Opinie łącznie (940) Opinie (360) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 22 mar 2022

zabezpieczeniapoznan.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień oraz dostaw. Obsługa klienta oceniana jest przeważnie pozytywnie, z naciskiem na profesjonalizm, uprzejmość i rzeczowość. Większość zamówień jest zgodna z opisem i oczekiwaniami. Klienci wielokrotnie podkreślają solidne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Pomoc techniczna i doradztwo są oceniane jako fachowe, konkretne i skuteczne. Nieliczni klienci zgłaszają problemy z kompletnością zamówień lub dostępnością produktów oraz komunikacją przy opóźnieniach. Sporadycznie pojawiają się również uwagi o niezgodnościach lub brakach w zamówieniach.

OpinieZabezpieczeniapoznan.pl - Monitoring i systemy alarmowe

Sprzęt ok, działa i to dobrze.Mi osobiście brakowało zapasowego bezpiecznika 1 A( przypadkowe zwarcie przewodów przy montażu spowodowało spalenie tego bezpiecznika ), naprawdę trudno go kupić. Choć nie jest to tani sprzęt, to nie żałuję go kupna, jakość imponuje. Tylko dziwne dla mnie jest to, że kontakt ze sprzedawcą tylko drogą przez e-mail. Widocznie Zabezpieczenia mają tak dużo klientów, że takim wygodniej. Ale nie jest to wygodne dla kupujących.

Wideodomofon 5tech

2 żylowy system videodomofonu 5tech bardzo prosty do samodzielnego montażu, mialem watpliwosci odnosnie dodatkowego szyfratora do furtki ale pan z dzialu technicznego wszystko wyjasnil. Jedyna rzecz ktora bym zmienil to wprowadzil 4 cyfrowy kod na panelu zewnetrznym...6 to troche overkill 😁 Dziekuje bardzo i polecam jezeli ktos sie zastanawia nad videodomofonem.
Dziekuje za fachowe doradztwo, za szybką przesyłkę, jednak sposob jej pakowania pozostawia wiele do życzenia. Dysk latał sobie po paczce całkowicie niezabezpieczony, póki co dziala.
Szybka wysylka, dobrze zapakowana, bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybko odpisują na maile 😁 ogólnie polecam bo nie ma na co ponarzekać nawet 😉
Zamówienie przyszło niekompletne, następnego dnia reklamacja: odebrał pan na infolinii przekazałem informacje o brakach pan powiedział, że sprawdzi na magazynie i oddzwoni, nie oddzwonił. Kolejny telefon po kilku godzinach odebrała miła pani sprawę załatwiła bardzo szybko tego samego dnia paczka wyjechała. Następnego dnia była u mnie, i wszystko pewnie skończyło by się dobrze, ale po otwarciu przesyłki okazuje się że zamiast 4 breloczków są 3. Odechciało mi się dzwonić za 1 pestką. Popracujcie nad niekompetencja ludzi wysyłających towar poza tym wszystko w porządku.
Kontakt z człowiekiem z Waszej firmy, bo w innych sklepach jest to bardzo trudne

Kamery ok

Ok, czekałem dłużej niż było podane w ofercie ale sprzęt górna półka. Polecam.
Super produkt. Świetna jakość, lekka .zgrabna. Sprawdza się, szybka dostawa . Kupuję następną

Wada

Zbyt mocno podświetla twarze w nocy osób zbliżających się do bramy z kamerą kasety zewnętrznej
Diękuję firmie ZABEZPIECZENIA POZNAN.PL za fachowe i super doradztwo w wyborze kamer i polecam wszystkim którzy potrzebują monitoringu w domu jak i w firmie polecam jako osoba prywatna Tadeusz a tak że jako firma MUR-BET

Kamery Hikvision

Kamery dotarły. Produkt zgodny z opisem. Polecam "Zabezpieczenia Poznań PL"
Towar dotarł w nienaruszonym stanie, wszystko OK!. Jedyny minus to czas oczekiwania na zakupiony towar, bo aż 7 dni?!, trochę za długo. Ogólnie jestem zadowolony, a na przyszłość było by miło otrzymać informację o opóźnieniu wysyłki. Polecam Sprzedawcę
Już wcześniej kupowałem w tym sklepie i wiem że to bardzo dobra firma
Zakupy w sklepie jak zwykle sprawnie przeprowadzone i szybka dostawa.
Sprawnie i na czas - zamontowane - teraz tylko faktura i gotowe
Szybka przesyłka I pomoc w nadaniu stresu ip dla kamery
polecam, szybko, profesjonalnie, nie ma się do czego doczepić.

Polecam.

Przesyłka dobrze zabezpieczona i dostarczona na czas.
Bardzo miła rzeczowa i fachowa pomoc. Widać że znają się bardzo dobrze na tym co robią 👍
Szybka reakcja na brak w paczce elektrozaczepu. W kilka chwil Pani spakowała i zleciła wysyłkę. Mam prośbę o ponowne wystawienie paragonu bądź faktury imiennej.

Zabezpieczeniapoznan.pl - Monitoring i systemy alarmowe

Wysokiej klasy urządzenia zabezpieczające dostarczamy zarówno dla właścicieli domów jednorodzinnych, jak i ofertę kierujemy do przedsiębiorców, chcących zadbać o bezpieczeństwo swoich biznesów. W ofer...