Opinie na temat Sklep Leśniczówka są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają smak i jakość wyrobów, podkreślając ich naturalność, świeżość oraz wyraziste przyprawy. Wysoko oceniane są także naturalne składniki, brak konserwantów i sztucznych dodatków. Doceniana jest również wysoka jakość produktów, zgodność z opisem, szeroki wybór asortymentu oraz możliwość wyboru różnych mięs i wędlin. Klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie, które zapewnia świeżość podczas transportu. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i elastyczna, a dostawa zazwyczaj realizowana jest szybko i punktualnie.
Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o braku wyrazistości smaku lub nieodpowiadającym poziomie przyprawienia. Niektórzy klienci zwracają uwagę na obecność azotynów sodu w niektórych produktach. Zdarzają się również wyjątki w postaci opóźnień w dostawie czy problemów z dostępnością wybranych pozycji w asortymencie.
Opinie nt. sklepu sklep.lesniczowka.net
Wszystko pyszne super zapakowane dostawa na czas Polecam
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że dostawa i jakość naszych produktów spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować wyłącznie smaczne i starannie zapakowane produkty.
Pozdrawiamy
Wszystkie wyroby bardzo pyszne i dostawa też na 6.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze wyroby oraz dostawa spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni usatysfakcjonowany.
Pozdrawiamy
Mój mąż zachwycony wyrobami Państwa firmy.
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i zaufanie okazane naszym wyrobom. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania i przynoszą radość.
Pozdrawiamy
Sklep Leśniczówka z dziczyzną to absolutna perełka dla wszystkich miłośników naturalnych, zdrowych i wyjątkowych smaków! Produkty są świeże, najwyższej jakości, a aromat prawdziwej dziczyzny czuć już po otwarciu paczki. Polecam
Pyszne, pasztet z dzika rewelacja.
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię o naszym pasztecie z dzika. Cieszymy się, że spełnił Państwa oczekiwania i mogliśmy dostarczyć produkt najwyższej jakości.
Pozdrawiamy
Wszystko OK , towar dobrze zabezpieczony. Jakość wyśmienita.
Dobra jakość
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jakość naszych produktów spełnia Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować wyłącznie najlepsze rozwiązania.
Pozdrawiamy
Przepyszne wyroby, ładnie i skutecznie zabezpieczone opakowaniem. Do tego różnorodność paczki świątecznej z wędliną i mięsem! A wszystko jakościowe, aromatycznie charakterystycznie dla dziczyzny! Polecam gorąco!
Kupuję zazwyczaj wyroby z dziczyzny bardzo smaczne i świeże jak zawsze. Jak dla mnie mogłyby być bardziej podsuszone.
Miłe zaskoczenie, bo paczka doszła wcześniej niż Pani mówiła przez telefon. Jeśli chodzi o produkty to pyszne, pięknie pachnące i bardzo dobrze zapakowane. Polecam i wrócę chętnie :)
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pochlebną opinię oraz docenienie naszej dbałości o jakość i terminowość dostaw. Cieszy nas, że nasze wyroby spełniły Państwa oczekiwania.
Pozdrawiamy
Świetnie zorganizowana dostawa. Cała zawartość bezpiecznie opakowana i zabezpieczona przed wzrostem temperatury.
Wyroby bardzo smaczne.
Polecam wszystkim, którzy kochają dziczyznę.
Pozytywne
Bardzo smaczne ładnie zapakowane estetycznie polecam
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa oraz polecenie. Cieszy nas, że nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania pod względem smaku i estetyki opakowania.
Pozdrawiamy
Jestem zadowolony wędliny są bardzo zadowolony cała moja rodzina je chwali
Dostarczone zgodnie z zamówieniem.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za potwierdzenie, że dostawa została zrealizowana zgodnie z Państwa zamówieniem. Dokładamy wszelkich starań, aby spełniać oczekiwania naszych klientów.
Pozdrawiamy
Wędliny przepyszne, na moją szczególną uwagę zasłużył salceson z dzika.