Certyfikat dla sklep.lemone.pl

No. X3335F7AD130873736AB18B9AE26F9311
 

Certyfikat wydany dn.
08.12.2016 r.
Ważny do
07.12.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o sklep.lemone.pl



Bardzo dobry

4.95/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 138 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
sklep.lemone.pl ma 459 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
23.06.2019 r.
Data zamówienia
16.06.2019 r.
23.06.2019 r.
Transakcja bardzo udana Dostawa bardzo expresowa. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2019 r.
Data zamówienia
12.06.2019 r.
19.06.2019 r.
Bardzo szybka i sprawna obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2019 r.
Data zamówienia
12.06.2019 r.
19.06.2019 r.
Wszystko zrealizowane w należytym porządku.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2019 r.
Data zamówienia
11.06.2019 r.
18.06.2019 r.
Sprawnie, bez problemów, towar zgodny z zamówieniem, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.06.2019 r.
Data zamówienia
23.05.2019 r.
13.06.2019 r.
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.06.2019 r.
Data zamówienia
05.06.2019 r.
13.06.2019 r.
bardzo szybka dostawa jestem zadowolona wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.06.2019 r.
Data zamówienia
05.06.2019 r.
12.06.2019 r.
Polecam Wszystkim
Towar wysokiej jakości
Dostawa super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.06.2019 r.
Data zamówienia
03.06.2019 r.
12.06.2019 r.
Ogromny asortyment, znakomite marki, każdy produkt jest fachowo opisany, przeglądanie strony jest przyjemnością. Serdecznie pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.06.2019 r.
Data zamówienia
03.06.2019 r.
10.06.2019 r.
Szybka realizacja i dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.06.2019 r.
Data zamówienia
28.05.2019 r.
04.06.2019 r.
Wszystko sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.06.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
01.06.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.05.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
28.05.2019 r.
Eksresowa dostawa, towar zgodny z opisem, kupuję już trzeci raz wszystko ok :-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.05.2019 r.
Data zamówienia
19.05.2019 r.
28.05.2019 r.
Transakcja przebiegła prawidłowo, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
27.05.2019 r.
Wszystko jest w porządku. Polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2019 r.
Data zamówienia
19.05.2019 r.
27.05.2019 r.
Produkt i dostawa zgodne z oczekiwaniami.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.05.2019 r.
Data zamówienia
18.05.2019 r.
26.05.2019 r.
Szybka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.05.2019 r.
Data zamówienia
17.05.2019 r.
24.05.2019 r.
Bardzo terminowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
23.05.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.05.2019 r.
Data zamówienia
12.05.2019 r.
19.05.2019 r.
Szybka wysyłka towar zgodny do tego miłe dodatki :)
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.05.2019 r.
Data zamówienia
08.05.2019 r.
17.05.2019 r.
Polecam, błyskawiczna dostawa, profesjonalne podejście do klienta.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.05.2019 r.
Data zamówienia
10.05.2019 r.
17.05.2019 r.
Wszystko ok :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2019 r.
Data zamówienia
09.05.2019 r.
16.05.2019 r.
Tak ekspresowej wysyłki jeszcze chyba nigdy nie miałam Rewelacyjna :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2019 r.
Data zamówienia
08.05.2019 r.
15.05.2019 r.
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie wręcz ekspresowo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2019 r.
Data zamówienia
07.05.2019 r.
15.05.2019 r.
Dostawa superszybka, wszystko ok, jedyna rzecz, która mi się nie podobała, to fakt ogarnięcia plastikowych opakowań w sporą ilość folii bąbelkowej - zupełnie niepotrzebna produkcja śmieci. Wszakże nie miało się co tam potłuc
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
14.05.2019 r.
Data zamówienia
06.05.2019 r.
14.05.2019 r.
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko było ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.05.2019 r.
Data zamówienia
05.05.2019 r.
12.05.2019 r.
Wszystko super. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.05.2019 r.
Data zamówienia
05.05.2019 r.
12.05.2019 r.
Szybka dostawa, duży wybór produktów. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.05.2019 r.
Data zamówienia
28.04.2019 r.
08.05.2019 r.
Szybko i dostawa do dzwi. Mnóstwo przyjemności.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.05.2019 r.
Data zamówienia
29.04.2019 r.
06.05.2019 r.
Jestem stałym klientem, a nie mam żadnych ulg.
4.33
Dobry

Data publikacji
30.04.2019 r.
Data zamówienia
22.04.2019 r.
30.04.2019 r.
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Ocena bardzo dobra.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.04.2019 r.
Data zamówienia
17.04.2019 r.
29.04.2019 r.
Profesjonalna obsługa. Szybka przesyłka, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.04.2019 r.
Data zamówienia
19.04.2019 r.
26.04.2019 r.
bardzo szybka realizacja, towar zgodny, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.04.2019 r.
Data zamówienia
17.04.2019 r.
24.04.2019 r.
Szybko i sprawnie. Kontakt że strony sklepu. Wszystko jak należy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.04.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
23.04.2019 r.
Zamówienie bezproblemowe i błyskawiczna dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.04.2019 r.
Data zamówienia
16.04.2019 r.
23.04.2019 r.
Zdecydowanie polecam, wszystko sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.04.2019 r.
Data zamówienia
12.04.2019 r.
19.04.2019 r.
Ok sklepie...
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2019 r.
Data zamówienia
11.04.2019 r.
18.04.2019 r.
Super trrminowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.04.2019 r.
Data zamówienia
10.04.2019 r.
17.04.2019 r.
Wszystko ok, dobry kontakt, szybka wysylka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
16.04.2019 r.
Profesjonalny i miły Pan z obsługi sklepu. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2019 r.
Data zamówienia
04.04.2019 r.
14.04.2019 r.
Zakupiony produkt błyskawicznie był na drugim końcu kraju. Towar bardzo wysokiej jakości.
5.00
Bardzo dobry

sklep.lemone.pl opinie klientów

sklep.lemone.pl

Oryginalne suplementy diety oraz dermokosmetyki.

sklep.lemone.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 08.12.2016 r.

Skorzystaj z możliwości zakupu bez wychodzenia z domu najlepszych marek kosmetyków i suplementów diety. Wszystkie renomowane marki w jednym miejscu. Wieloletnia współpraca z czołowymi producentami daje nam pewność trafnie dobranych preparatów a Państwu satysfakcję z zakupu. Sklep ma w swojej ofercie suplementy głównie oparte na naturalnych składnikach. Znakomitym przykładem takich suplementów jest gama produktów firmy SOLGAR, PUUKKA oraz VIRIDIAN. Inne dostępne marki to: BetterYou Bio Medical Pharma, C.Z. Wilcaccora, Carocelle, Cellfood, CNS, Cosval, CureSupport B.V., Dr. Goerg, Dr.Enzmann, Fushi, G&G, Galactopharm, Genactiv, Genexo, Lipoteq, ,Green Origins, GSH Polska, Holistic, Igennus, Jade Recherche, kenayAG, KIKI HEALTH, Lab One, Let’s Talk Health, Living Food Polska, LivOn Labs, lntercell® Pharma, Long Life Foundation, Lycotech, MarMar Investment, Medi-Flowery, Nutrisslim, Pharma Nord, Pharmabest, Pukka, Rainforest Foods, Sanprobi, Smart Pharma, Terranova, Together Health, Viridian.

Kontakt
Okólna 62
42-218 Czestochowa
Polska
sklep@lemone.pl
sklep.lemone.pl
Sprzedawca
Medlines-Agnieszka Tomala
Okólna 62
42-218 Czestochowa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 151969280
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Agnieszka Tomala
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z sklep.lemone.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.