Abra Meble- Logo - Opinie

Abra Meble

Opinie (1611) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4892)

Dobry

3 gru 2023
Świetny kontakt z klientem. Jasny . Przyjazny. Jeśli trzeba czekać na towar pracownik Abra kontaktuję się jasno, rzeczowo o przyjaźnie informuje i doradza. Polecam. Poza tym można znaleźć lepsze ceny niż u konkurencji.

23 paź 2023
Narożnik berg przyszedł z uszkodzoną podłogą pojemnika na pościel. Po złożeniu reklamacji nr0000336720 29-09-2023 na podst art43d ust.1 ,odrzucona bez uzasadnienia! twierdzą za niezasadną -kpina konkretna z klienta. Na przyszłość nagrywać filmiki ,rozpakowywać przy dostawcy niech czeka i patrzy ,nie wierzyć w zapewnienie że jak coś będzie nie tak po rozpakowaniu to dopiero zgłaszać do sklepu.

Opinie nt. sklepu Abra Meble

15 wrz 2024
11 wrz 2024
11 wrz 2024
27 sie 2024
Jesteście bardzo fajnym sklepem meblowym, to nie pierwsze nasze zamówienie, niestety czasem na meble długo się czeka. Klient oczywiście może zrozumieć, jeśli zamawia kilka mebli, są one od różnych producentów, ale termin realizacji zamówienia jest jednak długi, jeden mebel przychodzi za 5 dni, inny za 5 tygodni. To trochę problematyczne. Tak czy inaczej wolę Was od Ikei.
11 sie 2024
Mebel sam w sobie bardzo fajny, jednak trochę długi czas na realizację zamówienia i jego dostawę. Przydałoby się też informować klienta na jakim etapie jest zamówienie, bowiem tylko otrzymuje się po dłuższym czasie maila, jak towar jest już do odbioru.
Odpowiedź ze sklepu Abra Meble
19 sie 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszego sklepu. Przepraszamy za opóźnienia.
4 wrz 2024
2 wrz 2024