aelia.pl- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 5 maj 2021
data aktualizacji: 31 maj 2023
Sklep aelia.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie aelia.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 5 maj 2021

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu aelia.pl

Opinie zweryfikowana (391) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (1283)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

31 lip 2022
Chociaż nie latam zbyt często, to zawsze będąc na lotnisku zaglądam do sklepu Aelia. Mam z nim same dobre wspomnienia, bo kojarzy mi się z wakacjami i wizją cudownie spędzonego czasu pośród pięknych widoków. Wielokrotnie kupowałam tam miniatury kosmetyków, żeby móc korzystać z nich podczas wyjazdu. W tym roku przez brak możliwości lotu za granicę postanowiłam złożyć zamówienie online. I przepadłam, bo sklep dał mi namiastkę tej mojej urlopowej radości. Paczka przyszła następnego dnia od zamówienia – super! Trafiła do mnie świetnie zapakowana, kosmetyki były dokładnie zabezpieczone i zawinięte w elegancki papier, który…pachniał jak perfumeria! Dostałam kartkę informacyjną czym jest dany zapach pudełka (podany rodzaj i opis perfum) oraz próbki kosmetyków. Ceny produktów są bardzo konkurencyjne, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że Aelia oferuje kosmetyki wysokopółkowych marek. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie, będę polować na kolejne świetne promocje i z pewnością regularnie zamawiać kosmetyki z Aelia. #AELIA

najbardziej krytyczna opinia

9 paź 2022
Trzykrotnie próbowałam opłacić zamówienie przy użyciu karty kredytowej i trzykrotnie pojawiła się informacja o błędzie. Zmarnowany czas. Na pewno nie wrócę do tego sklepu.

Opinie nt. sklepu aelia.pl

10 kwi 2023
Poprzednio zamówiłem Fabulous 100ml i na opakowaniu była krzywo naklejona naklejka, odesłałem bo mogła to być podróbka. Teraz kupiłem Ombre Leather i White Suede 100ml i wygląda, że jest wszystko ok. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupów! Zapewniamy, iż wszystkie nasze produkty pochodzą wyłącznie z certyfikowanych źródeł. Serdecznie pozdrawiamy!
13 lip 2022
Dosyć dobre ceny ,czasami jeszcze dobry rabat .Szybka wysyłka .Jedynie czego brakuje to brak pełnowartościowych giftów do zamówienia .W innym sklepie są .A przy tak wysokich zamówieniach powinny być !
13 paź 2022
Atrakcyjna cena, szybka realizacja zamwienia, jednka do dopracowania opakowanie produktów pod względem estetycznym - częstokroć są to produkty już luksusowe a zapakowane byle jak. Przy zakupie za ponad 2 tys złotych spodziewałabym się darmowej wysyłki.
30 maj 2022
Szybką dostawą na plus.na minus płatna przesyłka
20 sie 2022
Dobra cena ,dobry rabat ,szybka i sprawna wysyłka
21 wrz 2022
Rozszerzyć asortyment.
21 wrz 2022
Pracujemy nad tym. Proszę do nas zaglądać. Pozdrawiamy.
27 wrz 2022
Darmowa wysyłka