Certyfikat dla sklep.lemone.pl

No. X3335F7AD130873736AB18B9AE26F9311
 

Certyfikat wydany dn.
08.12.2016 r.
Ważny do
07.12.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o sklep.lemone.pl



Bardzo dobry

4.93/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 133 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
sklep.lemone.pl ma 366 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
06.12.2018 r.
Data zamówienia
26.11.2018 r.
06.12.2018 r.
Błyskawiczna wysyłka, duży wybór suplementów, miła obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.12.2018 r.
Data zamówienia
21.11.2018 r.
03.12.2018 r.
Wszystko bylo tak, jak byc powinno. Szkoda tylko, ze nie mozna placic poprzez "PayPal"
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.11.2018 r.
Data zamówienia
22.11.2018 r.
29.11.2018 r.
zamówiony towar otrzymałam niezwłocznie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.11.2018 r.
Data zamówienia
16.11.2018 r.
27.11.2018 r.
Dostawa OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.11.2018 r.
Data zamówienia
18.11.2018 r.
26.11.2018 r.
Wysokiej jakości kosmetyki w dobrej cenie. Często korzystne promocje. Profesjonalna i miła obsługa klienta. Ekspresowa wysyłka zazwyczaj darmowa. Do każdego zamówienia zawsze jakaś próbka. Często zamawiam kosmetyki Nimue. Cudowne. Dziękuję i serdecznie polecam. Aga
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.11.2018 r.
Data zamówienia
18.11.2018 r.
26.11.2018 r.
SOLIDNIE I SZYBKO
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
24.10.2018 r.
14.11.2018 r.
Dziękuję za poradę.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
30.10.2018 r.
14.11.2018 r.
Bardzo dobrej jakości kosmetyki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
23.10.2018 r.
14.11.2018 r.
To były udane zakupy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
06.11.2018 r.
14.11.2018 r.
Najlepsza obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
06.11.2018 r.
14.11.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.11.2018 r.
Data zamówienia
25.10.2018 r.
02.11.2018 r.
dostawa szybka towar zgodny z oferowanym na stronie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.11.2018 r.
Data zamówienia
25.10.2018 r.
01.11.2018 r.
Wszystko profesjonalnie i jak najbardziej na plus
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.10.2018 r.
Data zamówienia
22.10.2018 r.
29.10.2018 r.
Brak przekierowania na stronę banku w celu dokonania płatności. Dostarczone ok.
3.33
Dostateczny

sklep.lemone.pl odpowiada: 05.11.2018 r.
Brak przekierowania na stronę banku był spowodowany chwilowym problemem operatora płatności internetowych.

Data publikacji
23.10.2018 r.
Data zamówienia
15.10.2018 r.
23.10.2018 r.
Dostawa i towar bez zarzutu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.10.2018 r.
Data zamówienia
14.10.2018 r.
21.10.2018 r.
Znakomita obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.10.2018 r.
Data zamówienia
09.10.2018 r.
16.10.2018 r.
Polecam, sprawnie i szybko, wszystko bardzo dobrze, miła obsługa:)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2018 r.
Data zamówienia
01.10.2018 r.
08.10.2018 r.
Często korzystam z oferty sklepu Lemone. Fantastyczny asortyment, szybka dostawa i przede wszystkim profesjonalne, cudowne podejście do klienta. Same pozytywy, naprawdę z całego serca polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.10.2018 r.
Data zamówienia
27.09.2018 r.
05.10.2018 r.
wszystko poszlo sprawnie-jestem zadowolona.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
01.10.2018 r.
Data zamówienia
24.09.2018 r.
01.10.2018 r.
Problem z zamówieniem przez internet ale telefonicznie OK
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
17.09.2018 r.
Data zamówienia
10.09.2018 r.
17.09.2018 r.
Wszystko ok, szybka dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.09.2018 r.
Data zamówienia
10.09.2018 r.
17.09.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2018 r.
Data zamówienia
03.09.2018 r.
10.09.2018 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.09.2018 r.
Data zamówienia
31.08.2018 r.
07.09.2018 r.
Bardzo dobry sprzedawca.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
29.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Bardzo dobry kontakt. Miła obsługa. Towar bez zastrzeżeń. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
27.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Profesjonalna i szybka obsługa zamówienia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
28.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Wszystko na 5
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.08.2018 r.
Data zamówienia
15.08.2018 r.
22.08.2018 r.
Od zawsze niezmiennie jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Doskonały kontakt z klientem, wspaniały asortyment i błyskawiczne przesyłki. Z całego serca polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.08.2018 r.
Data zamówienia
15.08.2018 r.
22.08.2018 r.
Transakcja przeprowadzona należycie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.08.2018 r.
Data zamówienia
13.08.2018 r.
22.08.2018 r.
Bardzo profesjonalna pomoc przy zakupach i doradztwo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.08.2018 r.
Data zamówienia
13.08.2018 r.
20.08.2018 r.
Wspaniałe wszystko i sprawnie funkcjonuje,polecam i napewno skorzystam ponownie z oferty sklepu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.08.2018 r.
Data zamówienia
13.08.2018 r.
20.08.2018 r.
Bardzo szybka wysyłka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.08.2018 r.
Data zamówienia
12.08.2018 r.
19.08.2018 r.
Gorąco polecam Expresowo szybka dostawa,produkt wysokiej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2018 r.
Data zamówienia
01.08.2018 r.
08.08.2018 r.
Błyskawiczna realizacja zamówienia i doskonały kontakt
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.08.2018 r.
Data zamówienia
27.07.2018 r.
03.08.2018 r.
Towar szybko wysłany, dobrze zapakowany. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.07.2018 r.
Data zamówienia
23.07.2018 r.
30.07.2018 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.07.2018 r.
Data zamówienia
15.07.2018 r.
22.07.2018 r.
Klasę firmy poznaje się po tym jak załatwia reklamacje-gdy opóżniała się dostawa zakupionego towaru zadzwoniłem do sklepu, gdzie natychmiast wyjaśniono przyczynę i w ramach kompensacji oraz przeprosin otrzymałem mnóstwo gratisów/wcale na to nie liczyłem ani nie wymagałem/.Otrzymałem zakupiony towar i pozostaję pod wrazeniem jakości serwisu dla klientów.Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
19.07.2018 r.
Data zamówienia
11.07.2018 r.
19.07.2018 r.
5 gwiazdek we wszystkich kategoriach.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.07.2018 r.
Data zamówienia
08.07.2018 r.
15.07.2018 r.
niższa ocena za serwis dla klientów, a mianowicie za brak kontaktu telefonicznego na prośbę klienta
4.33
Dobry

sklep.lemone.pl odpowiada: 03.08.2018 r.
Przepraszamy najmocniej za zwłokę, ale niestety okres urlopowy wszystkim daje się we znaki. Postanawiamy poprawę!

Data publikacji
10.07.2018 r.
Data zamówienia
03.07.2018 r.
10.07.2018 r.
wszystko zgodnie z oczekiwaniem :-)
5.00
Bardzo dobry

sklep.lemone.pl opinie klientów

sklep.lemone.pl

Oryginalne suplementy diety oraz dermokosmetyki.

sklep.lemone.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 08.12.2016 r.

Skorzystaj z możliwości zakupu bez wychodzenia z domu najlepszych marek kosmetyków i suplementów diety. Wszystkie renomowane marki w jednym miejscu. Wieloletnia współpraca z czołowymi producentami daje nam pewność trafnie dobranych preparatów a Państwu satysfakcję z zakupu. Sklep ma w swojej ofercie suplementy głównie oparte na naturalnych składnikach. Znakomitym przykładem takich suplementów jest gama produktów firmy SOLGAR, PUUKKA oraz VIRIDIAN. Inne dostępne marki to: BetterYou Bio Medical Pharma, C.Z. Wilcaccora, Carocelle, Cellfood, CNS, Cosval, CureSupport B.V., Dr. Goerg, Dr.Enzmann, Fushi, G&G, Galactopharm, Genactiv, Genexo, Lipoteq, ,Green Origins, GSH Polska, Holistic, Igennus, Jade Recherche, kenayAG, KIKI HEALTH, Lab One, Let’s Talk Health, Living Food Polska, LivOn Labs, lntercell® Pharma, Long Life Foundation, Lycotech, MarMar Investment, Medi-Flowery, Nutrisslim, Pharma Nord, Pharmabest, Pukka, Rainforest Foods, Sanprobi, Smart Pharma, Terranova, Together Health, Viridian.

Kontakt
Okólna 62
42-218 Czestochowa
Polska
sklep@lemone.pl
sklep.lemone.pl
Sprzedawca
Medlines-Agnieszka Tomala
Okólna 62
42-218 Czestochowa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 151969280
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Agnieszka Tomala
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z sklep.lemone.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.