dolina-noteci.pl- Logo - Opinie

dolina-noteci.pl

Opinie (7456) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (23 449)

15 lis 2023
Mój Leoś wybredny a mokre karmy Doliny Noteci uwielbia jak żadne inne 🤩 wybór jest ogromny więc zawsze można spróbować czegoś nowego ☺️ obecnie jesteśmy w trakcie testowania suchych karm . Z czystym sumieniem polecam bo piesek zadowolony, zdrowy, sierść piękna, ząbki również , problemów trawiennych brak no i oczywiście podniebienie usatysfakcjonowane różnorodnością smaków 😃 😍

2 maj 2024
W dniu 25.04.2024 złożyłam zamówienie, do dnia 02.05.2024 nie otrzymałam przesyłki. Gdyby nie fakt, że zapłaciłam za karmę to pewnie bym jej nie odebrała ponieważ byłam zmuszona zakupić inną karmę u innego dostawcy.

Opinie nt. sklepu dolina-noteci.pl

20 wrz 2024
Wysyłka ekspresowa, dobrze i ekologicznie zapakowana, a produkty bardzo dobrej jakości. Polecam.
Do tej pory kupowałem gdzie indziej kilogramowe porcje. Teraz jestem tu i tu zostaję. Polecam.

Jest OK, ale...

wszystko OK jedynie jako stały Klient mógłbym dostać chociaż kod rabatowy po każdym zakupie.
12 wrz 2024
moja sunia ma 13 lat, dolina noteci jej smakuje, jednak opcja SENIOR nie... nie wiem dlaczego
bardzo szybka i profesjonalna obsługa darmowa wysyłka, bardzo duży wybór i liczne promocje.
10 wrz 2024
Dobrej jakości produkty Paczka starannie zapakowana Realizacja zamówienia blyskawiczna
26 wrz 2024
Polecam, sprawna realizacja zamówienia, dobrze spakowane a produkty najlepszej jakości.

Jest ok

Szkoda, że zawsze w paczce jest kilka wgniecionych puszek. Powinny być przecenione.
16 wrz 2024

Dobra karma, po której pies nie ma rewolucji żołądkowych i chętnie zjada. Polecamy!
15 wrz 2024
Pies uwielbia tą karmę jestem zadowolona z szybkości dostawy jak i z karmy Dzięki
11 wrz 2024
Znakomita i szybka reakcja na reklamację klienta dotyczącą niekompletności dostawy.

Lucky dziękuje :) !

Smaczna przesyłka dotarła szybko. Adresat: "do łap własnych Luckiego" - urocze!!!
KB
Karola B.
Gdańsk

Super produkty

Produkty rewelacyjnej jakości. Ogromny wybór karm i przekąsek najlepszej jakości.
Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka i szybka realizacja zamówienia :) polecam!
13 wrz 2024
Super karmy dla piesków. Przesyłka elegancko zapakowana. Pełna profeska. Polecam.
MZ
Magdalena Z.
Kędzierzyn-Koźle
Szybka wysyłka, atrakcyjna oferta i przystępna cena, miły dodatek do zamówienia
11 wrz 2024
Od lat kupuję karmę mokrą tej firmy. Moje psy ją uwielbiają. Polecam wszystkim
21 wrz 2024
Miło zobaczyć napis "do łap własnych", super produkty i fajne promki. Polecam.
18 wrz 2024
Transakcja idealna.toear super, piesek szczęśliwy, króliczek jeszcze bardziej.
25 wrz 2024

Najlepsi z najlepszych :)

Jak zawsze wszystko świetnie, paczka dotarła na czas a zawartość się zgadza.