Opinie o artykulygrzewcze.com



Bardzo dobry

4.94/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 21 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
artykulygrzewcze.com ma 33 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
03.06.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
03.06.2019 r.
Bardzo polecam, dobra jakość i cena. Zamówienie na 5
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.06.2019 r.
Data zamówienia
25.05.2019 r.
01.06.2019 r.
Szybki oraz sprawny kontakt, fachowa ibsluga techniczna i bardzo szybka wysylka - wzor
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
23.05.2019 r.
WSPÓŁPRACA NA WYSOKIM POZIOMIE .POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
23.05.2019 r.
Szybka dostawa i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Serdecznie poleca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.05.2019 r.
Data zamówienia
07.05.2019 r.
14.05.2019 r.
sklep godny polecenia, miła obsługa i ekspresowa realizacja zamówienia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.05.2019 r.
Data zamówienia
29.04.2019 r.
06.05.2019 r.
Grzejnik spełnił moje oczekiwania. Solidny, elegancki, bez żadnych uszkodzeń, czy nawet odpryśnięć. Dostawa szybka, a obsługa klienta bardzo profesjonalna.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2019 r.
Data zamówienia
26.03.2019 r.
04.04.2019 r.
Doskonały grzejnik. Szybka wysyłka, super wszystko na plus
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2019 r.
Data zamówienia
25.03.2019 r.
03.04.2019 r.
Wszystko super, bardzo sprawna obsługa:-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.02.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
05.02.2019 r.
Jestem bardzo zadowolony. Grzejnik doszedł szybko, zamówienie proste, a sam grzejnik wygląda super. Grzeje i jest bardzo elegancki na dodatek
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.01.2019 r.
Data zamówienia
12.01.2019 r.
19.01.2019 r.
wszystko w jak najlepszym porządku :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.01.2019 r.
Data zamówienia
10.01.2019 r.
17.01.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.12.2018 r.
Data zamówienia
26.11.2018 r.
04.12.2018 r.
Bardzo dobry sklep, duży wybór grzejników i szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.11.2018 r.
Data zamówienia
16.11.2018 r.
23.11.2018 r.
Wszystko sprawnie i kompleksowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.10.2018 r.
Data zamówienia
15.10.2018 r.
29.10.2018 r.
Bardzo polecam, świetny grzejnik. Łatwo się zamawia, szybko dostaje się produkt, żadnych problemów i grzejnik dokładnie taki, jak w opisie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.10.2018 r.
Data zamówienia
16.10.2018 r.
24.10.2018 r.
super sprzedawca, zgodnie z oczekiwaniami , POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.10.2018 r.
Data zamówienia
08.10.2018 r.
22.10.2018 r.
Polecam ten sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.10.2018 r.
Data zamówienia
21.09.2018 r.
13.10.2018 r.
Szybko i sprawnie chociaż wystawiony towaru do sprzedaży nie był dostępny ale szybko znaleziono produkt zastępczy. Polecam sprzedawcę.
4.33
Dobry

Data publikacji
17.09.2018 r.
Data zamówienia
10.09.2018 r.
17.09.2018 r.
niema co dodawać
4.33
Dobry

Data publikacji
01.08.2018 r.
Data zamówienia
25.07.2018 r.
01.08.2018 r.
Super obsługa, szybka wysyłka, rzetelna informacja, duża elastyczność myślenia Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.07.2018 r.
Data zamówienia
23.07.2018 r.
30.07.2018 r.
Błyskawiczna dostawa, bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.07.2018 r.
Data zamówienia
17.07.2018 r.
25.07.2018 r.
Grzejnik aluminiowy jest doskonały. Zamówiony, przyszedł bardzo szybko i wygląda rewelacyjnie. Szeroki wybór grzejników aż zachęca do zakupów w sklepie.
5.00
Bardzo dobry

artykulygrzewcze.com

Kontakt
Kijowska 11/22
03-743 Warszawa
Polska
sklep@artykulygrzewcze.pl
artykulygrzewcze.com
Sprzedawca
AG GRZEJNIKI DESIGN ANITA GUZIN-DEJNACKA
Kijowska 11/22
03-743 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 015520707
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Anita Guzin
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z artykulygrzewcze.com.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.