FixPart.pl

Opinie łącznie (769) Opinie (769) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybkie tempo realizacji zamówienia oraz sprawność dostawy. Wiele opinii wskazuje na zgodność zamówionych części z opisem i ich dopasowanie do sprzętu. Obsługa sklepu uznawana jest za uprzejmą, profesjonalną i pomocną. Produkty są najczęściej określane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i trwałe. Dodatkowo klienci chwalą solidne i bezpieczne zapakowanie oraz jasne informacje o statusie zamówienia. Niektórzy klienci zwracają uwagę na sporadyczne opóźnienia w realizacji zamówienia. Pojawiają się również pojedyncze uwagi o problemach z kontaktem oraz braki lub opóźnienia w komunikacji dotyczącej wysyłki. Zdarzają się także przypadki rozczarowania jakością produktów.

OpinieFixPart.pl

To co chciałem a nawet firma Yamaha powiedziała mi że nie ma tych części - ja je w całości, nowe i Original zapakowane, otrzymałem!!!!! --------------------------------------------------------------------------- Chciałbym jeszcze nowy Original pilot: Sony RM-D991 i 7 glowicową głowicę do magnetowidu Grundig GV-280 S VPT, to byłoby ta " wisieñka na torcie"! ( to jeszcze extra o tym napiszę).
Na pozytywne wyróżnienie zasługuje opis poszukiwanej części- produktu, zdjęcie do celów porównawczych (dołożyłbym możliwość obejrzenia ze wszystkich stron - przestrzennie) jak również wyszukiwarka porównawcza, dla sprawdzenia.
To jedyna taka przyjazna platforma do robienia zakupów części do sprzętów AGD. Znajdziesz tu model sprzętu i części do niego nawet gdy wydaje się, że sprzęt nie jest w sprzedaży od kilku lat, bo zastąpił go nowszy model. Część przyszła dobrze zapakowana, identyczna jak ta co uległa awarii. Po wymianie AGD znowu pracuje. Polecam każdemu, kto chce przedłużyć życie swojego AGD.

Przesyłka dotarła zgodnie z oczekiwaniem

Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem. Można by popracować na czasem dostawy zamówienia, moim zdaniem nie był zbyt szybki. Przesyłkę odebrałem na poczcie czyli instytucji, która nie nadaje się do tego typu spraw. Niemiłym zaskoczeniem była chęć uzyskania oceny dostawy przed samą dostawą. Dodam jeszcze na końcu, że przesyłka była bardzo solidnie zapakowana.

Opóźnienie dostawy i prawie miesięczne oczekiwanie na jakąkolwiek informację ze strony firmy

Część zamówiłem w połowie listopada 2025 roku. Część miała przyjść w ciągu 8 do 10 dni. Produkt otrzymałem dopiero 20-01-2026 roku. W trakcie dostawy kilkakrotnie kontaktowałem się z Fixpart - jednak koło 10-01-2026 dostałem informację, że produktu nie ma w magazynie i czekają na dostawę od producenta. Dlaczego nie było tej informacji wcześniej? Dlaczego ja sam musiałem dochodzić do prawdy? Firma nie mogła mnie poinformować sama?
Super firma. Bardzo szybka dostawa i co było fajne to to, że przy takiej ilosci czesci nigdy nie jest sie pewnym na 100% czy to ta prawidłowa a oni mają konsultantów ktorzy rozwiewają wątpliwos⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️moja pralka doatała 2gą młodość
Szybko i sprawnie. Zamówiona część pasuje do żelazka. Fajne jest to że poprzez stronę www można sprawdzić czy zamawiany element pasuje do typu urządzenia jakie posiadamy
Bez Problemowy przejazd .Duzo Przerw Po drodze.Wygodne siedzenia w Busie I bardzo mili Kierowcy.Poprosilem o ladowarke do telefonu i mi od reki pomogl.Polecam
J N
Janusz N.
Wszystko zgodne z opisem i zdjęciem. Produkt dotarł na czas solidnie zapakowany- jak najbardziej pasuje do nogi starszego LG. Polecam ten sklep !!!

Lepszy kontakt

Generalnie OK, ale nieco "kuleje" u was komunikacja. Brak kontaktu telefonicznego utrudnia ocenę czy uwagi dotyczące na przykład wysyłki są wzięte pod uwagę.
Brak informacji o wysłanym zamówieniu. Przesyłka czekała na odbiór w punkcie odbioru ponad dwie doby, a ja nie miałem żadnej informacji.Po mojej interwencji w 4 dniu roboczym, uzyskałem link do śledzenia zamówienia. Sam musiałem nawiązać kontakt z przewoźnikiem, aby uzyskać dostęp do oczekujące na mnie od ponad 2 dni przesyłki. Ogólnie bałagan w Waszej firmie rzadko spotykany. Zakupiona grzałka OK.

Odpowiedź ze sklepu FixPart.pl

Witam, jest nam bardzo przykro za zaistniałą sytaucję. Obecnie wyjaśniamy sprawę z naszym dostawcą, aby ustalić przyczynę problemu i zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości. Dziękujemy za zgłoszenie i jeszcze raz przepraszamy za utrudnienia. Nicola, obsługa klienta FixPart
Państwo z obsługi bardzo mili i pomocni, szybki kontakt, szybka dostawa towaru. polecę z pewnością Państwa stronę, w razie konieczności zakupu na pewno wrócę. polecam serdecznie.

Dostępność

Podobało mi się, że część jest dostępna i nie trzeba było zamawiać. I szybka wysyłka.Jestem zadowolona bo pralka została naprawiona i mogę z niej korzystać. Dziękuję bardzo.
Zamówiłam iskrownik do kuchenki gazowej. Jest częścią oryginalną, nie chińską, więc spełnił moje oczekiwania.

Super sklep

Не знаю, как так вышло, что лопнула поворотная тарелка в моей микроволновке с конвекционной печью, но теперь я знаю, как нелегко найти в Польше тарелку 36 см🙈. Нашла на этом сайте, и за 2 дня ее привезли мне домой! Огромное спасибо за оперативность и хороший ассортимент!
Zamówiłem to co chciałem wszystko działa, przesyłka przed czasem, dużo innych części oryginalnych super bardzo polecam i zostaje z tą stroną na długo 😀 oczywiście mowa o grzałce do pralki 😀polecam!!
Podoba mi się Asortyment sklepu i bezproblemowa dostawa. Część dobrze zapakowana i pasuje do mojej pralki.
Polecam firmę. Jeśli szukasz części do swojego domowego sprzętu, w którym coś się zepsuło to dobrze trafiłeś. Przed zakupem możliwość weryfikacji czy część pasuje do twojego modelu sprzętu. Co daje pewność że kupujesz odpowiednią część. Szybka dostawa. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka.
Bardzo szybką dostawą, bardzo dobrze zabezpieczony towar- szklana półka do lodówki. Pomocna strona przy wyborze odpowiedniej półki do modelu lodówki.
Termin dostawy w ogóle nie zgadza się z tym podanym przy składaniu zamówienia. Podano 1–2 tygodnie. Tymczasem w rzeczywistości zamówienie zostało złożone 1 czerwca, a przewidywana data dostawy to 17 czerwca