reklamacji, a część klientów uważa ceny za zbyt wysokie.

Opinie nt. sklepu roughradical.com.pl

Jakość rzeczy super!!! Co poprawić ? - niezwłocznie wysyłać zamówienie :)
Sprawna realizacja zamówienia, spodenki bardzo dobrej jakości, świetnie sprawdzają się podczas treningów
Bardzo dobre zestawy dają ciepło i komfort podczas przebywania w niskich temperaturach jedyny minus to strasznie farbują podczas prania także nie mieszać z innymi ubraniami i prać ręcznie . Ogolnie polecam

Komplet spodnie bluza top

Fajny krój. Świetnie leży i dopasowuje się do sylwetki. Zgodne ze zdjęciem i opisem
Jakość materiału jest imponująca, świetnie trzyma i podkreśla pośladki. Napewno wrócę po kolejne
Bardzo dobrej jakości produkty uwielbiam getry są jak druga skóra.
Mąż zadowolony z prezentu, dres ma świetny materiał i jest wygodny.
Sprawna dostawa i łatwe zakupy, jednak rozmiar okazał się za mały - szkoda, że nie ma darmowych zwrotów :(
Bardzo dobry produkt jestem zadowolona
Bardzo ładny strój, materiał dobrze dopasowuje się do ciała, nie prześwituje, kolor lila jest piękny.

Szybka wysyłka towaru i gatunek materiału
Wszystko wporzadku szybka dostawa ,towar zgodny z opisem,jestem bardzo zadowolona
Uwielbiam ubrania, doskonałą jakość.
Bardzo gorąco polecam Rough Radical.
Najlepsze getry jakie miałam, zamierzam zgromadzić całą kolekcję, wszystkie modele:D polecam są mega wygodne i mięciutkie! Dostawa ekspresowa.
Szybka wysyłka + petarda legginsy
Towar dobry gatunkowo, jedynie co mogło by być dla mnie bardziej komfortowe to możliwość powiększenia zdjęcia waszych produktów .
To już druga para spodni, którą zakupiłam, więc niech to stanowi o wartości zakupu. Ćwiczy mi się w nich bardzo dobrze, są wygodne. Polecam zakup. Zazwyczaj kupuję rozmiar L i w tym przypadku rozmiar był adekwatny.

Cudowne

Jak zawsze wysoka jakość wykonania i niesamowicie komfortowe ciuchy.
Zamówione produkty mają wysoka jakość