Sklep Leśniczówka- Logo - Opinie

Sklep Leśniczówka

Opinie (3084) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4521)

Sklep Leśniczówka- Logo - Opinie

Sklep Leśniczówka

Opinie (3084) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4521)

Opinie na temat Sklep Leśniczówka są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają smak i jakość wyrobów, podkreślając ich naturalność, świeżość oraz wyraziste przyprawy. Wysoko oceniane są także naturalne składniki, brak konserwantów i sztucznych dodatków. Doceniana jest również wysoka jakość produktów, zgodność z opisem, szeroki wybór asortymentu oraz możliwość wyboru różnych mięs i wędlin. Klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie, które zapewnia świeżość podczas transportu. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i elastyczna, a dostawa zazwyczaj realizowana jest szybko i punktualnie. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o braku wyrazistości smaku lub nieodpowiadającym poziomie przyprawienia. Niektórzy klienci zwracają uwagę na obecność azotynów sodu w niektórych produktach. Zdarzają się również wyjątki w postaci opóźnień w dostawie czy problemów z dostępnością wybranych pozycji w asortymencie.

Opinie nt. sklepu sklep.lesniczowka.net

Wszystko bardzo smaczne. Szczególnie smalczyk. Ale mięsko też pyszne
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że nasze produkty, w tym smalczyk i mięso, spełniły Państwa oczekiwania pod względem smaku i jakości. Pozdrawiamy
MS
Mariusz S.
Doskonałe produkty. Zapakowane w lodzie. Rewelacyjnie.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty oraz sposób ich pakowania spotkały się z Państwa uznaniem. Dokładamy wszelkich starań, aby spełniać oczekiwania naszych klientów. Pozdrawiamy

Produkt doskonały;)

Wszystko zgodne z opisem, mięso świeżutkie, chude, świetnie zapakowane, produkt przerósł moje oczekiwania, najlepsza firma z jakiej miałem okazje zamawiać - zostaję wiernym klientem, pozdrawiam.
Szczelnie zapakowane przesyłkę otrzymałem na czas schłodzone w pojemniku z styropianu
Przesyłka dobrze zapakowana, towar bardzo dobrej jakości.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że przesyłka spełniła Państwa oczekiwania, a jakość towaru została doceniona. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty zawsze były na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy
Lepiej nie trzeba, produkty zabezpieczone termalnie ,oznaczone datą, zapakowane perfekcyjnie.Jest to nasze kolejne zamówienie,i na pewno będziemy korzystać z Waszych produktów.Polecam bo naprawdę warto.
Bardzo dobry asortyment . Wędliny smaczne. Krótkie terminy dostaw. Jestem zadowolony z zamówienia. Jedyny mankament to za dużo sznurka, chyba ,że się nie liczy do wagi towaru.Wszystkiego najlepszego.
Przepyszne wyroby, pięknie zapakowane, wszystko świeże:)
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że nasze wyroby spełniły Państwa oczekiwania pod względem smaku, świeżości oraz estetyki opakowania. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości. Pozdrawiamy
Pełna profeska. Dziękuję.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza profesjonalna obsługa spełniła Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
Wszystko bardzo smaczne dziękuję
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania i dostarczyły satysfakcji. Dokładamy wszelkich starań, by jakość i smak były na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy
Rewelacyjna jakość produktów. Dostawa bez zarzutu. Bardzo polecam !
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za pochlebną opinię oraz zaufanie, jakim nas obdarzyliście. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty cechowały się najwyższą jakością, a realizacja zamówień przebiegała sprawnie i bezproblemowo. Pozdrawiamy
Podoba mi się szybkość dostawy. Profesjonalnie zapakowana przesyłka. Wyrobu smaczne.
Gorąco Polecam !!!Profesjonalne podejście fachowo zapakowane i bardzo smaczne wyroby.
Pyszne wyroby dobrze doprawione , szybka dostawa i bardzo dobrze zapakowane zamówienie.
PB
Paweł B.
WSZYSTKO BYŁO OK!
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko spełniło Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy
Szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że dostawa spełniła Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były szybkie i niezawodne. Pozdrawiamy
Po prostu pycha, a jestem koneserem!!! Szybka i profesjonalna dostawa . Janusz z Kalisza .
Jedzenie pyszne i profesjonalnie zapakowane. Do kolejnego zamówienia. Pozdrawiam
Sprawne zamówienie, szybka dostawa, a produkty doskonałe. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zamówienie przebiegło sprawnie, a produkty spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość i satysfakcję naszych klientów. Pozdrawiamy

Towar najwyższej jakości.

Towar kompletny, dostarczony ekspresowo, jakość na szóstkę, palce lizać. Podkreślić należy ponadprzeciętne pakowanie włącznie z wkładami chłodniczymi. Będziemy na pewno stałymi klientami Leśniczówki.