roughradical.com.pl- Logo - Opinie

roughradical.com.pl

Opinie (1678) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6091)

roughradical.com.pl- Logo - Opinie

roughradical.com.pl

Opinie (1678) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6091)

Opinie na temat roughradical.com.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów, staranne wykonanie oraz trwałość produktów. Wielu z nich docenia również estetyczny, oryginalny design zgodny ze zdjęciami na stronie. Ekspresowa realizacja zamówień i szybka wysyłka są często wymieniane jako duże atuty sklepu. Dodatkowo, użytkownicy podkreślają wygodę i komfort noszenia produktów zarówno na co dzień, jak i podczas ćwiczeń. Kontakt ze sklepem w większości przypadków oceniany jest pozytywnie, a część klientów uważa stosunek ceny do jakości za atrakcyjny. Opinie dotyczące dopasowania produktów są podzielone – niektórzy klienci chwalą wygodę i dobre dopasowanie, podczas gdy inni zwracają uwagę na niedokładną rozmiarówkę i trudności w wyborze odpowiedniego rozmiaru. Pojawiają się także pojedyncze głosy krytyki dotyczące komunikacji i obsługi reklamacji, a część klientów uważa ceny za zbyt wysokie.

Opinie nt. sklepu roughradical.com.pl

Produkt zgodny z opisem, rozmiar idealny. Szybka dostawa.
Polecam, to juz moje kolejne koszulki

bardzo dobre produkty

lubię wasza markę i produkty, szczególnie odzież termo
Świetny sklep szybka wysyłka.

Świetny sklep

Szybko, sprawnie i wszystko na najwyższym poziomie
spodenki są dobre ,ale dotarł do mnie nie ten kolor który zamówiłam ,dlatego obniżam o jedną gwiazdkę
Wszystko super!
Wygodny materiał spodni, nie czuć ich na nogach, polecam zakup

Wszystko ok

Towar wyglądał jak na zdjęciach, rozmiar w porządku. Przydałoby się może więcej informacji o potencjalnym czasie wysyłki, ale ogólnie ok.
Jestem bardzo zadowolony. Materiały doskonałe. Kupiłem już dość dużo produktów.
Szybka realizacja ,towar zgodny z opisem ,polecam
Jak zwykle zachwycona jakoscia i czasem wysylki, dziekuje bardzo.
Super odzież
Kierując się opisem wybrałam rozmiar S, mogę go nosić, bo materiał jest elastyczny, ale bardziej odpowiedni byłby dla mnie rozmiar M. Zwrot i ponowny zakup wiąże się z dosyć znaczącymi kosztami przesyłek, szkoda, że nie ma mozliwości bezpłatnej wymiany.
Polecam w 💯% To już kolejny mój zakup i nie ostatni
Super produkty 😉

Dobry materiał

Materiał z którego wykonany jest dres ma fajny gruby splot, porządna bawełna. Informacja o opóźnione wysyłce powinna być przesłana mailowo z uprzedzeniem, a nie po przesłaniu zapytania co z wysyłką (4 dni po opĺaceniu zamówienia)
Wszystko
Zdecydowanie poprawcie komunikacje z klientem. Brak informacji o terminie wysyłki zamówienia po opłaceniu zakupu, wygląda to jakby klient został właśnie oszukany. Poza tym, bluza bardzo fajna i w dobrej cenie.