Lepiej będzie jeśli joggery będą miały gumkę na dole, szlufki na pasek. rozporek z zamkiem i zamki na patkach kieszeni w okolicy kolan. Imitacja zamka to niepotrzebny koszt, lepsze zamknięcie kieszeni na zamek.
Lepiej mogłoby być również z rozmiarówką tak aby we wszystkich modelach pasował ten sam rozmiar. W innym wypadku trzeba czasem aż dwóch lub trzech prób.
Zamówiony płaszcz nie posiadał składu materiałowego takiego jak na ofercie - zamiast 55% wełny i 45% poliestru było 95,4% poliestru i 4,4% wiskozy. Co więcej, posiadając identyczny model płaszcza kupiony kilka lat wcześniej różnił się on w dotyku, grubości i wyglądzie materiału od aktualnie kupionego.
Zamówiłem spodnie dostałem inny rozmiar niż zamawiałem
30 sty 2023
Spodnie bardzo ladne
9 lut 2023
2 sty 2023
Za krótkie nogawki, jakość słaba.. ogólnie tylko do sprzątania te spodnie dresowe się nadają
15 sty 2023
4 sty 2023
12 gru 2022
Dostawa oraz czas realizacji zamówienia super, ale spodnie które kupiłam ,mają boczne kieszenie, na których są napy ,niestety to tylko atrapa, nie można ich zapiać, to jedyny minus, rozmiar i materiał, ok.
22 gru 2022
Spodnie dzień po ubraniu zmechaciły się
17 gru 2022
14 gru 2022
30 lis 2022
9 lis 2022
Obsługa klienta bardzo dobra. Zwrot bez problemu. Natomiast jakość sprzedawanych produktów to typowa chińszczyzna.