dolina-noteci.pl- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 5 lis 2020
data aktualizacji: 6 cze 2023
Sklep dolina-noteci.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie dolina-noteci.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 5 lis 2020

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu dolina-noteci.pl

Opinie zweryfikowana (4506) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (14 860)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

18 lip 2022
Wszystko jest ok.Dostawa była bardzo szybko - jedyny ''minus '' to ceny - bo mam dużo bezdomnych kotów - a Wasze wyroby najlepiej naszym kotom smakują, a najbardziej indyk i kaczka. Próbuję trochę mieszać z innymi.Dziękuję za prezent - tj.suchy pokarm z łososiem. serdecznie pozdrawiam od mamy Zuzi (3 kocięta), Maćka i Czarnego, oraz pozostałych kilkunastu kotów (mniej uprzywilejowanych). Jeśli macie Państwo suchy pokarm przeterminowany,po niższej cenie to chętnie wezmę.A na razie to proszę o zestaw puszek 400g albo większych puszek - w zestawach z indykiem,kaczką i łososiem. Serdecznie pozdrawiam Anna Halladin

najbardziej krytyczna opinia

2 maj 2023
Jest to kolejny zakup. Tym razem karma w puszkach przyszła w postaci miękkiej, prawie półpłynnej. W poprzednich dostawach była zwarta i mazała się. Psy nie bardzo chcą ją jeść. Do karmy z poprzednich dostaw podchodziły i zjadały, teraz trzeba dorzucać coś na zachętę.

Opinie nt. sklepu dolina-noteci.pl

Od najnowszych
4 maj 2023
04-05-2023 jeszcze nie mam przesyłki co mam oceniać
5 kwi 2023
Zbyt mało rabatów dla stałych klientów a te 10 % jednorazowo to śmieszna kwota
7 kwi 2023
Dziękujemy za opinię. Kupując w naszym sklepie internetowym klient może liczyć na wszelkie korzyści, takie jak np.: dodanie produktu za jeden grosz, darmowa wysyłka od progu cenowego 99zł, częste gratisy dokładane do zamówień. Zachęcamy również do skorzystania z oferty tygodniowej, w tej znajdują się produkty objęte promocją. Pozdrawiamy.
8 mar 2023
2 mar 2023
24 lut 2023
14 lut 2023
Zbyt długi czas dostawy
13 lut 2023
4 lut 2023

Ogromna podwyżka karmy mokrej 24x800 g. Od października 2022 r do stycznia 2023 r wzrost o 21,01 zł. Najdroższa taka karma , rezygnuję z zakupów w tym sklepie.
27 sty 2023
21 sty 2023
Nie cierpie odpowiadać na durne pytania. Jak ci się podobała - srak!
15 sty 2023
Puszki z mokra karma całe pogniecione jakby ktoś mini rzucał nie zafoliowane, na dostawę czekaliśmy 5 dni. Porażka przy tym zamówieniu. Poprzednio wszytko było ok, paczka ładnie skompletowana i I czas realizacji 2 dni.
16 sty 2023
Dziękujemy za opinie. Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Staramy się jak najlepiej zabezpieczać produkty, aby do klienta dotarły nieuszkodzone. Niemniej jednak do takich sytuacji dochodzi podczas transportu, powodem jest niewłaściwa obsługa paczki przez kuriera. Kiedy paczka jest rzucana puszki, które są dość delikatne, wewnątrz kartonu obijają się o siebie na co nieustannie zwracamy uwagę naszym przewoźnikom. Zgodnie z naszym regulaminem na wysyłkę mamy 48h, z czego się oczywiście wywiązaliśmy oraz sam transport zajmuje około 1 dnia. Pozdrawiam.
6 sty 2023
2 sty 2023
27 gru 2022
14 gru 2022
Błędnie wysłane zamówienie, brak możliwości dodzwonienia się, nowa paczka nadana niekompletnie, a pani Weronika z obsługi klienta nie łączy logicznych sekwencji wypowiedzi.
14 gru 2022
Dziękujemy za opinię. Dzwoniła Pani na infolinię w poniedziałek - niestety mieliśmy bardzo dużo połączeń, dlatego też kontakt mógł być utrudniony za co najmocniej przepraszamy. Zawsze staramy się oddzwonić do klientów, jeżeli nie uda nam się odebrać połączenia i tak też było w tym przypadku. Jeżeli chodzi o paczkę to niestety nie otrzymaliśmy od Pani informacji, że w przesyłce są braki - informowała nas Pani tylko o nieprawidłowości co do smaków zamówionych karm suszonych, które wymieniliśmy na zgodne z zamówieniem. Wymiana dotyczyła tylko karm suszonych, nie całego zamówienia co zostało z Panią ustalone. Pozdrawiamy.
6 gru 2022
zmnieszyć cenę
7 gru 2022
Dziękujemy za opinię. Każdy sklep ma własną politykę cenową. Kupując w naszym sklepie internetowym klient może liczyć na wszelkie korzyści, takie jak np.: dodanie produktu za jeden grosz, darmowa wysyłka od progu cenowego 50zł w każdą środę, w pozostałe dni 99zł, częste gratisy dokładane do zamówień, schludnie i estetycznie zapakowany towar, a przy tym solidnie zabezpieczony. Rabat -10% jaki można uzyskać na pierwsze zamówienie zapisując się do Newsletter. W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą. Pozdrawiamy.
13 lis 2022
Przesyłka nie zgodna z zamówieniem drugi raz ten sam problem
15 lis 2022
Dziękujemy za opinię. Skontaktujemy się w celu wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiamy.
21 wrz 2022
27 lip 2022
29 cze 2022
dlaczego te karmy niby u producenta a są takie drogie co to za dziwna polityka hejt promocja - 10% a nadal taka sama cena
30 cze 2022
Dziękujemy za opinię. Każdy sklep ma własną politykę cenową. Kupując w naszym sklepie internetowym klient może liczyć na wszelkie korzyści, takie jak np.: dodanie produktu za jeden grosz, darmowa wysyłka od progu cenowego 50zł w każdą środę, w pozostałe dni 99zł, częste gratisy dokładane do zamówień, schludnie i estetycznie zapakowany towar, a przy tym solidnie zabezpieczony. Jeżeli chodzi o promocję -10% to prosimy o podanie więcej szczegółów, abyśmy mogli to zweryfikować. W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą. Pozdrawiamy.