Sklep Leśniczówka- Logo - Opinie

Sklep Leśniczówka

Opinie (3084) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4521)

Sklep Leśniczówka- Logo - Opinie

Sklep Leśniczówka

Opinie (3084) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4521)

Opinie na temat Sklep Leśniczówka są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają smak i jakość wyrobów, podkreślając ich naturalność, świeżość oraz wyraziste przyprawy. Wysoko oceniane są także naturalne składniki, brak konserwantów i sztucznych dodatków. Doceniana jest również wysoka jakość produktów, zgodność z opisem, szeroki wybór asortymentu oraz możliwość wyboru różnych mięs i wędlin. Klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie, które zapewnia świeżość podczas transportu. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i elastyczna, a dostawa zazwyczaj realizowana jest szybko i punktualnie. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o braku wyrazistości smaku lub nieodpowiadającym poziomie przyprawienia. Niektórzy klienci zwracają uwagę na obecność azotynów sodu w niektórych produktach. Zdarzają się również wyjątki w postaci opóźnień w dostawie czy problemów z dostępnością wybranych pozycji w asortymencie.

Opinie nt. sklepu sklep.lesniczowka.net

Gulasz z jelenia pyszny. Szybka dostawa. Świetnie zapakowana. Gorąco polecam.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za miłe słowa oraz pozytywną opinię o naszym gulaszu z jelenia. Cieszymy się, że dostawa oraz jakość produktu spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był najwyższej jakości. Pozdrawiamy
RJ
Renata J.
To mój kolejny zakup. Produkty pierwszej jakości. Kontakt z firmą bez zarzutów.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za ponowne zaufanie i miłe słowa dotyczące jakości naszych produktów oraz obsługi. Cieszymy się, że spełniamy Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
Przepyszne parówki z sarny i chorizo z dzika
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze parówki z sarny i chorizo z dzika spełniły Państwa oczekiwania i zachwyciły smakiem. Pozdrawiamy
Jakość wędlin rewelacja!!!. Dostawa na umówiony dzień. Nic bym nie zmieniał.
Wszystko sprawnie, produkty dobre, polecam
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania, a obsługa przebiegła sprawnie. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Pozdrawiamy
Szybka wysyłka.Szynka i kiełbasa z jelenia rewelacja. Świeża, bardzo smaczna, przyprawiona tak jak potrzeba. Zjedzona w ciagu dwóch dni.Kiełbasa z jajecznica palce lizać .Polecamy z pełną odpowiedzialnością 🙂
Paczka dotarła dobrze zapakowana i schłodzona
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
Wszystko bardzo dobre, zgodne z ofertą :)
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania i doceniamy zaufanie, jakim nas Państwo obdarzyli. Pozdrawiamy
Dobrze zapakowane. Szybka wysylka, a wyroby przepyszne. Na pewno wrocimy
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że nasze wyroby spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był najwyższej jakości i trafiał do Państwa szybko i bezpiecznie. Pozdrawiamy
Wszystko fajnie zapakowane. To co do tej pory zjadłam bardzo smaczne
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za miłą opinię. Cieszy nas, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania i dostarczyły przyjemności smakowych. Dokładamy wszelkich starań, by jakość zawsze była na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy

Wedliny super.....jestem naprawdę…

Wedliny super.....jestem naprawdę zaskoczona....wszystko świeżutkie:)
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie. Cieszymy się, że nasze wędliny spełniły Państwa oczekiwania i zachowały świeżość, na której nam zależy. Pozdrawiamy
bardzo sprawna transakcja, super szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że transakcja i dostawa spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były zawsze na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy

wysoka jakość

szybkie, jasne zasady zamówienia, zgodność z opisem; towar dobrej jakości
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie szybkości obsługi, jasnych zasad zamówienia i jakości oferowanych produktów. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Pozdrawiamy
Wszystko przepyszne! Szybka wysyłka i miła obsługa. Będę wracać. Polecam❣️

Kolejny raz zamówiłem

Super fajnie kolejny raz zamówiłem, dziękuję.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowny Panie/Pani, Dziękujemy serdecznie za kolejne zamówienie oraz miłe słowa. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
Kolejne zakupy. Kolejne szybkie dostawy smacznych wędlin. Polecam
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za kolejne zakupy i pozytywną opinię. Cieszy nas, że nasze wędliny oraz szybka dostawa spełniają Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość produktów i obsługi. Pozdrawiamy
Świetne wyroby. Błyskawiczna wysyłka.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za miłe słowa oraz docenienie naszej szybkiej wysyłki. Cieszymy się, że nasze wyroby spełniły Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy

Koszyk wielkanocny

Wędliny prima sort! Przesyłka doskonale zabezpieczona. Szybko i sprawnie.
Wszystko bardzo smaczne. Szczególnie smalczyk. Ale mięsko też pyszne
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że nasze produkty, w tym smalczyk i mięso, spełniły Państwa oczekiwania pod względem smaku i jakości. Pozdrawiamy
MS
Mariusz S.
Doskonałe produkty. Zapakowane w lodzie. Rewelacyjnie.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty oraz sposób ich pakowania spotkały się z Państwa uznaniem. Dokładamy wszelkich starań, aby spełniać oczekiwania naszych klientów. Pozdrawiamy