3 gru 2023
Świetny kontakt z klientem. Jasny . Przyjazny. Jeśli trzeba czekać na towar pracownik Abra kontaktuję się jasno, rzeczowo o przyjaźnie informuje i doradza. Polecam. Poza tym można znaleźć lepsze ceny niż u konkurencji.
Narożnik berg przyszedł z uszkodzoną podłogą pojemnika na pościel. Po złożeniu reklamacji nr0000336720 29-09-2023 na podst art43d ust.1 ,odrzucona bez uzasadnienia! twierdzą za niezasadną -kpina konkretna z klienta. Na przyszłość nagrywać filmiki ,rozpakowywać przy dostawcy niech czeka i patrzy ,nie wierzyć w zapewnienie że jak coś będzie nie tak po rozpakowaniu to dopiero zgłaszać do sklepu.
Dramatyczna jakość, czas dostawy wydłużony do maximum
Jakość zamówionych mebli jest tragiczna - oparcie od łóżka praktycznie wyrwało się ze wszystkimi śrubami, w biurku też przebitka... Do tego strasznie długi czas realizacji.Będę odradzać innym!
Otrzymałam szafę jeden element w dwóch miejscach uszkodzony czekam na reklamacje
Zamówiłam meble miesiąc temu do dziś nie przyszły. Wykonując telefon raz w miesiącu nikt nie potrafi mi udzielić informacji kiedy wkoncu można się ich spodziewać i czy wogole jeszcze można...
Nigdy więcej nic tam nie kupie. Sprzedaja towar którego nie mają a potem czeka się miesiąc na jakąkolwiek informację. Nie polecam i nigdy nikomu nie polecę.
Brak rzetelności oraz komunikacji z klientem
Zamówienie po miesiącu oczekiwania nadal nie zostało zrealizowane, pomimo informacji na stronie i internetowej, że czas wynosi 5-10 dni roboczych.
Kadra zatrudniona w sklepie do wymiany.
3 osoby siedzące przy komputerze, które nie raczyły nawet odpowiedzieć na dzień dobry. Zero zainteresowania klientem, chodziłam z mężem po sklepie, sprzedających jakby nie było. Wizerunek jednej Pani przy kasie to jakaś pomyłka.Koszulka biała ale szara ze starości, goły brzuch, stare spodnie dresowe, tłuste włosy z miną pracownika, który pracuje za karę.
Zero pomocy przy pakowaniu towaru, ani dziękuję ani do widzenia. Obsługa najgorsza na jaką trafiłam kiedykolwiek.
Brak kontaktu z klientem
Lepszy kontakt z klientem ,dostawa na czas.
ŻENADA KPINA SYF
40 DNI CZEKAM NA REALIZACJIE ZAMÓWIENIA.ODPOWIEDZI NA TELEFONY O TERMIN DOSTAWY: C Z E K A Ć !!!!!!!!!!!
Przesyłać zamówiony towar zgodnie z zamówieniem.
W ofercie nie był wskazanym termin realizacji zamówienia - prawię miesiąc.
Po drugie, odbiór był przez mnie zamówiony w sklepie, a nie na Pradze.
Szybsze terminy dostawy
Długi termin realizacji. Musiałam dopominać się o wysyłkę zamówionych mebli. Termin realizacji wynosił max 20 dni roboczych w praktyce wyszło jeszcze dłużej. Sama jakość mebli przeciętna, ale to żeby uchwyty i nogi były plastikowe to już przesada
Czas oczekiwania podany na stronie i w utrzymanych wiadomościach e-mail moja się z rzeczywistością. Niestety na niekorzyść.