Obsłiga klienta na bardzo wysokim poziomie. W sklepie skończył się produkt smaczzków dla pieska, który zamówiłam. Otrzymałam bardzo miły telefon odnośnie mojego zamówienia, z zapytaniem o to czy chcę zrezygnować z części zamówienia, czy wymienić je na inne smaczki. Dopytano mnie szczegółowo o potrzeby pieska i wymieniono produkt na podobną cenę, dopłacając różnicę na koszt sklepu. Jestem bardzo zadowolona z podejścia do klienta.
Mata do drapania zgodna z opisem , bardzo ładna a kot 🐱 zachwycony bardzo dziękuję jedyny minus mata została źle zapakowana , pudełko zupełnie rozwalone
Obsługa i procesowanie zamowienia super! Mógłby być większy wybór asortymentu, bo dużo produktów ma status "powiadom o dostepnosci" oraz większe ilość na stanie, żeby można było zamówić większą ilość na raz.
18 lut 2023
11 lut 2023
17 sty 2023
Szczególnie jestem zadowolona z szybkiej dostawy
20 gru 2022
4 maj 2022
Ktoś nie pomyślał, że może lepiej nie wysyłać paczki z psią kiełbasą przed długim weekendem, w rezultacie szła tydzień - z czego większość leżakowania w magazynach - a ja się obawiałam, czy zawartość się nie zepsuje. Na szczęście wszystko ok.
16 kwi 2022
Zamowilam zawieszke w ksztalcie kota a dostalam w ksztalcie kości... To niby nic takiego ale gdyby sklep dal znac ze nie ma kotow to bym wcale nie wziela. Produkty ogolnie dosyc drogie.