maxtondesign.pl

3117 reviews since 24 cze 2020

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów, podkreślając solidność i estetykę elementów. Większość użytkowników pozytywnie ocenia idealne dopasowanie elementów do samochodów. Dużym atutem jest również atrakcyjny wygląd produktów po montażu, który znacząco wpływa na wygląd auta. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, szybka i pomocna, a wszelkie problemy rozwiązywane są sprawnie. Montaż zazwyczaj oceniany jest jako łatwy i bezproblemowy. Klienci doceniają także bardzo dobre zabezpieczenie produktów na czas transportu, co zapewnia ich bezpieczny odbiór. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące wykończenia lub użytych materiałów oraz pojedyncze głosy o problemach ze spasowaniem lub asymetrią elementów. W kilku przypadkach zgłaszane są trudności techniczne podczas montażu lub brak instrukcji. Opinie na temat czasu realizacji bywają mieszane – część klientów narzeka na długie oczekiwanie na przesyłkę, mimo że zwykle jest ono zgodne z zapowiedzią.

Opiniemaxtondesign.pl

Lotka renault clio Rs

Produkt bardzo dobrej jakości idealnie pasuje do auta 100% POLECAM
Mój wymarzony samochód nabrał charakteru ❤️
Bardzo profesjonalnie i miło od zamówienia po montaż. Polecam !!!

Dokładka tylna

Lakiernik musiał specjalnie docinać, robić coś na gorąco, formować. Nie było idealnie spasowane. Świetnie wygląda jednak było trochę problemów żeby to idealnie spasować
Szybka wysyłka towar bardzo dobrze zabezpieczony .

Produkt dopracowany, polecam.

Produkt dopracowany, godny polecenia, banalnie prosty mozntaz.
Auto lepiej się prezentuje.Dobra jakość.Montaż w firmie.Polecam.
Wykonanie i styling bardzo ładne. Przydałoby się użyć lepszego kleju do mocowania logo MD. Podczas mycia na myjce bezdotykowej potrafi takie logo odkleić się.
Profesjonalna obsługa i jakość wykonania
Cała procedura od zamówienia do montażu przebiegła prawidłowo, jedynie czas oczekiwania trochę długi.
Dodatki zmieniły całkowicie wygląd samochodu i wciąż nie mogę się napatrzeć jak to dobrze wygląda
Spasowanie fartuchów bocznych do Mercedesa SLK fatalne, nie mówiąc o braku jakiejkolwiek instrukcji i elementów do montażu; nawet chłopaki z MH4 Garaż w Zielonej Górze mają zaje…. problem, żeby to porządnie zamontować. Porażka Maxton… powinniście mi zwrócić całą kasę. Koszt montażu tego badziewia ( o ile to w ogóle wykonalne ) będzie totalnie niewspółmierny do ceny zakupu. Chcieliście opinie, to macie. Pozdrawiam mimo wszystko
Szybka i sprawna obsługa klienta, przy zamówieniu wyniknął problem który został szybko rozwiązany
Produkty dostarczone przed zaplanowanym czasem . Wszystko bezpiecznie zapakowane. Dokładki zmieniły samochód na + ! Polecam
BARDZO POLECAM ! POMOGLI W NAGŁEJ SPRAWIE JAK USZKODZIŁEM SPOJLER
Towar pierwsza klasa przesyłki nie było gdyż odbiór osobisty ale wszystko na czas bez żadnej zwłoki pięć gwiazdek ode mnie
Szybkość wysyłki i jakoś:)

5/5

Dyfuzor dobrze dopasowany. Wszystko zgodnie z opisem. Firma warta polecenia.
Wszystko jak należy. Spliter do clk pasuje idealnie, dobra jakoś super wykonanie. Bardzo dobrze spakowane. Polecam
POLECAM