aelia.pl- Logo - Opinie

aelia.pl

Opinie (213) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1491)

znaku jakości

Obejmuje Ochronę Kupującego

Ważny od: 5 maj 2021
aelia.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu aelia.pl

3 lis 2023
6 lis 2023
Szanowny Panie, dziękujemy za wystawienie opinii. Mamy nadzieje, że następnym razem będzie Pan zadowolony z naszego sklepu na 5 gwiazdek. Nasza obsługa klienta zawsze służy pomocą! Serdecznie pozdrawiamy! :)
10 kwi 2023
Poprzednio zamówiłem Fabulous 100ml i na opakowaniu była krzywo naklejona naklejka, odesłałem bo mogła to być podróbka. Teraz kupiłem Ombre Leather i White Suede 100ml i wygląda, że jest wszystko ok. Polecam.
28 maj 2023
Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupów! Zapewniamy, iż wszystkie nasze produkty pochodzą wyłącznie z certyfikowanych źródeł. Serdecznie pozdrawiamy!
5 cze 2023
Szybka wysylka, towar bez uszkodzeń.Poprosiłam o próbkę i nie otrzymałam jej.Nie wiem czy jest to możliwe dopiero od jakiejs kwoty zamowienia🤔Moje było za 532 zl
6 cze 2023
Szanowna Pani, bardzo dziękujemy za opinię. Zgodnie z rozmową przesyłka z rekompensatą zostanie do Pani wysłana! Serdecznie pozdrawiamy! :)