Opinie nt. sklepu roughradical.com.pl
komplet dresowy
Obsługa zamówienia bardzo szybka i bezproblemowa. Sam produkt jest świetnej jakości (100% bawełna). Jedyne czego według mnie brakuje na stronie, to dobrej tabeli rozmiarów, przez co ciężko jest dobrać od razu właściwy rozmiar.
Jakość wykonania bardzo dobra. Zawsze kupuję w tym sklepie, moim zdaniem komplety oraz leginsy są najlepsze.
Cudowne
Jak zawsze wysoka jakość wykonania i niesamowicie komfortowe ciuchy.
Bardzo fajnie leginsy, świetnie leżą, materiał bardzo przyjemny
zapakowane produkty,bardzo dobry kontakt na infolini,i szybkie zwroty bez problemu
Bardzo dobra jakość produktów (dres) i szybka realizacja zamówienia.
Szybka realizacja zamówienia
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Dobra jakosć produktów
Wszystko w porządku i super sklep
Koszulki bardzo fajne mam 3,dobrze się noszą są wygodne.
Bardzo dziękuję :)
Zakupiony towar pierwsza klasa :)
Super produkty, leżą idealnie i dobrze się sprawdzają przy intensywnych ćwiczeniach. Ładnie podkreślają figurę.
Szybka wysyłka i świetna jakość ubrań. Polecam serdecznie
Bardzo szybka realizacja, super jakość produktów. Polecam!
Kupiłem na szybko bieliznę z merino specjalnie pod bieg w -16 stopniach C. Sprawdziła się idealnie. Przez ponad 33km czułem się komfortowo i nie czułem chłodu. Szybka dostawa. Polecam.
Szybka wysyłka, dobra jakość i ciekawy design:) wracam regularnie ;)
Bardzo fajne leginsy szybka przesyłka
Polecam 100%
Świetny zakup. Bluzka z merino spełnia swoją rolę. Dostawą bardzo szybka, rozmiar opisany bardzo dobrze. To nie jest mój ostatni zakup. Serdecznie polecam.
wszystko dobrej jakości, polecam
Produkt zgodny z opisem, rozmiar idealny. Szybka dostawa.