sklep.lemone.pl - Oryginalne suplementy diety oraz dermokosmetyki.
Skorzystaj z możliwości zakupu bez wychodzenia z domu najlepszych marek kosmetyków i suplementów diety. Wszystkie renomowane marki w jednym miejscu. Wieloletnia współpraca z czołowymi producentami daje nam pewność trafnie dobranych preparatów a Państwu satysfakcję z zakupu.
Sklep ma w swojej ofercie suplementy głównie oparte na naturalnych składnikach. Znakomitym przykładem takich suplementów jest gama produktów firmy SOLGAR, PUUKKA oraz VIRIDIAN. Inne dostępne marki to: BetterYou
Bio Medical Pharma, C.Z. Wilcaccora, Carocelle, Cellfood, CNS, Cosval, CureSupport B.V., Dr. Goerg, Dr.Enzmann, Fushi, G&G, Galactopharm, Genactiv, Genexo, Lipoteq, ,Green Origins, GSH Polska, Holistic, Igennus, Jade Recherche, kenayAG, KIKI HEALTH, Lab One, Let’s Talk Health, Living Food Polska, LivOn Labs, lntercell® Pharma, Long Life Foundation, Lycotech, MarMar Investment, Medi-Flowery, Nutrisslim, Pharma Nord, Pharmabest, Pukka, Rainforest Foods, Sanprobi, Smart Pharma, Terranova,
Together Health, Viridian.
Zamowilam Towar u Panstwa 30.12.2020 i do dzisiaj nie otrzymałam przesyłki
Opinia zweryfikowana|
Ekspresowa wysyłka i super towar
Opinia zweryfikowana|
Super, polecam, dobre ze obsluzone sa paczkomaty
Błyskawiczna dostawa towaru. Polecam
Dostawa zgodna z zamówieniem
1 miesiąc temu
Wszystko OK. Szybka wysyłka. Polecam sklep.
1 miesiąc temu
Błyskawiczna przesyłka, piękne pakowanie, próbki- zatem sklep na piątkę! Natomiast krem nie wart swojej bardzo wysokiej ceny. Skuszona próbką postanowiłam zakupić to cudo. Nie działa tak, jak niby miał działać.
Sklep sklep.lemone.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodniez kryteriami jakości Trusted Shops
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
W sklepie sklep.lemone.pl można skorzystać gwarancja Trusted Shops: z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł . Dowiedz się więcej
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
sklep.lemone.pl - Oryginalne suplementy diety oraz dermokosmetyki.
Together Health, Viridian.