dolina-noteci.pl- Logo - Opinie

dolina-noteci.pl

Opinie (7422) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (23 358)

15 lis 2023
Mój Leoś wybredny a mokre karmy Doliny Noteci uwielbia jak żadne inne 🤩 wybór jest ogromny więc zawsze można spróbować czegoś nowego ☺️ obecnie jesteśmy w trakcie testowania suchych karm . Z czystym sumieniem polecam bo piesek zadowolony, zdrowy, sierść piękna, ząbki również , problemów trawiennych brak no i oczywiście podniebienie usatysfakcjonowane różnorodnością smaków 😃 😍

2 maj 2024
W dniu 25.04.2024 złożyłam zamówienie, do dnia 02.05.2024 nie otrzymałam przesyłki. Gdyby nie fakt, że zapłaciłam za karmę to pewnie bym jej nie odebrała ponieważ byłam zmuszona zakupić inną karmę u innego dostawcy.

Opinie nt. sklepu dolina-noteci.pl

22 wrz 2024
Odpowiedź ze sklepu dolina-noteci.pl
Dziękujemy za opinię, Biuro Obsługi Klienta skontaktuje się w celu wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiamy.
14 sie 2024
14 sie 2024
1 sie 2024

Dramat-opakowanie. Towar , usługa Ok,

Sama usługa bdb. Złą ocenę wydaję za opakowanie. Wielki karton dla jednej torby 5kg. Po co ten karton? Wystarczyłoby zawinąć torbę i tyle. Ciężar dla środowiska i kłopot dla mnie z tym kartonem. Jeśli to się nie zmieni, to nie będę tu kupować.
1 sie 2024
Dzień dobry. Staramy się jak najlepiej pakować nasze zamówienia by uniknąć uszkodzeń podczas transportu. Po zapakowaniu worka karmy w samą folię istnieje bardzo duże ryzyko rozerwania opakowania. Zależy nam na środowisku, dlatego ograniczyliśmy do minimum używania plastikowych opakowań. Wszystkie nasze zamówienia pakowane są w ekologiczne pudełka, wraz z papierowym wypełniaczem pochodzącym z recyklingu. Pozdrawiam.
25 lip 2024
29 lip 2024
28 maj 2024

Długa wysyłka

Jestem stałym klientem Doliny Noteci i co miesiąc ( co zamówienie) dłużej trwa wysyłka ze strony sklepu niż przewoźnika Samo pakowanie trwa u was niekiedy 1,5 dnia! Jest to dziwne, patrząc na konkurencję Głupie ubrania idą szybciej, niż produkt pierwszej potrzeby
29 maj 2024
Dzień dobry, przykro nam, że jest Pani niezadowolona z czasu realizacji zamówienia. Jest on uzależniony od wielu różnych czynników, np. okresy świąteczne. Staramy się wysyłać zamówienia jak najszybciej, zgodnie z naszym regulaminem robimy to maksymalnie w ciągu 48 godzin. Od momentu złożenia zamówienia Pani przesyłka została doręczona w ciągu dwóch dni roboczych. Pozdrawiam.
22 gru 2023
Niestety kot Ragdoll nie był chętny do jedzenia tej karmy. Zjadał małą ilość i było widać że nieodpowiada mu. Karmę oddałem znajomej która ma dachowca i również nie jest zbyt zainteresowany tą karmą. Także niestety muszą ją ocenić jako nie udany zakup.
27 gru 2023
Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Jestem nam przykro, iż zakupiona karma nie była odpowiednia dla pupila, dlatego zachęcamy do zapoznania się z naszą pozostałą ofertą sprzedażową. Spośród niej będzie można wybrać produkt, który przypadnie do gustu kotu. Pozdrawiamy
3 gru 2023

Dostawa paczki

Jestem wierny firmie ale powoli zaczynam byc podirytowany. W srode rano zamowilem puszki dla psiaka, a do piatku zamowienie nie doszlo. Jest to dosc dziwne w erze dostaw na drugi dzien.
5 gru 2023
Dziękujemy za opinię, chcielibyśmy poinformować, że według naszego regulaminu czas na wysyłkę zamówienia wynosi 48h. Zamówienie zostało złożone 29 listopada po godzinie 10 i zostało wysłane 30 listopada po godzinie 15. Firma kurierska w ciągu 2 dni roboczych doręcza paczki pod wskazany adres. Pozdrawiamy.
17 paź 2023
Tym razem niska ocena, gdyż trzy z pięciu zamówionych puszek (800g) miały (widoczne gołym okiem) wgniecenia. Wg mnie takie puszki powinny być ew. w ofercie wyprzedażowej.
18 paź 2023
Dziękujemy za wiadomość, Biuro Obsługi Klienta skontaktuje się w celu wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiamy
20 maj 2024
Pierwszy raz czekałam na przesyłkę tydzień czasu. Zamówienie złożyłam we wtorek, a dopiero w poniedziałek dostałam. Część puszek wgniecionych.
21 maj 2024
Dziękujemy za opinię, która jest dla nas bardzo ważna. Opóźniona wysyłka zamówień wynikała z wzmożonej ilości zamówień w ostatnim czasie. Paczki staramy się pakować jak najszybciej, aby w ciągu 48H były u klienta. Zapewniamy, że sytuacja miała charakter incydentalny. Pozdrawiam.
19 gru 2023
1.podczas zamawiania nie mogłem nigdzie znaleźć daty dostawy. 2.Długi czas dostawy !!
20 gru 2023
Dziękujemy za opinię, chcielibyśmy poinformować, że czas wysyłki jest podany w naszym regulaminie: "Wszystkie złożone zamówienia Sprzedający stara się realizować jak najszybciej. Czas wysyłki zamówienia z naszego magazynu wynosi nie więcej niż 2 dni robocze. Czas dostawy uzależniony jest od wybranej opcji dostawy."
25 kwi 2024
Rewolucje żołądkowe co wiąże się z leczeniem, przez co piesek się męczy .
26 kwi 2024
Dzień dobry. Dziękujemy za przesłanie opinii, która jest dla nas bardzo ważna. Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Może Pani zgłosić reklamację na adres e-mail: sklep@dolina-noteci.pl Zachęcamy, również do zapoznania się z pozostałą ofertą sprzedażową, która może bardziej przypadnie do gustu pupilowi. Pozdrawiamy
24 lis 2023
Dwie gwiazdki dlatego że miał być miks smaków A były tylko dwa smaki
27 lis 2023
Dziękujemy za opinię. Wyjaśniamy, że zestaw, który został zakupiony zawiera 2 smaki: kurczak oraz cielęcina. Taka informacja również widnieje na naszej stronie internetowej. Pozdrawiamy.
18 maj 2024

Bardzo długa wysyłka. Inne produkty niż w zamówieniu

Bardzo długa wysyłka. Dostałam inne produkty niż zamawiałam
9 paź 2023
Niestety moja kotka nie przekonała się do karmy z puszki :(
9 paź 2023
Dzień dobry, zachęcamy do wypróbowania karmy w saszetkach, może bardziej posmakuje Pani kotce. Pozdrawiamy
17 sty 2024

Dostawa nie zgodna z…

Niedostępne smaki .Dostawa nie zgodna z zamówieniem
18 sty 2024
Dzień Dobry, nasz Dział Obsługi Klienta skontaktuje się w celu wyjaśnienia sytuacji. Prosimy o informację, czy w zamówieniu czegoś brakowało? Pozdrawiamy.
20 maj 2024
Bardzo dlugi czas oczekiwania na zamówienie
21 maj 2024
Dziękujemy za opinię, która jest dla nas bardzo ważna. W ostatnim tygodniu mieliśmy opóźnienie z powodu wzmożonej ilości zamówień. Zapewniamy, że sytuacja miała charakter incydentalny. Pozdrawiam.
10 paź 2023
Jakość produktów znacząco spadła
16 paź 2023
Dzień dobry, prosimy o informację jakiego produktu dotyczy opinia. Pozdrawiam
4 lis 2023