Certyfikat dla dla-przemyslu.pl

No. X27BF6BA7211BF117BB06120C363894D8
 

Certyfikat wydany dn.
12.01.2018 r.
Ważny do
11.01.2021 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o dla-przemyslu.pl



Bardzo dobry

4.92/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 44 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
dla-przemyslu.pl ma 89 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
06.11.2019 r.
Data zamówienia
22.10.2019 r.
06.11.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.10.2019 r.
Data zamówienia
02.10.2019 r.
17.10.2019 r.
Wszystko bardzo dobrze i terminowo, obsługa klienta telefonicznie też
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.10.2019 r.
Data zamówienia
20.09.2019 r.
05.10.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim - szybko i dobra jakość towaru
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.10.2019 r.
Data zamówienia
16.09.2019 r.
01.10.2019 r.
Wzorowe handlowanie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.09.2019 r.
Data zamówienia
26.08.2019 r.
21.09.2019 r.
Polecam. Szybka dostawa, towar zgody z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2019 r.
Data zamówienia
28.08.2019 r.
13.09.2019 r.
Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
07.09.2019 r.
Data zamówienia
22.08.2019 r.
07.09.2019 r.
Jest Ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2019 r.
Data zamówienia
20.08.2019 r.
04.09.2019 r.
Towar i usługa zgodna z oczekiwaniem i zamówieniem.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2019 r.
Data zamówienia
20.08.2019 r.
04.09.2019 r.
Towar pierwsza klasa, cena przystępna, dostawa błyskawiczna. Polecam ;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2019 r.
Data zamówienia
19.08.2019 r.
04.09.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.08.2019 r.
Data zamówienia
13.08.2019 r.
28.08.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.07.2019 r.
Data zamówienia
16.07.2019 r.
31.07.2019 r.
Dostawa terminowa, towar bez zastrzeżeń, prezentacja towaru i obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Pozdrawiam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
29.07.2019 r.
Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.07.2019 r.
Data zamówienia
05.07.2019 r.
20.07.2019 r.
Towar zgodny z zamówieniem . Szybka dostawa.
Bez problemów
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.07.2019 r.
Data zamówienia
03.07.2019 r.
18.07.2019 r.
okok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.07.2019 r.
Data zamówienia
03.07.2019 r.
18.07.2019 r.
okokok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.07.2019 r.
Data zamówienia
24.06.2019 r.
10.07.2019 r.
realizacja od zamówienia do dostawy w najwyższym porządku, dziękuję i pozdrawiam. Stanisław Paraniak
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.06.2019 r.
Data zamówienia
08.06.2019 r.
23.06.2019 r.
WSZYSTKO OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.06.2019 r.
Data zamówienia
29.05.2019 r.
13.06.2019 r.
oki
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
10.06.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
10.06.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.05.2019 r.
Data zamówienia
27.04.2019 r.
13.05.2019 r.
Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
13.05.2019 r.
Data zamówienia
26.04.2019 r.
13.05.2019 r.
Nie mam żadnych negatywnych uwag. Polecam zakupy w tym sklepie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.05.2019 r.
Data zamówienia
17.04.2019 r.
05.05.2019 r.
Wszystko w porządku.Towar i dostawa ok.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.04.2019 r.
Data zamówienia
05.04.2019 r.
20.04.2019 r.
Polecam są ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.04.2019 r.
Data zamówienia
04.04.2019 r.
19.04.2019 r.
POLECAM SPRZEDAWCĘ
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
27.03.2019 r.
Super sprzedawca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
19.03.2019 r.
Ok super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.03.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
01.03.2019 r.
Usługa i sprzedaż z dostawą wykonana bardzo sprawnie i rzetelnie.
Sprzedawca godny polecenia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2019 r.
Data zamówienia
12.02.2019 r.
27.02.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
24.02.2019 r.
Wszystko zgodnie z ofertą
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
10.02.2019 r.
Data zamówienia
25.01.2019 r.
10.02.2019 r.
Wszystko szybko i sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.01.2019 r.
Data zamówienia
16.01.2019 r.
31.01.2019 r.
Polecam, super kontakt ze sprzedawcą, szybka realizacja zamówienia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.01.2019 r.
Data zamówienia
03.01.2019 r.
28.01.2019 r.
Małe problemy z dostarczeniem.
4.00
Dobry

Data publikacji
21.01.2019 r.
Data zamówienia
05.01.2019 r.
21.01.2019 r.
Polecam , wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2019 r.
Data zamówienia
21.12.2018 r.
08.01.2019 r.
Profesjonalna obsługa, łatwy kontakt, błyskawiczna wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.01.2019 r.
Data zamówienia
20.12.2018 r.
04.01.2019 r.
szybko,sprawnie i przyjemnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.12.2018 r.
Data zamówienia
10.12.2018 r.
27.12.2018 r.
Polecamy zakupy u Sprzedającego
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.12.2018 r.
Data zamówienia
07.12.2018 r.
24.12.2018 r.
Wszystko przebiegło bardzo dobrze, towar na zamówienie na który miałem czekać 2 tyg. dotarł już po jednym.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.12.2018 r.
Data zamówienia
19.11.2018 r.
04.12.2018 r.
POLECAM. DOSTAWA BEZ ZARZUTÓW.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.12.2018 r.
Data zamówienia
16.11.2018 r.
02.12.2018 r.
czy to co dobre musi być oceniane
4.00
Dobry

dla-przemyslu.pl opinie klientów

dla-przemyslu.pl

Wyposażenia firm, magazynów, parkingów, budów, BHP

dla-przemyslu.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 12.01.2018 r.

Kontakt
ul. Jerzmanowska 17G/2
54-530 Wrocław
Polska
sklep@dla-przemyslu.pl
dla-przemyslu.pl
Sprzedawca
Biuro Handlowo-Projektowe Bartosz Sikora
DWORCOWA 31 M3A
68-100 ŻAGAŃ
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 081226942
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Bartosz Sikora
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z dla-przemyslu.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.