eyeon.designOpinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 3 gru 2021
data aktualizacji: 6 cze 2023
Sklep eyeon.design został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie eyeon.design można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 3 gru 2021

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu eyeon.design

Opinie zweryfikowana (59) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (97)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

21 sie 2022
Po rezygnacji z zakupu w sklepie konkurencyjnym ze względu na nieustannie wydłużający się termin realizacji dostawy narożnika, zdecydowałam się złożyć zamówienie w Eye on Design. Firma, mimo że jest krócej na rynku od wspomnianego konkurenta, zrealizowała zamówienie terminowo, wszystko przebiegło bezproblemowo i już wiem, że będę tu wracać po kolejne meble. Wielkim plusem jest też bardzo uprzejma i szybka obsługa klienta. Zdecydowanie polecam!

najbardziej krytyczna opinia

25 kwi 2023
Pomimo rozczarowania bardzo długim terminem oczekiwania na dostawę i brakiem kontaktu ze strony sklepu w sytuacji opóźnienia - muszę przyznać, że ostatecznie eyeondesign potrafił przyznać się do niedociągnięć, przeprosić, zadośćuczynić oraz wykazał się chęcią wyciągania wniosków z popełnionych błędów. Ostatecznie zamówione przeze mnie butelki przecudnej urody dojechały. Zmieniam ocenę na ***.

Opinie nt. sklepu eyeon.design

1 wrz 2022
Kupiłam dwie lampy małpki Seletti i fotel lipsticks – bardzo ładnie zapakowane, super prezentują się na żywo, jestem zadowolona z zakupu. Wszystko zgodnie z informacjami na stronie, szybka i miła obsługa klienta. Będę polecać 😊
11 gru 2022
Wazon Love in Bloom super wygląda, polecam też na prezent! Bardzo ładne opakowanie od producenta, uroczy 😊 jestem zadowolona z zakupu
13 paź 2022
Zamówiłam sofę Mamaia, świetna jakość, wygląda super. Wszystko dobrze zabezpieczone, kurierzy wnieśli i rozpakowali. Polecam!
15 sty 2023
Kupiłem sofę MAMAIA - polecam!
6 sty 2023
28 wrz 2022
13 lip 2022
Sprawna i szybka obsługa klienta. Terminowa dostawa (ekipa kurierska miała jeden dzień opóźnienia, ale to jest do zaakceptowania), sofa wygląda bardzo ładnie i ogólnie jestem zadowolona. Wrażenia na plus, będę wracać po kolejne rzeczy.
22 sie 2022
Wszystko przebiegło sprawie tylko niestety sofa była lekko uszkodzona podczas transportu i wnoszenia przez kurierów. Dział reklamacji szybko zajął się sprawą i element został wymieniony więc ogólnie oceniam na plus!
23 paź 2022
Sofa Moghan bardzo ładna, wszystko się zgadza tylko kurier przetarł oparcie podczas transportu. Sklep szybko przyjął zgłoszenie i bez problemu zaplanował wymianę elementu + serwis, za co duży plus.
9 sie 2022
Cena za sofę może nie najniższa, ale jestem zadowolona z jakości. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, polecam
4 lip 2022
Schöne Möbel. Flexible Reaktionen und vertrauenswürdige, verlässliche Kommunikation. Sehr empfehlenswert!
28 lis 2022
19 paź 2022
7 wrz 2022
Polecam markę Seletti - niezwykłe, cudowne lampy! Uwielbiam! Będę wracać po więcej!
25 sie 2022
Cool and quirky products 😊 Prices are medium range and quality is ok!
5 paź 2022
Duży wybór mebli do każdego pomieszczenia w domu oraz profesjonalna obsługa!
9 cze 2022
Ogólnie jestem zadowolona, sprawna obsługa klienta
28 lip 2022
Great place for furniture! super nice staff :)
22 wrz 2022
2 wrz 2022