Opinie na temat Sklep Leśniczówka są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają smak i jakość wyrobów, podkreślając ich naturalność, świeżość oraz wyraziste przyprawy. Wysoko oceniane są także naturalne składniki, brak konserwantów i sztucznych dodatków. Doceniana jest również wysoka jakość produktów, zgodność z opisem, szeroki wybór asortymentu oraz możliwość wyboru różnych mięs i wędlin. Klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie, które zapewnia świeżość podczas transportu. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i elastyczna, a dostawa zazwyczaj realizowana jest szybko i punktualnie.
Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o braku wyrazistości smaku lub nieodpowiadającym poziomie przyprawienia. Niektórzy klienci zwracają uwagę na obecność azotynów sodu w niektórych produktach. Zdarzają się również wyjątki w postaci opóźnień w dostawie czy problemów z dostępnością wybranych pozycji w asortymencie.
Opinie nt. sklepu sklep.lesniczowka.net
Produkty są dobrej jakości,bardzo smaczne.Dostawa na czas.Pakowanie ok.
Ogólnie wszystko na piątkę.
Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania pod względem jakości, smaku oraz dostawy. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom jak najlepszą obsługę.
Pozdrawiamy
Ogólnie jestem zadowolony z małym ALE
Ogólnie jestem zadowolony, mam jednak uwagę co do salcesonu z dziczyzny a mianowicie, brakuje w nim wyrazu tzn. przypraw. Jest jałowy i słabo doprawiony.
Wszystko bardzo dobrze i smaczne.Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.Ogólna ocena 5+.
Serdecznie Pozdrawiam
To ,były najsmacznejsze święta od wielu lat zwłaszcza salami pasztety i biała kiełbasa .Polecam
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za tak miłe słowa i pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty przyczyniły się do wyjątkowego świątecznego smaku. Dokładamy wszelkich starań, by spełniać oczekiwania naszych klientów.
Pozdrawiamy
Bardzo szybka wysyłka, piękny box prezentowy!
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłe słowa. Cieszy nas, że box prezentowy spełnił Państwa oczekiwania, a szybka wysyłka przyczyniła się do pozytywnych doświadczeń z naszą marką.
Pozdrawiamy
Super dostawa. Część wyrobów bardzo mi smakowała . Szczególnie smalec z dzika i pasztet z jelenia. Cześć mniej , ale to kwestia smaku i upodobań. Szkoda , że większość wyrobów ma substancję konserwującą. Jestem zadowolona i będę korzystać.
Mięso bardzo dobrze zabezpieczone, dotarło zamrożone. Salceson i pasztetowa z dzika już zjedzone - pyszne!
Udany zakup, szybka dostawa, bardzo smaczne produkty. Nic dodać nic ująć. Polecam
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że produkty spełniły Państwa oczekiwania, a obsługa dostawy była satysfakcjonująca. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby oferować najwyższą jakość i zadowolenie klienta.
Pozdrawiamy
Dziękuję za szybką dostawę i dobrze zapakowana paczkę. Wszystko jest bardzo smaczne polecam wszystkim
Termin dostawy dopasowany do odbiorcy.Towar zabezpieczony,opisany włącznie z datami przydatności.
Smaczne ,bardzo dobrze zabezpieczone wędliny. Będę zamawiać. Podziękowania za szybką dostawę.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłe słowa oraz docenienie jakości naszych wędlin i sprawnej realizacji zamówienia. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania.
Pozdrawiamy
Przesyłam na czas, bezpiecznie zapakowana, pakowana przy kamerach. Jedzenie bardzo pyszne :-)
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że dostawa odbyła się sprawnie, a jedzenie spełniło Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość i bezpieczeństwo.
Pozdrawiamy
Wszystko przepychota napewno wrócę i to nie raz... pozdrawiam caly zespół Marcin.K z Lęborka
Szanowny Panie Marcinie,
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i cieszymy się, że nasza kuchnia spełniła Pańskie oczekiwania. Zapraszamy serdecznie ponownie – zawsze dbamy o najwyższą jakość i satysfakcję naszych klientów.
Pozdrawiamy
Moi rodzice byli zachwyceni prezentem na Dzien Babci i Dziadka. Przesylka dotarla w ekspresowym tempie, wspaniale zapakowana. Produkty wysmienite, z dluga data waznosci. Dziekuje Wam.
Wszystko bardzo dobre... salami zjelenia, chorizo z dzika i kiełbasa z sarny. Mogę polecić...
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłą opinię oraz polecenie naszych wyrobów. Cieszymy się, że nasza dziczyzna spełniła Państwa oczekiwania i doceniacie Państwo jakość naszych produktów.
Pozdrawiamy
Zamówienie szybko zrealizowane. Wyroby idealne.
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko, a wyroby spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był najwyższej jakości.
Pozdrawiamy
Przesyłka dostarczona przed ustalonym terminem, bardzo dobrze zapakowana. Niestety, nie mogę wypowiedzieć się na temat jakości wędlin z dziczyzny, ponieważ był to prezent i obdarowany jeszcze ich nie skonsumował ;). Wyglądały bardzo smakowicie... Pozdrawiam
Jest Dobrze ,tak trzymać
Zdrowych , Radosnych i Szczęśliwych Świąt oraz Sukcesów serdecznie życzę
Bardzo dobre produkty dobrze zabezpieczone do wysyłki i dostawa na czas w wybranym terminie
Szanowni Państwo,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania pod względem jakości, zabezpieczenia oraz terminowości dostawy, ponieważ dbamy o najwyższe standardy obsługi.
Pozdrawiamy
Kolejne zakupy i wszystko lux
Kolejne zakupy🛒, polecam wszystko tak jak powinno być nic dodać nic ująć. A mięso 🔥🔥🔥
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za kolejny zakup i miłe słowa. Cieszymy się, że mięso spełniło Państwa oczekiwania i doceniamy Państwa zaufanie do naszej marki.