Opinie łącznie (1512) Opinie (1512) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Dobry

Ważny od: 10 paź 2025

fixpart.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci doceniają szeroki wybór dostępnych części zamiennych, w tym także tych trudno dostępnych, co często przesądza o wyborze sklepu. Pozytywnie oceniana jest także zgodność produktów z opisem i zdjęciami na stronie, co buduje zaufanie do sklepu. Obsługa klienta spotyka się z przeważnie pozytywnymi opiniami – klienci chwalą komunikatywność, pomoc konsultantów oraz profesjonalizm. Dodatkowo, wielu klientów podkreśla, że zamówione części idealnie pasowały do ich sprzętów, co miało kluczowe znaczenie dla pozytywnej oceny zakupu. Część opinii wskazuje również na szybkie realizacje zamówień oraz solidne opakowanie przesyłek. Jednocześnie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz niewygodnych form odbioru przesyłek. Niektórzy klienci zwracają również uwagę na zbyt wysokie ceny w porównaniu do zagranicznych ofert. Wśród negatywnych aspektów wymieniane są także przypadki uszkodzonych lub słabo zabezpieczonych przesyłek, a niektórzy klienci sygnalizują potrzebę dokładniejszych informacji o produktach oraz zgłaszają zastrzeżenia co do kontaktu z obsługą klienta.

OpinieFixPart.pl

dostawa byłaby ok., gdyby nie długi czas dostawy, który w mojej ocenie można skrócić przez nadanie przesyłek Inpost-em, a nie Polską Pocztą. Nie było mnie w domu, kiedy przyjechał doręczyciel i musiałem następnego dnia jechać parę kilometrów do punktu Poczty Polskiej, aby przesyłkę odebrać. Nie ma takich problemów z odbiorem z paczkomatu Inpost (dostaję info na telefon w aplikacji mam 2 kroki do paczkomatu odbieram kiedy chcę i nie wystaję w oknie godzinami kiedy przyjedzie doręczyciel bo nawet nie wiem w którym dniu przywiezie przesyłkę "0" info)

Silnik trzy biegowy pochłaniacza

Zamówiona część,czyli silniczek jak najbardziej spełnia moje oczekiwania, wymieniłem go samodzielnie bez wsparcia serwisu, urządzenie pracuje cicho i poprawnie .jedynym mankamentem jest dostawa, trochę to trwało bo aż pięć dni, być może to za przyczyną przewoźnika DHL, bo otrzymywałem sprzeczne informacje drogą elektroniczną że przesyłka już wyszła,potem że jeszcze nie została wydana ale wszystko zakończyło się dobrze z niewielkim poślizgiem
Części przyszły dokładnie takie jakie zamówiłam w nienaruszonym opakowaniu.To co możecie zrobić zdecydowanie lepiej to czas dostawy i możliwość odbioru.Czas dostawy jest zdecydowanie dłuższy niż deklarowany podczas zamówienia, ponieważ części dostarczane są z Niemiec przez DHL do Polski, a następnie na terenie kraju przez Pocztę Polską, która wymaga osobistego stawiennictwa w Urzędzie w celu odbioru paczki po uprzednim awizowaniu przesyłki, co wymaga czasu i dodatkowo wydłuża cały proces.Dostarczenie do końca przez DHL i możliwość przekierowania przesyłki do punktu odbioru znacznie by ten proces uprościło, nie wspominając już o współpracy z InPostem, czyniąc go wręcz błyskawicznym w wyżej wymienionych okolicznościach.

Niekompetencja osób odpowiadających na zapytania przesłąne drogą mailową

Dwukrotnie przed zakupem zwracałem się o podanie wymiarów sprzętu który chciałem kupiś z podaniem wszystkich szczegółów łącznie z numerem na stronie i zdjęciem strony. W odpowiedzi dostałem pytanie o jaki konkretnie przedmiot chodzi!. Wyjaśniłęm najdokłądniej jak mogłem szczegóły i w odpowiedzi dostałe informację, że przedmiot nie jest już dostępny. W związku z tym sprawdziłem na stronie gdzie nadal był oferowany ten przedmiot i złożyłerm zamówienie!!! Przedmiot został dostarczony w rozsądnym czasie! Osoby zajmujące się powinny raczej zmienić prcę

Idealnie dopasowany i solidnie wykonany fartuch do pralki

Fartuch do pralki spełnił moje oczekiwania. Pasuje idealnie, jest solidnie wykonany i bez problemu został zamontowany. Po wymianie pralka działa prawidłowo i nic już nie przecieka. Produkt zgodny z opisem, dobrej jakości i warty swojej ceny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i zdecydowanie polecam.
To co chciałem a nawet firma Yamaha powiedziała mi że nie ma tych części - ja je w całości, nowe i Original zapakowane, otrzymałem!!!!! --------------------------------------------------------------------------- Chciałbym jeszcze nowy Original pilot: Sony RM-D991 i 7 glowicową głowicę do magnetowidu Grundig GV-280 S VPT, to byłoby ta " wisieñka na torcie"! ( to jeszcze extra o tym napiszę).
Polecam usługi gdyż nie wiedziałem jak zamówić potrzebny element ale dzięki wymianie maile z przedstawicielem firmy udało się to zrobić. Ja pisałem kilkakrotnie i za każdym razem otrzymałem odpowiedź która naprowadziła mnie na właściwy element.

Prawie idealnie

Części dotarły szybko i dokładnie te które chciałem ale z jakiejś przyczyny jeden zakup został rozbity na dwie przesyłki co miało wpływ na koszty wysyłki, stąd jedna gwiazdka mniej. Ale po naprawie suszarka pracuje jak nowa i zaoszczędzone ze 2 tys zł, a to najważniejsze.

Pewny zakup

Dobrze wyposażony sklep w części zamienne do urządzeń nawet sprzed kilkunastu lat. Udało mi się zregenerować urządzenie. Wprawdzie czas dostawy był długi, ale zgodny z deklaracją. przy zakupie. Sklep działa bardzo profesjonalnie.
M W
Marek W.
Najbardziej konkurencyjna cena szukanego prze ze mnie towaru, natomiast proszę nie wysyłajcie kurierem GLS, koleś zamiast dostarczyć paczkę pod drzwi rzucił nią przez ogrodzenie!!! Mam nagranie z kamery.... DPD, InPost cokolwiek tylko nie GLS

Mika do mikrofalówki

Daję 4 gwiazdki ponieważ produkt przyjechał uszkodzony, został dosłany drugi ale po długim oczekiwaniu. Niestety nie da się tu zwalić na firmę kurierską, ponieważ taki został spakowany, opakowanie nie było uszkodzone. Najważniejsze że zakończyło się sukcesem.

Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt w 100% spełnienia swoją funkcję.

Bardzo szybka wysyłka. Zamówiony produkt przyszedł profesjonalnie zapakowany, nic się nie uszkodziło, opakowanie stabilne. Sam produkt bardzo dobrej jakości. Na stronie szczegółowy opis produktu i dodatkowo sposób jego wymiany.
Super szybka przesyłka towar zgodny z oczekiwaniem 5 gwiazdek. Ale zapakowanie kosza było masakryczne żadnego opakowania wrzucone do kartonu i tyle, a karton ledwo był zaklejony. To można zdecydowanie zmienić.

Pralka uratowana

W trosce o środowisko staram się maksymalnie przedłużać życie wszystkim sprzętom w domu, a że przy tym trochę oszczędzę gotówki, to nic, to taki efekt uboczny. Pozdrawiam wszystkich naprawiacz: Rysiek

Zadowolony klient

Najważniejsze to posiadanie w ofercie poszukiwanej części. Poza tu prosta i czytelna strona zamówienia, szybka dostawa, solidne zabezpieczenie przesyłanego towaru
Ogólnie trochę długo to trwało.na stronie napisane do 3 dni roboczych a czekałam znacznie dluzej.ale mimo obaw wszystko doszło co było zamowione

długi czas oczekiwania.

Cześć dosyć długo podróżowała (silnik kroczący do zmywarki). Jednak dotarła, wymienione i zmywarka śmiga. Dwa razy dostałem maila o opinie za część zanim w ogóle do mnie dotarła.

Szybko, sprawnie i bezproblemowo!

Transakcja przebiegła błyskawicznie. Paczka dotarła bez żadnych problemów, a zamówiony przedmiot odpowiada opisowi w 100%. Świetny kontakt i profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam!
Profil prywatny
Za czesc ocena bardzo dobra zasługuje na 5 gwiazdek.ale czas realizacji zamówienia z dostawą wyniósł 10 dni a przy zamówieniu napisano czas dostawy 3-4"dni wiec za dostawę najchętniej 1 gwiazdka .
I L
Iza L.
Rewelacyjnie opisane na stronie , każdy szczegół, nie da się popełnić błędu przy zamówienie . Sama dostawa błyskawiczna . Oceniam 10/10

• fixpart.pl
  • pomoc@fixpart.pl
  • Nijmegen, NLD

FixPart.pl

FixPart.pl to zaufany sklep internetowy z częściami zamiennymi do urządzeń gospodarstwa domowego. Dzięki szerokiemu wyborowi milionów części do wiodących marek, sprawiamy, że naprawa urządzeń jest pro...