Certyfikat dla amigo-konie.pl

No. X18D585B5FAE7C159E223331CD8F0F7CF
 

Certyfikat wydany dn.
24.08.2015 r.
Ważny do
23.08.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o amigo-konie.pl



Bardzo dobry

4.86/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 189 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
amigo-konie.pl ma 692 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
04.09.2019 r.
Data zamówienia
28.08.2019 r.
04.09.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2019 r.
Data zamówienia
28.08.2019 r.
04.09.2019 r.
Błyskawiczna dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.09.2019 r.
Data zamówienia
26.08.2019 r.
02.09.2019 r.
Wszystko doskonale. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2019 r.
Data zamówienia
22.08.2019 r.
30.08.2019 r.
Dobry towar z ekspresową przesyłką
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.08.2019 r.
Data zamówienia
19.08.2019 r.
27.08.2019 r.
Super Kantar oraz uwiaz kolory są bardzo wyraźne a uwiaz wytrzymały
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.08.2019 r.
Data zamówienia
16.08.2019 r.
26.08.2019 r.
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Co prawda nie było jednej rzeczy, którą zamawiałam ale obsługa sklepu niezwłocznie mnie o tym poinformowała i dała możliwość wyboru jak sprawę rozwiązać. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.08.2019 r.
Data zamówienia
16.08.2019 r.
24.08.2019 r.
Zakupiony towar wyslany niezwlocznie. Wczesniejsze zakupy tez ok. Ogolnie moim zdaniem ocena dbd
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.08.2019 r.
Data zamówienia
14.08.2019 r.
21.08.2019 r.
Świetna obsługa, szybka wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2019 r.
Data zamówienia
31.07.2019 r.
08.08.2019 r.
Szybka dostawa i wysoka jakość produktów bardzo mnie usatysfakcjonowała. Pozdrawiam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2019 r.
Data zamówienia
31.07.2019 r.
08.08.2019 r.
Wszystko Ok, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2019 r.
Data zamówienia
31.07.2019 r.
08.08.2019 r.
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.08.2019 r.
Data zamówienia
30.07.2019 r.
06.08.2019 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.08.2019 r.
Data zamówienia
25.07.2019 r.
01.08.2019 r.
Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2019 r.
Data zamówienia
18.07.2019 r.
29.07.2019 r.
Szybka realizacja, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2019 r.
Data zamówienia
20.07.2019 r.
29.07.2019 r.
Bardzo solidna firma, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2019 r.
Data zamówienia
20.07.2019 r.
27.07.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.07.2019 r.
Data zamówienia
16.07.2019 r.
23.07.2019 r.
miła i szybka obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.07.2019 r.
Data zamówienia
02.07.2019 r.
23.07.2019 r.
Wszystko zgodne z opisem, szybka i sprawna dostawa. Łatwy kontakt. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.07.2019 r.
Data zamówienia
15.07.2019 r.
23.07.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.07.2019 r.
Data zamówienia
14.07.2019 r.
22.07.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona, bo przesyłka dotarła na czas. Świetna komunikacja. Pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.07.2019 r.
Data zamówienia
11.07.2019 r.
18.07.2019 r.
Wszystko szybko, sprawnie i dziękuje za smaczki gratis. Ja i kobyłka jesteśmy zachwycone
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.07.2019 r.
Data zamówienia
07.07.2019 r.
14.07.2019 r.
Bardzo polecam, amigo to moj ulubiony sklep, kupuje tam zarówno stacjonarnie jak w internecie. Asortyment bardzo bogaty :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.07.2019 r.
Data zamówienia
23.06.2019 r.
06.07.2019 r.
Świetny sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.07.2019 r.
Data zamówienia
22.06.2019 r.
01.07.2019 r.
Dostawa zrealizowana szybko (3 dni) towar taki jak trzeba
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.06.2019 r.
Data zamówienia
22.06.2019 r.
30.06.2019 r.
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie
Towar zgodny z oczekiwaniami
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2019 r.
Data zamówienia
20.06.2019 r.
28.06.2019 r.
Bardzo szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem. Wszystko jest ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.06.2019 r.
Data zamówienia
17.06.2019 r.
27.06.2019 r.
swietnie wyposażony sklep, pani z obsługi zawsze pomogą
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.06.2019 r.
Data zamówienia
11.06.2019 r.
26.06.2019 r.
POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2019 r.
Data zamówienia
18.06.2019 r.
25.06.2019 r.
Polecam - szybka dostawa, dobra jakość (bryczesy).
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2019 r.
Data zamówienia
12.06.2019 r.
19.06.2019 r.
Tak jak powinno być
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.06.2019 r.
Data zamówienia
03.06.2019 r.
10.06.2019 r.
Jak zawsze wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.06.2019 r.
Data zamówienia
17.04.2019 r.
09.06.2019 r.
Niestety nie mam przyjemnego doświadczenia z tym sklepem. Czekałam na towar prawie miesiąc. Gdyby nie moje interwencje, nie wiem ile bym musiała jeszcze czekać. Jeśli sklep wie, że może być opóźnienie powinien o tym poinformować klienta. Niestety sami od siebie tego nie zrobili.
2.33
Mierny

Data publikacji
07.06.2019 r.
Data zamówienia
31.05.2019 r.
07.06.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.06.2019 r.
Data zamówienia
30.05.2019 r.
06.06.2019 r.
Wszystko ok. Dostawa szybka, towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.06.2019 r.
Data zamówienia
26.05.2019 r.
06.06.2019 r.
Jak zwykle super obsługa i na czas
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.06.2019 r.
Data zamówienia
27.05.2019 r.
03.06.2019 r.
bardzo dobra obsługa klienta, szybka wysyłka, towar bez wad.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.06.2019 r.
Data zamówienia
27.05.2019 r.
03.06.2019 r.
polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.05.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
31.05.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
24.05.2019 r.
Wszystko super Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.05.2019 r.
Data zamówienia
11.05.2019 r.
18.05.2019 r.
Nie mają towaru w sklepie i nie informują klijętów o niewysłanej paczce, ponad to jak się dodzwonisz do sklepu mówią że nie ma produktu . Jestem negatywnie zaskoczona
2.67
Dostateczny

amigo-konie.pl odpowiada: 25.05.2019 r.
Bardzo nam przykro z powodu wynikłych braków. Zawsze staramy się klientów informować tak szybko, jak jest to możliwe. Prosimy o sprawdzanie skrzynki e-mail gdzie zawsze wysyłamy wiadomość, jeśli nie uda nam się uzyskać połączenia telefonicznego.

amigo-konie.pl

amigo-konie.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 24.08.2015 r.

Kontakt
ul. R. Luksemburg 48
42-506 Będzin
Polska
sklep@amigo-konie.pl
amigo-konie.pl
Sprzedawca
Amigo Sprzęt Jeździecki s.c.
ul. R. Luksemburg 48
42-506 Będzin
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:273502098
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
A. Żuchowicz, D. Żuchowicz, R. Majchrzak
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z amigo-konie.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.