RoyalFashion.pl- Logo - Opinie

RoyalFashion.plOpinie

: 21 037Bardzo dobry

4,89

Opinie nt. sklepu RoyalFashion.pl

Opinie zweryfikowana (2815) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (21 037)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


31 lip 2022
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Royal Fashion. Zamawiałam już kilka razy w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłam. Póki co zamawiałam buty i sukienki. Zazwyczaj robię zamówienie powyżej 200 zł i nie płacę za przesyłkę. Na zwrot mam rok, więc robię go jak już mi się "trochę uzbiera" i zwracam rzeczy z kilku paczek w jednej poprzez paczkomat i płacę za to 20 zł. Na zwrot pieniedzy czekam ok 2 tygodnie, ale w wiekszosci firm tak jest. Nie wiem jak z reklamacją, bo jeszcze nic nie reklamowałam. Szczerze polecam. Ja jestem zachwycona zakupami w tym sklepie. Chyba się trochę od nich uzależniłam 😅
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


13 mar 2022
Buty wg długości wkładki nie odpowiadają numerowi,odzież też jest za duża jak do rozmiaru L czyli 38 ,to mój drugi zakup i nieudany też leży w szafie.Przesylka super szybko i ładnie popakowane ,dziękuję i pozdrawiam
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu RoyalFashion.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
8 lis 2022
tani dobry towar szybka dostawa dobry kontakt mila obsluga jestem kijetem od lat ,,polecam ten sklep zdarzyla sie reklamacja sklep szybko wymienil towar na swoj koszt
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 dni temu
Jestem mega zadowolona z przesyłki którą zamówiłam czyli z torebki. Poza tym wysyłka w ekspresowym tempie co jest bardzo dużym plusem polecam serdecznie tą firmę
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 dni temu 
Zakupy w RoyalFashion to zawsze czysta przyjemność :-) towar w świetnej cenie, zgodny z opisem i ekspresowa przesyłka :-) polecam gorąco :-)))
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 lis 2022
Szpilki są piękne dokładnie rozmiar 39 zgadza się , otrzymałam fioletowe są piękne . Mała cena a super buty i nie ślizgaja się przy chodzeniu, podeszwa specjalnie drapowana .
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 lis 2022
Właśnie przyszła paczka,wszystko leży jak namnie szyte,właśnie szukam butów i to niejedna parę bo jest w czym wybierać No i za takie pieniądze małe,dziekuje:)
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 dni temu
Miła obsługa i ekspresowa wysyłka oraz dostawa do klienta. Produkty są bardzo dobrej jakości. Polecam zakupy w tym sklepie.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 lis 2022
Wszystko zawsze sprawnie,bez zastrzeżeń.szybka realizacja zamówienia.przejrzysta strona internetowa. Mało rozmiarów 35 .
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 lis 2022
Nie poraz pierwszy zamawiam i jestem bardzo zadowolona. Jeszcze nigdy nie zwracałam zamówionego towaru. Pozdrawiam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 dni temu
Kupiłam kozaczki mega fajne, lecz zbyt wąska cholewka, mam szeroką stopę, więc zmuszona byłam zwrócić. Super kontakt ze stroną, żadnych problemów ze zwrotem... Jestem pozytywnie zaskoczona. Napewno jeszcze skorzystam z zakupów na ich stronie. Są ok
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 dni temu 
Zadowolona jestem z możliwości wyboru różnego rodzaju szalików i apaszek,a także ceny dostępne i nie zbyt wysokie. Szybkość dokonania transakcji sprzedaży i dostarczenia towaru do punktu odbioru
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
17 godzin temu
Podoba mi się szybka realizacja i ze rozmiarowo pasuje Jednak jest jeden szkopuł - gdy zapełniam koszyk zamawiane rzeczy znikają z koszyka i okazuje się ze za chwile ich niema
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
4 dni temu
Kupiłam buty 39 rozmiar , rozmiarówka trochę zaniżona . Szybka wysyłka , kontakt telefoniczny ok . Buty dobrej jakości bez śladów kleju lub innych wad
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 dni temu
Bardzo duży wybór towaru,dobra jakość towaru,super miły i rzeczowy kontakt oraz niskie,konkurencyjne ceny. Bardzo szybka dostawa zamówionego towaru.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
3 lis 2022
Polecam buty Ok wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Buty solidnie wykonane zgodnie z opisem. Mogę polecić
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 dni temu
piękne nie szare piżamy, dobre jakościowo, w przystępnej cenie i śliczne chińskie puchate granatowe kapcie.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 lis 2022
Serwis na mega wysokim poziomie. Nie spotkałam podobnego sklepu internetowego z taką obsługa. Polecam!!!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 lis 2022
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu internetowego szybka wysyłka oraz nie ma problemu ze zwrotami
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
3 lis 2022
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu internetowego szybka wysyłka oraz nie ma problemu ze zwrotami
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 dni temu
Bardzo szybka dostawa.Buty na rozmiar i takie jak w opisie i na zdjęciach. Jestem bardzo zadowolona
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 dni temu
Tańsze przesyłki
Zgłoś opinię