samanta-butik.pl- Logo - Opinie

samanta-butik.pl

Opinie (58) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (109)

Obejmuje Ochronę Kupującego

9 wrz 2024
Zamówienie dostarczone w bardzo dobrym stanie i w całości. Sukienka elegancka i dobrej jakości materiał. Brak podszewki ale nie była konieczna. Od pasa w dół bardzo dobrze leżała. Odejmuję gwiazdkę za dekolt. Jednak powinien być dość "pokaźny" jak na modelce aby uniknąć niespodzianek. Zostawiłam sukienkę ale koniecznie potrzebuję doszyć nap bądź użyć broszki. Kupiłam ją też z myślą o wygodnym karmieniu dziecka piersią w trakcie imprezy i w tym celu jak najbardziej się sprawdziła

11 mar 2024
Zdecydowanie nie polecam! Rozmiary ubrań błędnie podane. Mimo wysłany zdjęć Pani się upierała, że są dobre wymiary. Za błąd sklepu sama musiałam zapłacić za przesyłkę mimo, że to nie z mojej winy. Wymiary różniły się o 10 cm! Materiał nie był rozciągliwy. Celowe wprowadzenie w błąd klienta. Dramat!

Opinie nt. sklepu samanta-butik.pl

30 sie 2024
Bardzo polecam za błyskawiczną wysyłkę i kontakt telefoniczny
27 lip 2024
1 lip 2024
13 cze 2024
9 wrz 2024
12 sty 2024
Sprzedawca na złoty medal!!! Mega szybka wysyłka, przemiły i rewelacyjny kontakt i towar 100% oryginalny. Na pewno to nie były ostatnie moje zakupy w tym sklepie ☺polecam z całego serca 🥰
Odpowiedź ze sklepu samanta-butik.pl
15 sty 2024
Dziękujemy bardzo za tak wyjątkową opinię! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc 🤩 Oczywiście zapraszamy ponownie na kolejne udane zakupy ❤️
17 kwi 2024
Sukienka super, idealna dla mnie. Obsługa naprawdę świetna, szybko dostałam odpowiedzi na pytania (dotyczące zwrotu na inny rozmiar), a sam proces zwrotu przebiegł bardzo sprawnie.
20 lut 2024
Boskie legginsy push-up, naprawdę robią efekt jak napisano na stronie. Błyskawiczna wysyłka, zamówiełam rano i na drugi dzień byłu u mnie
17 maj 2024
Polecam. Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Sukienka taka jak i na zdjęciu. Bardzo dobrze wykonana.
8 mar 2024
Pierwszy raz zamawiałam z tego butiku i jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu jak i obsługi. Gorąco polecam
20 lut 2024
Ogromny plus za szybkość realizacji zamówienia oraz za jakość sukienki, takiej szukałam :-)
28 mar 2024
Polecam. Szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Garnitur zgodny z opisem.
13 kwi 2024
Przepiękna bluzka ,kocham ją , pięknie się układa ,rozmiar pasuje ,na wiele okazji
20 lut 2024
Bardzo polecam sklep za obsługę klienta, sukienka z cocomore świetnej jakośći