Certyfikat dla californiaskateshop.pl

No. X37EF02E5DF0F90860C55990F8A07055E
 

Certyfikat wydany dn.
28.10.2015 r.
Ważny do
27.10.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o californiaskateshop.pl



Bardzo dobry

4.83/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 186 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
californiaskateshop.pl ma 489 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
18.04.2019 r.
Data zamówienia
12.04.2019 r.
18.04.2019 r.
git buty
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.04.2019 r.
Data zamówienia
10.04.2019 r.
13.04.2019 r.
Bardzo sprawna obsługa zamówienia, chętnie tu wrócę :) Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.04.2019 r.
Data zamówienia
08.04.2019 r.
11.04.2019 r.
Dostawa bardzo szybka i bardzo dobrym kurierem. Przedmiot jest oryginalny i w super jakości Ceny też niczego sobie. Miłym aspektem są dodawane wlepy. Polecam fest
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.04.2019 r.
Data zamówienia
22.03.2019 r.
09.04.2019 r.
zamówione buty przez stronę sklepu z odbiorem osobistym zostały "przez pomyłkę wysłane innej osobie". Stacjonarnie polecam zakupy ,internetowo zdecydowanie nie.
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
09.04.2019 r.
Data zamówienia
06.04.2019 r.
09.04.2019 r.
Wszystko szybko i bez problemu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.04.2019 r.
Data zamówienia
06.04.2019 r.
09.04.2019 r.
Kurier od spóźnia się ponad godzinę i kolega widział jak stał sobie na parkingu zamiast gdziekolwiek pojechać
2.67
Dostateczny

Data publikacji
08.04.2019 r.
Data zamówienia
05.04.2019 r.
08.04.2019 r.
Kozak sklepik pozdro
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.04.2019 r.
Data zamówienia
05.04.2019 r.
08.04.2019 r.
Wszystko fajnie tylko szkoda że już skrecona :(
Cała wrajta z skrecenia deski poszła :(
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2019 r.
Data zamówienia
31.03.2019 r.
04.04.2019 r.
Bardzo szybka realizacja, pelna i czytelna informacja o przebiegu i opcjach zmian w transakcji, przedmiot dobrze zabezpieczony
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2019 r.
Data zamówienia
31.03.2019 r.
04.04.2019 r.
Transakcja na najwyższym poziomie, deska zgodna z opisem i oczekiwaniami. Polecam sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2019 r.
Data zamówienia
31.03.2019 r.
03.04.2019 r.
Błyskawiczna realizacja, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Okulary super, wszystko elegancko - polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.04.2019 r.
Data zamówienia
30.03.2019 r.
02.04.2019 r.
Kurier się trochę spóźnił a tak to wszystko spoko towar przyszedł w stanie przewyższającym moje oczekiwania generalnie jestem bardzo zadowolony. Poprosiłem jak najwięcej naklejek i dostałem 6 no więc fajnie 3
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
02.04.2019 r.
Data zamówienia
30.03.2019 r.
02.04.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
01.04.2019 r.
Porodukt w 100 zgodny z opisem, szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.03.2019 r.
Data zamówienia
24.03.2019 r.
31.03.2019 r.
dobry sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.03.2019 r.
Data zamówienia
26.03.2019 r.
29.03.2019 r.
Solidna firma i fajne przeceny
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.03.2019 r.
Data zamówienia
25.03.2019 r.
29.03.2019 r.
Sprawnie, szybka dostawa, bezproblemowy kontakt
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.03.2019 r.
Data zamówienia
25.03.2019 r.
28.03.2019 r.
Wszystko w jak najlepszym porządku, ekspres przesyłka i świetny towar w dobrej cenie, dzięki i pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2019 r.
Data zamówienia
23.03.2019 r.
26.03.2019 r.
Bardzo fajnie szybko i promocja jaka dobra
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.03.2019 r.
Data zamówienia
21.03.2019 r.
24.03.2019 r.
Obsługa bardzo miła i pomocna.
Dziękuję za pomoc przy wyborze deski.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.03.2019 r.
Data zamówienia
18.03.2019 r.
23.03.2019 r.
Bdb
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.03.2019 r.
Data zamówienia
19.03.2019 r.
23.03.2019 r.
Szybki czas realizacji zamówienia.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
22.03.2019 r.
Data zamówienia
18.03.2019 r.
22.03.2019 r.
Extra Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.03.2019 r.
Data zamówienia
18.03.2019 r.
21.03.2019 r.
Super fachowa obsługa Karol super sprzedawca Thx
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.03.2019 r.
Data zamówienia
17.03.2019 r.
20.03.2019 r.
Polecam z czystym sumieniem :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
19.03.2019 r.
Wszystko świetnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
14.03.2019 r.
18.03.2019 r.
Polecam Zamówienie złożone w czwartek, przesyłka odebrana w poniedziałek. Towar zgodny z zamówieniem + dwie gratisowe naklejki, milutko :) Pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
18.02.2019 r.
18.03.2019 r.
deska bardzo dobrej jakości, przyszła 1 dzień po zamówieniu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.03.2019 r.
Data zamówienia
13.03.2019 r.
16.03.2019 r.
deseczka spełnia wymagania
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.03.2019 r.
Data zamówienia
13.03.2019 r.
16.03.2019 r.
Super szybka dostawa. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2019 r.
Data zamówienia
08.03.2019 r.
14.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.03.2019 r.
Data zamówienia
09.03.2019 r.
12.03.2019 r.
Szybko i sprawnie. Bardzo dobry towar w świetnej cenie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
06.03.2019 r.
11.03.2019 r.
Jak zawsze,wszystko super,expressowo i z mega satysfakcja,POLECAM:)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.03.2019 r.
Data zamówienia
24.02.2019 r.
07.03.2019 r.
Bardzo fajnie,wszystko sprawnie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
02.03.2019 r.
05.03.2019 r.
Tak trzymać. Inni powinni się od Was uczyć
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
28.02.2019 r.
04.03.2019 r.
Więcej naklejek i będzie spoko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
28.02.2019 r.
04.03.2019 r.
Zachecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
28.02.2019 r.
04.03.2019 r.
Pro
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.03.2019 r.
Data zamówienia
28.02.2019 r.
03.03.2019 r.
Super sprzedawca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2019 r.
Data zamówienia
18.02.2019 r.
22.02.2019 r.
Wszystko Ok.
POLECAM
5.00
Bardzo dobry

californiaskateshop.pl

californiaskateshop.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 28.10.2015 r.

Kontakt
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
info@californiaskateshop.pl
californiaskateshop.pl
Sprzedawca
NERVOUS SP. Z O.O.
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000323674
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Marek Kluska
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z californiaskateshop.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.