californiaskateshop.pl- Logo - Opinie

californiaskateshop.pl

Opinie (97) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1814)

Obejmuje Ochronę Kupującego

16 sie 2024
Robiłam pierwszy raz zakupy w California skateshop i jestem zadowolona. Ceny chyba najlepsze, jeszcze jak trafi się na promocję to elegancko. Ktoś pisał wcześniej, że niestety stany magazynowe różnią się od informacji na stronie - to prawda trafiło również na jeden produkt w moim zamówieniu ale obsługa sklepu zaproponowała wymianę na inny jeszcze przed wysłaniem zamówienia i wysłała rabat na następne zakupy. Udało się wymienić jeszcze przed wysyłką i skorzystać od razu z tego rabatu co było miłym zaskoczeniem. Kontakt ze sklepem oceniam na plus. Wysyłka szybko w terminie. Na pewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie.

28 wrz 2023
Ogarnijcie stany magazynowe bo dwa razy chciałem coś kupić na stronie a nie mieliście towaru

Opinie nt. sklepu californiaskateshop.pl

Resetuj
Wysyłka zapowiedziana na piątek, a wysłano już w czwartek, więc syn może cieszyć się zakupem o dzień wcześniej. Towar bez zarzutu, dobrze opakowany. Polecam.
SR
Slawek R.
Mierzyn
Szybka wysyłka zamówienia. Prosty proces składania zamówienia i duży asortyment.
30 sie 2024
Świetny kontakt, paczka mknęła przez Polskę jak błyskawica!
2 wrz 2024
29 sie 2024
27 sie 2024
25 sie 2024
22 sie 2024
10 sie 2024
Po raz pierwszy robiłam zakupy w tym sklepie, na pewno nie ostatni. Deska doszła błyskawicznie, bardzo mi na tym zależało. Komunikacja mailowa profesjonalna, dostawa ekspresowa, jakoś wysoka. Bardzo polecam!
2 sie 2024

Super sklep, Super obsługa

Super sklep, super ceny i jeszcze lepsza obsługa naprawdę polecam, Pani potrafi doradzić, produkty bardzo dobrej jakości
28 lip 2024

Bardzo dobry sklep

Na duży plus jest krótki czas wysyłki i bardzo fajny asortyment. Polecam serdecznie
2 sie 2024
Szybko i sprawnie! Mila obsluga posprzedażowa.
Bardzo szybka wysyłka, dziękuję
13 sie 2024