Certyfikat dla amigo-konie.pl

No. X18D585B5FAE7C159E223331CD8F0F7CF
 

Certyfikat wydany dn.
24.08.2015 r.
Ważny do
23.08.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o amigo-konie.pl



Bardzo dobry

4.86/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 193 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
amigo-konie.pl ma 644 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
23.04.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
23.04.2019 r.
Towar ok, kolor ciut inny niż widoczny na stronie. Trochę długi czas oczekiwania na przesyłkę.
3.67
Dobry

Data publikacji
23.04.2019 r.
Data zamówienia
13.04.2019 r.
23.04.2019 r.
sklep oki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2019 r.
Data zamówienia
15.04.2019 r.
22.04.2019 r.
Realizacja i dostawa expres
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.04.2019 r.
Data zamówienia
09.04.2019 r.
20.04.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2019 r.
Data zamówienia
11.04.2019 r.
18.04.2019 r.
polecam, transakcja przeprowadzona szybko , towar dobrej jakości
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.04.2019 r.
Data zamówienia
10.04.2019 r.
17.04.2019 r.
Bardzo szybkie dostarczenie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.04.2019 r.
Data zamówienia
10.04.2019 r.
17.04.2019 r.
Wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.04.2019 r.
Data zamówienia
06.04.2019 r.
15.04.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.04.2019 r.
Data zamówienia
01.04.2019 r.
12.04.2019 r.
Polecam wszystkim
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.04.2019 r.
Data zamówienia
05.04.2019 r.
12.04.2019 r.
szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.04.2019 r.
Data zamówienia
04.04.2019 r.
12.04.2019 r.
Obsługa sprawna i bardzo miła
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2019 r.
Data zamówienia
03.04.2019 r.
10.04.2019 r.
Paczka przyszła cała i "zdrowa" w bardzo krótkim czasie. Rzeczy warte swojej ceny:
Kamizelka zandona pasuje idealnie, bardzo wygodna i spełnia swoją funkcję.
Bryczesy hkm pro-team bardzo wygodne, godne polecenia, silikonowy lej się nie ściera. Małe co nieco dla konika tj. próbka paszy pro-linen gratis. Bardzo serdecznie polecam sklep i zachęcam do zakupów
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2019 r.
Data zamówienia
03.04.2019 r.
10.04.2019 r.
Rewelacja super sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
04.04.2019 r.
Super, błyskawiczna wysyłka, bezproblemowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
04.04.2019 r.
Bardzo miła i pomocna obsługa klienta
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2019 r.
Data zamówienia
23.03.2019 r.
03.04.2019 r.
Super sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2019 r.
Data zamówienia
19.03.2019 r.
03.04.2019 r.
Towar zgodny z opisem i szybką dostawą
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.04.2019 r.
Data zamówienia
26.03.2019 r.
02.04.2019 r.
Dobry kontakt, szybka dostawa; polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.04.2019 r.
Data zamówienia
24.03.2019 r.
02.04.2019 r.
Wszytko zgodne z zamówieniem.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
01.04.2019 r.
Data zamówienia
22.03.2019 r.
01.04.2019 r.
Szybko i sprawnie. Gorąco polecam .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.03.2019 r.
Data zamówienia
22.03.2019 r.
30.03.2019 r.
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.03.2019 r.
Data zamówienia
20.03.2019 r.
28.03.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.03.2019 r.
Data zamówienia
20.03.2019 r.
27.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.03.2019 r.
Data zamówienia
19.03.2019 r.
27.03.2019 r.
Super:) Polecam:)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2019 r.
Data zamówienia
19.03.2019 r.
26.03.2019 r.
super
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2019 r.
Data zamówienia
18.03.2019 r.
26.03.2019 r.
super sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2019 r.
Data zamówienia
18.03.2019 r.
26.03.2019 r.
Towar nie zgodny z zamówieniem.
1.50
Mierny

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
25.03.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.03.2019 r.
Data zamówienia
15.03.2019 r.
23.03.2019 r.
Przesyłka w bardzo krótkim czasie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.03.2019 r.
Data zamówienia
13.03.2019 r.
21.03.2019 r.
Sprawnie i bez problemów
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
15.03.2019 r.
serdecznie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2019 r.
Data zamówienia
08.03.2019 r.
15.03.2019 r.
Jak zawsze niezawodny sklep :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2019 r.
Data zamówienia
08.03.2019 r.
15.03.2019 r.
Wszystko w porządku, towar ok, szybka obsługa zamówienia.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
15.03.2019 r.
Wszystko OK. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2019 r.
Data zamówienia
07.03.2019 r.
14.03.2019 r.
Wysyłka bardzo szybka, wszystko super, towar zgodny z opisem. Ewentualne jedyne zastrzeżenie to brak informacj w ktory dzień i w jakich godzinach przyjedzie kurier, ale to juz raczej nie wina sklepu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.03.2019 r.
Data zamówienia
05.03.2019 r.
13.03.2019 r.
Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
11.03.2019 r.
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem. Na pewno jeszcze skorzystamy z zakupów w amigo-konie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
11.03.2019 r.
Sklep sprawnie informuje o zmianie statusu zamówienia, dostawa kurierem bardzo sprawna - jednak negatywnie zaskoczył mnie fakt, że produkt z promocji miał uszkodzone (niemal zniszczone) opakowanie. Cena była tak okazyjna, że oczywiście nie zrezygnowałam z zakupu (szczególnie, że sam przedmiot był nienaruszony), jednak oczekiwałam produktu pełnowartościowego, skoro brak było innej informacji.
3.67
Dobry

Data publikacji
10.03.2019 r.
Data zamówienia
01.03.2019 r.
10.03.2019 r.
gratisy, nieważne jakie potrafią zaskarbić klienta :D
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.03.2019 r.
Data zamówienia
02.03.2019 r.
09.03.2019 r.
Bardzo szybka wysyłka, zamówienie zgodne z opisem. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

amigo-konie.pl

amigo-konie.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 24.08.2015 r.

Kontakt
ul. R. Luksemburg 48
42-506 Będzin
Polska
sklep@amigo-konie.pl
amigo-konie.pl
Sprzedawca
Amigo Sprzęt Jeździecki s.c.
ul. R. Luksemburg 48
42-506 Będzin
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:273502098
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
A. Żuchowicz, D. Żuchowicz, R. Majchrzak
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z amigo-konie.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.