Certyfikat dla californiaskateshop.pl

No. X37EF02E5DF0F90860C55990F8A07055E
 

Certyfikat wydany dn.
28.10.2015 r.
Ważny do
27.10.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o californiaskateshop.pl



Bardzo dobry

4.85/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 182 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
californiaskateshop.pl ma 522 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
25.06.2019 r.
Data zamówienia
21.06.2019 r.
25.06.2019 r.
Ekstra
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
21.06.2019 r.
24.06.2019 r.
Na szczególne uznanie zasługuje Ekipa Sklepu. Niesamowicie pomocni. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
21.06.2019 r.
24.06.2019 r.
Git
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
19.06.2019 r.
24.06.2019 r.
sklep mówi że zakupy do odebrania osobiście za godzinę. faktycznie do odebrania nadal nie są, po 5 dniach wciąż nie dojechały
2.67
Dostateczny

Data publikacji
15.06.2019 r.
Data zamówienia
11.06.2019 r.
15.06.2019 r.
Swietna jakosc
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.06.2019 r.
Data zamówienia
09.06.2019 r.
13.06.2019 r.
Dobry kontakt ze strony sklepu, szybka wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.06.2019 r.
Data zamówienia
05.06.2019 r.
08.06.2019 r.
Tak.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.06.2019 r.
Data zamówienia
30.05.2019 r.
04.06.2019 r.
Super sklep profesjonalna obsluga
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.06.2019 r.
Data zamówienia
31.05.2019 r.
03.06.2019 r.
Bardzo dobry sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.05.2019 r.
Data zamówienia
20.05.2019 r.
30.05.2019 r.
jest super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2019 r.
Data zamówienia
23.05.2019 r.
27.05.2019 r.
Wszystko szybko i sprawnie. Pełen profesjonalizm.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.05.2019 r.
Data zamówienia
22.05.2019 r.
25.05.2019 r.
Błyskawiczna realizacja. Warto rozmawiać o aktualnych promocjach i gratisach. Bardzo polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
20.05.2019 r.
23.05.2019 r.
Bardzo profesjonalna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
20.05.2019 r.
23.05.2019 r.
szkoda ze tak malo naklejek nervousa dostalem.. chcialem godnie reklamowac firme, ale nie dla psa kielbasa, pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
20.05.2019 r.
23.05.2019 r.
...bardo dobrze
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
18.05.2019 r.
21.05.2019 r.
git
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
18.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Wszystko spoko
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
17.05.2019 r.
Data zamówienia
14.05.2019 r.
17.05.2019 r.
Zamawiałem 2 razy z Californi i bardzo lubie sklep szybka dostawa oraz sprawny
działający towar bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2019 r.
Data zamówienia
12.05.2019 r.
16.05.2019 r.
Bardzo polecam, wlepy gratis
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2019 r.
Data zamówienia
05.05.2019 r.
16.05.2019 r.
Błyskawiczna dostawa, bardzo dobry kontakt (byłem na bieżąco informowany o statusie zamówienia) i świetne podejście do nowego klienta. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2019 r.
Data zamówienia
12.05.2019 r.
15.05.2019 r.
Daję okejkę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.05.2019 r.
Data zamówienia
08.05.2019 r.
14.05.2019 r.
Polecam zakupy w california skateshop, aczkolwiek radzę uważać na dostawe od dpd, paczka wyglądała jakby co najmniej ktoś nią rzucał.
4.33
Dobry

Data publikacji
12.05.2019 r.
Data zamówienia
29.04.2019 r.
12.05.2019 r.
Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2019 r.
Data zamówienia
07.05.2019 r.
10.05.2019 r.
Wyśmienity sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.05.2019 r.
Data zamówienia
05.05.2019 r.
09.05.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.05.2019 r.
Data zamówienia
03.05.2019 r.
06.05.2019 r.
Top
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.05.2019 r.
Data zamówienia
27.04.2019 r.
05.05.2019 r.
Bardzo dobry komentarz.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.04.2019 r.
Data zamówienia
22.04.2019 r.
29.04.2019 r.
Bardzo dobry sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.04.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
29.04.2019 r.
Wszystko pięknie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.04.2019 r.
Data zamówienia
22.04.2019 r.
28.04.2019 r.
Towar w bardzo dobrym wykonaniu, szybka i sprawna wysyłka. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.04.2019 r.
Data zamówienia
21.04.2019 r.
26.04.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.04.2019 r.
Data zamówienia
20.04.2019 r.
24.04.2019 r.
Szybka dostawa, dobry towar w niezłej cenie (promocja 15 ), serwis spoko.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.04.2019 r.
Data zamówienia
20.04.2019 r.
24.04.2019 r.
Elegancko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2019 r.
Data zamówienia
12.04.2019 r.
18.04.2019 r.
git buty
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.04.2019 r.
Data zamówienia
10.04.2019 r.
13.04.2019 r.
Bardzo sprawna obsługa zamówienia, chętnie tu wrócę :) Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.04.2019 r.
Data zamówienia
08.04.2019 r.
11.04.2019 r.
Dostawa bardzo szybka i bardzo dobrym kurierem. Przedmiot jest oryginalny i w super jakości Ceny też niczego sobie. Miłym aspektem są dodawane wlepy. Polecam fest
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.04.2019 r.
Data zamówienia
22.03.2019 r.
09.04.2019 r.
zamówione buty przez stronę sklepu z odbiorem osobistym zostały "przez pomyłkę wysłane innej osobie". Stacjonarnie polecam zakupy ,internetowo zdecydowanie nie.
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
09.04.2019 r.
Data zamówienia
06.04.2019 r.
09.04.2019 r.
Wszystko szybko i bez problemu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.04.2019 r.
Data zamówienia
06.04.2019 r.
09.04.2019 r.
Kurier od spóźnia się ponad godzinę i kolega widział jak stał sobie na parkingu zamiast gdziekolwiek pojechać
2.67
Dostateczny

Data publikacji
08.04.2019 r.
Data zamówienia
05.04.2019 r.
08.04.2019 r.
Kozak sklepik pozdro
5.00
Bardzo dobry

californiaskateshop.pl

californiaskateshop.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 28.10.2015 r.

Kontakt
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
info@californiaskateshop.pl
californiaskateshop.pl
Sprzedawca
NERVOUS SP. Z O.O.
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000323674
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Marek Kluska
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z californiaskateshop.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.