Opinie na temat Sklep Leśniczówka są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają smak i jakość wyrobów, podkreślając ich naturalność, świeżość oraz wyraziste przyprawy. Wysoko oceniane są także naturalne składniki, brak konserwantów i sztucznych dodatków. Doceniana jest również wysoka jakość produktów, zgodność z opisem, szeroki wybór asortymentu oraz możliwość wyboru różnych mięs i wędlin. Klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie, które zapewnia świeżość podczas transportu. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i elastyczna, a dostawa zazwyczaj realizowana jest szybko i punktualnie.
Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o braku wyrazistości smaku lub nieodpowiadającym poziomie przyprawienia. Niektórzy klienci zwracają uwagę na obecność azotynów sodu w niektórych produktach. Zdarzają się również wyjątki w postaci opóźnień w dostawie czy problemów z dostępnością wybranych pozycji w asortymencie.
Opinie nt. sklepu sklep.lesniczowka.net
Super sklep...bo POLSKI💪💪💪💪
Wszystko w należytym porządku,smaczne pasztety jaki wędliny 👍
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie do naszych produktów. Cieszymy się, że pasztety i wędliny spełniły Państwa oczekiwania pod względem smaku i jakości.
Pozdrawiamy
Polecam zakupy są super wszystko pachnące i bardzo dobre
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz polecenie naszych produktów. Cieszymy się, że mogą Państwo cieszyć się ich jakością i zapachem, które są dla nas priorytetem.
Pozdrawiamy
Wyroby bardzo dobre, wszyscy w święta się zajadali, będę jeszcze kupować w "leśniczówce"
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie. Cieszymy się, że nasze wyroby umiliły Państwu święta. Zapraszamy ponownie do Leśniczówki.
Pozdrawiamy
Bardzo dobre wyroby szybka wysyłka
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że nasze wyroby i szybka wysyłka spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości i profesjonalną obsługę.
Pozdrawiamy
Zamówiony towar był zapakowany odpowiednio został dostarczony w terminie polecam sklep
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię oraz zaufanie do naszej firmy. Dbamy o terminowość dostaw i odpowiednie pakowanie, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi.
Pozdrawiamy
Zamówienie zrealizowane zgodnie z terminem, wszystko zgodnie z opisem, polecam.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię oraz rekomendację. Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami i spełniło Państwa wymagania. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty i usługi na najwyższym poziomie.
Pozdrawiamy
Spóźniona o jeden dzień dostawa. ???
Poprzednie dostawy byly realizowane idealnie
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Dzień dobry. Dziękujemy za kolejne zamówienie :)
Prosimy zwrócić uwagę na to, że wybór dotyczy dnia wysyłki paczki od nas, a nie dnia dostawy. Wybrał Pan dzień wysyłki na 13.05 i wtedy też nadaliśmy paczkę. Także wszystko było zgodnie z planem :)
Szybka dostawa dobre ceny dobry smak produktów, dobrze przyprawione. Pasztet najlepszy
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie jakości naszych produktów i szybkiej dostawy. Cieszymy się, że nasze wyroby spełniają Państwa oczekiwania pod względem smaku i przyprawienia.
Pozdrawiamy
Wszystkie wędliny pyszne. Bardzo dobrze zapakowane. I bardzo szybka dostawa. Polecam.
Hmmm...nie wiem czy nadmierna ilość …
Hmmm...nie wiem czy nadmierna ilość klientów uniemożliwia wysłanie towaru po złożeniu zamówienia....to wybieranie dat wysyłki jest frustrujące
Wszystko super, wędliny bardzo smaczne, szynka dojrzewająca z jelenia petardinio…:)
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze wędliny, szczególnie szynka dojrzewająca z jelenia, przypadły Państwu do gustu. Dokładamy wszelkich starań, by oferować produkty najwyższej jakości.
Wszystko było perfekcyjne .😁
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były zawsze na najwyższym poziomie.
Pozdrawiamy
Dziękuję. Pierwszy raz zamówiłam wszystko dotarło na czas . Mega wyroby smak nieziemski . Uwielbiamy dziczyznę a niestety rzadko ją jemy. Wszystko super przyprawione a każdy kęs to poezja smaku. Bardzo polecam
Wszystko jak zawsze wysmienite. Biala kielbasa z czosnkiem niedzwiedzim super.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pochwałę naszych wyrobów, szczególnie białej kiełbasy z czosnkiem niedźwiedzim. Cieszymy się, że spełniły Państwa oczekiwania i pozostajemy do dyspozycji.
Witam. Opinia
Witam. Z mojej strony byłabym zainteresowana mięsem mielonym w paczkach i szybkami juz pokrojonymi także w paczkach. To u nas przy dzieciach schodzi najwięcej i tego moge powiedzieć brakuje mi u Państwa. Poza tym wszystko pyszne, świeże i mega szybka dostawa nie wspominając o bezpiecznym zabezpieczenou towaru w paczce. Będę polecała dalej.
Smaki pyszne jak zawsze, przesyłka szybko dostarczona, bardzo dobrze zapakowana. Dziękuję.
Super dostawa
Super zapakowane produkty, bardzo smaczne, karkówka z dzika wyśmienita
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że nasza karkówka z dzika spełniła Państwa oczekiwania pod względem smaku i jakości. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były zawsze starannie zapakowane i wyśmienite.
Pozdrawiamy
Wszystko było super . Bardzo dobry kontakt . Produkty bardzo smaczne.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie jakości naszych produktów i obsługi. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania.
Pozdrawiamy
Wszystko jest super do zjedzenia paczka dotarła o czasie w bardzo dobrym stanie
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że przesyłka dotarła na czas i że jakość produktów spełniła Państwa oczekiwania.