Certyfikat dla megakoszulki.pl

No. X225BEDDF42C7E07E5644C9FF65236043
 

Certyfikat wydany dn.
11.07.2017 r.
Ważny do
10.07.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o megakoszulki.pl



Bardzo dobry

4.66/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 421 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
megakoszulki.pl ma 799 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
13.11.2019 r.
Data zamówienia
17.10.2019 r.
13.11.2019 r.
jestem zadowolona z zakupu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.11.2019 r.
Data zamówienia
02.11.2019 r.
13.11.2019 r.
Mega jakość polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.11.2019 r.
Data zamówienia
31.10.2019 r.
12.11.2019 r.
Swietna bluza Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.11.2019 r.
Data zamówienia
02.11.2019 r.
10.11.2019 r.
Super jakość. Szybko i sprawnie. Polecam serdecznie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.11.2019 r.
Data zamówienia
02.11.2019 r.
10.11.2019 r.
Koszulka dobrej jakości, napis też solidny. Fajnie skonstruowana strona do tworzenia własnej koszulki. Polecam ten sklep, to nie był pierwszy mój zakup. I na pewno jeszcze tu wrócę. Dostawa na czas.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.11.2019 r.
Data zamówienia
24.10.2019 r.
07.11.2019 r.
Nie dostałam towaru
1.00
Niedostateczny

megakoszulki.pl odpowiada: 08.11.2019 r.
Przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce, jednakże z naszej strony wszystko zostało wykonane prawidłowo.Nieporozumienie spowodowane jest doręczeniem paczki przez kuriera na portiernię i niepoinformowaniem Pani o tym. Szczegóły przesyłaliśmy Pani na maila. Mamy nadzieję, że sprawa szybko zostanie rozwiązana, a w razie problemów zawsze służymy pomocą.

Data publikacji
26.10.2019 r.
Data zamówienia
19.10.2019 r.
26.10.2019 r.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.10.2019 r.
Data zamówienia
19.10.2019 r.
26.10.2019 r.
Dobra jakość sprzedawanego towaru.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.10.2019 r.
Data zamówienia
15.10.2019 r.
24.10.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.10.2019 r.
Data zamówienia
16.10.2019 r.
24.10.2019 r.
Dostawa ekspresowa w 2 dni pomimo zamówienia z własnym nadrukiem. Jakość bardzo dobra, wykonanie bez zarzutu. Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
20.10.2019 r.
Data zamówienia
29.09.2019 r.
20.10.2019 r.
Pomimo pomyłki szybka realizacja reklamacji. Jak to mówią: ten kto nic nie robi się nie myli. Polecam sprzedawcę :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.10.2019 r.
Data zamówienia
10.10.2019 r.
19.10.2019 r.
2 dni miało iść było 5 dziękuję nie polecam, poduszka twarda
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
18.10.2019 r.
Data zamówienia
10.10.2019 r.
18.10.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.10.2019 r.
Data zamówienia
08.10.2019 r.
17.10.2019 r.
Wszystko zgodnie z umową. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.10.2019 r.
Data zamówienia
10.10.2019 r.
17.10.2019 r.
Szybka dostawa, koszulki bawełniane dobrej jakości, towar zgodny z opisem i zamówieniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.10.2019 r.
Data zamówienia
09.10.2019 r.
17.10.2019 r.
Bardzo szybka wysyłka, wygodny serwis. Zamawialam poduszkę ze zdjęciem. Mam jedno zastrzeżenie - poszewka jest niestarannie wykonczona. Poza tym jestem zadowolona.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
16.10.2019 r.
Data zamówienia
08.10.2019 r.
16.10.2019 r.
Wszystko super i sprawnie. To juz Moj drugi zakup
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.10.2019 r.
Data zamówienia
08.10.2019 r.
15.10.2019 r.
Szybko i profesjonalnie Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.10.2019 r.
Data zamówienia
07.10.2019 r.
14.10.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.10.2019 r.
Data zamówienia
29.09.2019 r.
12.10.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2019 r.
Data zamówienia
03.10.2019 r.
10.10.2019 r.
Produkty wysokiej jakości... zamówienie zgodne z życzeniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2019 r.
Data zamówienia
21.09.2019 r.
10.10.2019 r.
nie najgorzej
3.67
Dobry

Data publikacji
08.10.2019 r.
Data zamówienia
01.10.2019 r.
08.10.2019 r.
Wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2019 r.
Data zamówienia
29.09.2019 r.
08.10.2019 r.
Serdecznie polecam .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.10.2019 r.
Data zamówienia
28.09.2019 r.
06.10.2019 r.
Super kubek. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.10.2019 r.
Data zamówienia
27.09.2019 r.
05.10.2019 r.
Po prostu SUPER
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.10.2019 r.
Data zamówienia
26.09.2019 r.
04.10.2019 r.
Bardzo fajna i porządna torba :)
Rysunek bardzo ładnie nadrukowany i wygląda tak jak chciałam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.10.2019 r.
Data zamówienia
25.09.2019 r.
03.10.2019 r.
Super Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.10.2019 r.
Data zamówienia
25.09.2019 r.
02.10.2019 r.
Szczerze polecam, świetna jakość i krótki czas oczekiwania.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.10.2019 r.
Data zamówienia
25.09.2019 r.
02.10.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.09.2019 r.
Data zamówienia
21.09.2019 r.
29.09.2019 r.
I tak powinno być zawsze.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.09.2019 r.
Data zamówienia
20.09.2019 r.
27.09.2019 r.
Materiał bardzo dobry, mięciutki,nadruk w dobrej jakości, choć jak projektowałam to trochę za wysoko ,w sensie na komputerze nie zabardzo widać złącze kieszeni z bluza więc mój nadruk został zrobiony trochę za wysoko ,ale reszta w porządku ,zobaczę po praniu ,ale bardzo się cieszę,że można samemu projektować, czas produkcji ok 3-4dni a przesyłka do 2dni , naprawdę szybko , bardzo polecam.
4.33
Dobry

Data publikacji
25.09.2019 r.
Data zamówienia
18.09.2019 r.
25.09.2019 r.
jest ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.09.2019 r.
Data zamówienia
17.09.2019 r.
25.09.2019 r.
Perfekcyjna firma.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2019 r.
Data zamówienia
17.09.2019 r.
24.09.2019 r.
Szybka realizacja, bardzo intuicyjne projektowanie na stronie internetowej, efekt taki jaki miał być :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2019 r.
Data zamówienia
16.09.2019 r.
24.09.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2019 r.
Data zamówienia
16.09.2019 r.
24.09.2019 r.
Wszystko ok dobry kontakt szybka dostawa towar zgodny z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.09.2019 r.
Data zamówienia
31.08.2019 r.
23.09.2019 r.
Zamówienie bardzo dobrze wykonane,szybka dostawa,jesteśmy zadowoleni,polecimy stronę i sklep znajomym.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.09.2019 r.
Data zamówienia
29.08.2019 r.
21.09.2019 r.
Fajne
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.09.2019 r.
Data zamówienia
13.09.2019 r.
20.09.2019 r.
Bardzo szybka wysyłka, produkt wykonany w jeden dzień, świetna jakość 3
Polecam
5.00
Bardzo dobry

megakoszulki.pl opinie klientów

megakoszulki.pl

Ponad 9000 wzorów koszulek z nadrukiem i nie tylko

megakoszulki.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 11.07.2017 r.

Odkryj niepowtarzalną ofertę sklepu MegaKoszulki.pl, która kryje w sobie produkty damskie, męskie oraz dziecięce. Sklep internetowy w swojej ofercie posiada takie produkty, jak koszulki z nadrukiem, bluzy, kubki, torby, koszulki dziecięce z nadrukiem, body dziecięce i wiele więcej wyjątkowych produktów. Dodatkowo na MegaKoszulki.pl masz możliwość stworzenia własnego projektu w kreatorze nadruków, który jest bardzo łatwy w obsłudze, a projektowanie szybkie i wygodne. Oferta sklepu jest na tyle szeroka, że znajdziesz tam produkty dostosowane do siebie, niemal spersonalizowane, a podział kategorii pomoże Ci znaleźć to, czego szukasz. Ponadto na MegaKoszulki.pl odkryjesz szeroką ofertę prezentów dla najbliższych na specjalne okazje, takie jak urodziny, Dzień Matki, Dzień Ojca, Dzień Babci i Dziadka oraz upominki dla zakochanych na rocznicę, Walentynki oraz ślub.

Kontakt
ul. Naramowicka 266C
61-601 Poznań
Polska
zamowienia@megakoszulki.pl
megakoszulki.pl
Sprzedawca
Reflect Group Szymon Frieske
ul. Naramowicka 266C
61-601 Poznań
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON 300258769
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Szymon Frieske
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z megakoszulki.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.