Certyfikat dla sklep.lemone.pl

No. X3335F7AD130873736AB18B9AE26F9311
 

Certyfikat wydany dn.
08.12.2016 r.
Ważny do
07.12.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o sklep.lemone.pl



Bardzo dobry

4.93/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 125 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
sklep.lemone.pl ma 426 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
23.04.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
23.04.2019 r.
Zamówienie bezproblemowe i błyskawiczna dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.04.2019 r.
Data zamówienia
16.04.2019 r.
23.04.2019 r.
Zdecydowanie polecam, wszystko sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.04.2019 r.
Data zamówienia
12.04.2019 r.
19.04.2019 r.
Ok sklepie...
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2019 r.
Data zamówienia
11.04.2019 r.
18.04.2019 r.
Super trrminowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.04.2019 r.
Data zamówienia
10.04.2019 r.
17.04.2019 r.
Wszystko ok, dobry kontakt, szybka wysylka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
16.04.2019 r.
Profesjonalny i miły Pan z obsługi sklepu. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2019 r.
Data zamówienia
04.04.2019 r.
14.04.2019 r.
Zakupiony produkt błyskawicznie był na drugim końcu kraju. Towar bardzo wysokiej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2019 r.
Data zamówienia
07.04.2019 r.
14.04.2019 r.
Wszystko super Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2019 r.
Data zamówienia
31.03.2019 r.
10.04.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2019 r.
Data zamówienia
01.04.2019 r.
10.04.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.04.2019 r.
Data zamówienia
01.04.2019 r.
08.04.2019 r.
Świetna obsługa, kontakt z klientem, szybka przesyłka i atrakcyjne ceny.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2019 r.
Data zamówienia
27.03.2019 r.
04.04.2019 r.
Perfekcyjnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.04.2019 r.
Data zamówienia
24.03.2019 r.
01.04.2019 r.
Szybka wysyłka, duży asortyment produktów
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.03.2019 r.
Data zamówienia
17.03.2019 r.
24.03.2019 r.
Szybka dostawa. Fajne prezenty.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.03.2019 r.
Data zamówienia
13.03.2019 r.
24.03.2019 r.
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.03.2019 r.
Data zamówienia
14.03.2019 r.
23.03.2019 r.
dobry towar, szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.03.2019 r.
Data zamówienia
15.03.2019 r.
23.03.2019 r.
Polecam)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.03.2019 r.
Data zamówienia
15.03.2019 r.
22.03.2019 r.
Bardzo sprawna transakcja oraz dostwa
4.33
Dobry

Data publikacji
20.03.2019 r.
Data zamówienia
13.03.2019 r.
20.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.03.2019 r.
Data zamówienia
10.03.2019 r.
19.03.2019 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
18.03.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.03.2019 r.
Data zamówienia
01.03.2019 r.
13.03.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona z obsługi
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.03.2019 r.
Data zamówienia
05.03.2019 r.
12.03.2019 r.
Słowni i punktualni
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
11.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.03.2019 r.
Data zamówienia
02.03.2019 r.
10.03.2019 r.
Bardzo szybka i darmowa wysyłka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.03.2019 r.
Data zamówienia
27.02.2019 r.
06.03.2019 r.
Natychmiastowa przesyłka :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
26.02.2019 r.
05.03.2019 r.
OK towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
26.02.2019 r.
05.03.2019 r.
Szybka bezproblemowa wysyłka . Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
04.03.2019 r.
Wszystko szybko i sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
04.03.2019 r.
Wszystko super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.03.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
03.03.2019 r.


 
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.02.2019 r.
Data zamówienia
21.02.2019 r.
28.02.2019 r.
Super obsługa kontakt również. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2019 r.
Data zamówienia
20.02.2019 r.
27.02.2019 r.
Terminowo,
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.02.2019 r.
Data zamówienia
18.02.2019 r.
25.02.2019 r.
Bardzo szybka obsługa. Porządnie zapakowane kosmetyki, pachnący papier, widoczna dbałość o klienta. Polecam gorąco
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
22.02.2019 r.
Ekspresowa transakcja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
13.02.2019 r.
21.02.2019 r.
bezproblemowe zamawianie i dostawa przez pocztex w bardzo szybkim tempie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
19.02.2019 r.
Wybrałam pocztę niestety i czekałam 4 dni, obsługi klienta nie ocenię, bo się nie kontaktowałam. Minus za konieczność założenia konta, żeby śledzić dostawę.
3.67
Dobry

Data publikacji
14.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
14.02.2019 r.
Wszystko dobrze, dostawa błyskawiczna.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.02.2019 r.
Data zamówienia
04.02.2019 r.
12.02.2019 r.
Szybko, sprawnie, bez problemu. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.02.2019 r.
Data zamówienia
03.02.2019 r.
10.02.2019 r.
Polecam ten sklep, ekspresowa wysyłka, konkurencyjne ceny.
5.00
Bardzo dobry

sklep.lemone.pl opinie klientów

sklep.lemone.pl

Oryginalne suplementy diety oraz dermokosmetyki.

sklep.lemone.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 08.12.2016 r.

Skorzystaj z możliwości zakupu bez wychodzenia z domu najlepszych marek kosmetyków i suplementów diety. Wszystkie renomowane marki w jednym miejscu. Wieloletnia współpraca z czołowymi producentami daje nam pewność trafnie dobranych preparatów a Państwu satysfakcję z zakupu. Sklep ma w swojej ofercie suplementy głównie oparte na naturalnych składnikach. Znakomitym przykładem takich suplementów jest gama produktów firmy SOLGAR, PUUKKA oraz VIRIDIAN. Inne dostępne marki to: BetterYou Bio Medical Pharma, C.Z. Wilcaccora, Carocelle, Cellfood, CNS, Cosval, CureSupport B.V., Dr. Goerg, Dr.Enzmann, Fushi, G&G, Galactopharm, Genactiv, Genexo, Lipoteq, ,Green Origins, GSH Polska, Holistic, Igennus, Jade Recherche, kenayAG, KIKI HEALTH, Lab One, Let’s Talk Health, Living Food Polska, LivOn Labs, lntercell® Pharma, Long Life Foundation, Lycotech, MarMar Investment, Medi-Flowery, Nutrisslim, Pharma Nord, Pharmabest, Pukka, Rainforest Foods, Sanprobi, Smart Pharma, Terranova, Together Health, Viridian.

Kontakt
Okólna 62
42-218 Czestochowa
Polska
sklep@lemone.pl
sklep.lemone.pl
Sprzedawca
Medlines-Agnieszka Tomala
Okólna 62
42-218 Czestochowa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 151969280
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Agnieszka Tomala
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z sklep.lemone.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.