Certyfikat dla sklep.lemone.pl

No. X3335F7AD130873736AB18B9AE26F9311
 

Certyfikat wydany dn.
08.12.2016 r.
Ważny do
07.12.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o sklep.lemone.pl



Bardzo dobry

4.90/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 124 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
sklep.lemone.pl ma 392 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
19.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
19.02.2019 r.
Wybrałam pocztę niestety i czekałam 4 dni, obsługi klienta nie ocenię, bo się nie kontaktowałam. Minus za konieczność założenia konta, żeby śledzić dostawę.
3.67
Dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
18.02.2019 r.
Oferowane perfumy nie mają nic wspólnego z oryginałem.
3.00
Dostateczny

Data publikacji
17.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
17.02.2019 r.
Niestety kosmetyk ma tak krótką datę przydatności,że musiałabym zużyć go w całości jednorazowo. Szkoda, że sklep nie podał takiej informacji.
3.33
Dostateczny

Data publikacji
14.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
14.02.2019 r.
Wszystko dobrze, dostawa błyskawiczna.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.02.2019 r.
Data zamówienia
04.02.2019 r.
12.02.2019 r.
Szybko, sprawnie, bez problemu. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.02.2019 r.
Data zamówienia
03.02.2019 r.
10.02.2019 r.
Polecam ten sklep, ekspresowa wysyłka, konkurencyjne ceny.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.02.2019 r.
Data zamówienia
30.01.2019 r.
06.02.2019 r.
Szybka, sprawna transakcja, krem świeżo kupiony więc się na temat jego działania nie wypowiadam. Do zakupu dołączona próbka z kosmetykiem, szkoda że jedna...
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.01.2019 r.
Data zamówienia
24.01.2019 r.
31.01.2019 r.
Błyskawiczna dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.01.2019 r.
Data zamówienia
23.01.2019 r.
30.01.2019 r.
Przesylka ekspresowa. Dodatkowo kilka probek w paczce Totalne zaskoczenie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.01.2019 r.
Data zamówienia
22.01.2019 r.
29.01.2019 r.
Super kontakz z klientem i bardzo szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.01.2019 r.
Data zamówienia
22.01.2019 r.
29.01.2019 r.
Mila obsluga, szybka realizacja zamówienia.Polecam
4.00
Dobry

Data publikacji
29.01.2019 r.
Data zamówienia
22.01.2019 r.
29.01.2019 r.
Szybko i profesjonalnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.01.2019 r.
Data zamówienia
19.01.2019 r.
28.01.2019 r.
Wszystkie dotychczasowe zakupy przebiegały dobrze. Kontakt dobry. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.01.2019 r.
Data zamówienia
13.01.2019 r.
20.01.2019 r.
jak dla mnie OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.01.2019 r.
Data zamówienia
11.01.2019 r.
18.01.2019 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.01.2019 r.
Data zamówienia
10.01.2019 r.
17.01.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.01.2019 r.
Data zamówienia
18.12.2018 r.
17.01.2019 r.
solidnie i rzetelnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.01.2019 r.
Data zamówienia
10.01.2019 r.
17.01.2019 r.
Jestem stałą klientką tego sklepu. Serdecznie polecam, duży wybór, darmowa i szybka dostawa, rewelacyjny kontakt z klientem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.01.2019 r.
Data zamówienia
08.01.2019 r.
16.01.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.01.2019 r.
Data zamówienia
03.01.2019 r.
10.01.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2019 r.
Data zamówienia
01.01.2019 r.
08.01.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.01.2019 r.
Data zamówienia
13.12.2018 r.
05.01.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.01.2019 r.
Data zamówienia
13.12.2018 r.
05.01.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.01.2019 r.
Data zamówienia
25.12.2018 r.
01.01.2019 r.
Wszystko bylo elegancko Dziekujemy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.12.2018 r.
Data zamówienia
23.12.2018 r.
31.12.2018 r.
wszytko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.12.2018 r.
Data zamówienia
14.12.2018 r.
21.12.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.12.2018 r.
Data zamówienia
26.11.2018 r.
06.12.2018 r.
Błyskawiczna wysyłka, duży wybór suplementów, miła obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.12.2018 r.
Data zamówienia
21.11.2018 r.
03.12.2018 r.
Wszystko bylo tak, jak byc powinno. Szkoda tylko, ze nie mozna placic poprzez "PayPal"
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.11.2018 r.
Data zamówienia
22.11.2018 r.
29.11.2018 r.
zamówiony towar otrzymałam niezwłocznie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.11.2018 r.
Data zamówienia
16.11.2018 r.
27.11.2018 r.
Dostawa OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.11.2018 r.
Data zamówienia
18.11.2018 r.
26.11.2018 r.
Wysokiej jakości kosmetyki w dobrej cenie. Często korzystne promocje. Profesjonalna i miła obsługa klienta. Ekspresowa wysyłka zazwyczaj darmowa. Do każdego zamówienia zawsze jakaś próbka. Często zamawiam kosmetyki Nimue. Cudowne. Dziękuję i serdecznie polecam. Aga
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.11.2018 r.
Data zamówienia
18.11.2018 r.
26.11.2018 r.
SOLIDNIE I SZYBKO
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
24.10.2018 r.
14.11.2018 r.
Dziękuję za poradę.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
30.10.2018 r.
14.11.2018 r.
Bardzo dobrej jakości kosmetyki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
23.10.2018 r.
14.11.2018 r.
To były udane zakupy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
06.11.2018 r.
14.11.2018 r.
Najlepsza obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
06.11.2018 r.
14.11.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.11.2018 r.
Data zamówienia
25.10.2018 r.
02.11.2018 r.
dostawa szybka towar zgodny z oferowanym na stronie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.11.2018 r.
Data zamówienia
25.10.2018 r.
01.11.2018 r.
Wszystko profesjonalnie i jak najbardziej na plus
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.10.2018 r.
Data zamówienia
22.10.2018 r.
29.10.2018 r.
Brak przekierowania na stronę banku w celu dokonania płatności. Dostarczone ok.
3.33
Dostateczny

sklep.lemone.pl odpowiada: 05.11.2018 r.
Brak przekierowania na stronę banku był spowodowany chwilowym problemem operatora płatności internetowych.

sklep.lemone.pl opinie klientów

sklep.lemone.pl

Oryginalne suplementy diety oraz dermokosmetyki.

sklep.lemone.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 08.12.2016 r.

Skorzystaj z możliwości zakupu bez wychodzenia z domu najlepszych marek kosmetyków i suplementów diety. Wszystkie renomowane marki w jednym miejscu. Wieloletnia współpraca z czołowymi producentami daje nam pewność trafnie dobranych preparatów a Państwu satysfakcję z zakupu. Sklep ma w swojej ofercie suplementy głównie oparte na naturalnych składnikach. Znakomitym przykładem takich suplementów jest gama produktów firmy SOLGAR, PUUKKA oraz VIRIDIAN. Inne dostępne marki to: BetterYou Bio Medical Pharma, C.Z. Wilcaccora, Carocelle, Cellfood, CNS, Cosval, CureSupport B.V., Dr. Goerg, Dr.Enzmann, Fushi, G&G, Galactopharm, Genactiv, Genexo, Lipoteq, ,Green Origins, GSH Polska, Holistic, Igennus, Jade Recherche, kenayAG, KIKI HEALTH, Lab One, Let’s Talk Health, Living Food Polska, LivOn Labs, lntercell® Pharma, Long Life Foundation, Lycotech, MarMar Investment, Medi-Flowery, Nutrisslim, Pharma Nord, Pharmabest, Pukka, Rainforest Foods, Sanprobi, Smart Pharma, Terranova, Together Health, Viridian.

Kontakt
Okólna 62
42-218 Czestochowa
Polska
sklep@lemone.pl
sklep.lemone.pl
Sprzedawca
Medlines-Agnieszka Tomala
Okólna 62
42-218 Czestochowa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 151969280
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Agnieszka Tomala
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z sklep.lemone.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.