12 lis 2023
Jak dla mnie wszystko mi się podobało żadnych problemów przy składaniu zamówienia jak zwykle szybka dostawa co oznacza profesjonalne podejście do klienta.
Opinie nt. sklepu staradobraksiazka.pl
28 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa ocenę Starej Dobrej Książki. Cieszymy się, że miał Pan pozytywne doświadczenia i doceniamy, że poświęcił Pan czas, aby podzielić się z nami swoimi uwagami. W Starej Dobrej Książce dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom produkty i usługi najwyższej jakości i cieszymy się, że znalazło to odzwierciedlenie w Państwa doświadczeniach z nami. Jeszcze raz dziękujemy za Państwa opinię!
27 kwi 2024
28 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa recenzję! Doceniamy, że wystawił nam Pan ogólną ocenę 4/5 i że był Pan zadowolony z naszej dostawy i produktu. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę i zawsze jesteśmy otwarci na opinie, abyśmy mogli nadal się doskonalić. Jeszcze raz dziękujemy za Państwa recenzję.
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję! Staramy się zapewnić najlepszą możliwą obsługę wszystkim naszym klientom i doceniamy Państwa opinie.
23 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa miłą recenzję! Cieszymy się, że dostawa i produkt były tak wysokiej jakości. W "Starej Dobrej Książce" staramy się oferować jak najlepszą obsługę klienta i cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania.
22 kwi 2024
23 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję Starej Dobrej Książki. Dokładamy wszelkich starań, aby wszystkie nasze książki były najwyższej jakości, a nasz personel był przyjazny i profesjonalny we wszystkich interakcjach. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią.
22 kwi 2024
23 kwi 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii. Doceniamy Państwa opinie i staramy się zapewnić najlepszą możliwą obsługę wszystkim naszym klientom. Dziękujemy, że wybrali Państwo Starą Dobrą Książkę.
21 kwi 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam tak wspaniałej recenzji! Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z naszej dostawy, produktów i obsługi klienta. Staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia i doceniamy Państwa opinie.
Pozdrawiamy Antykwariat Stara Dobra Książka.
21 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa miłą recenzję! Cieszymy się, że podobało się Państwu ogólne doświadczenie z nami, w tym dostawa, produkt i obsługa klienta. Staramy się oferować naszym klientom najlepsze możliwe doświadczenia i doceniamy Państwa opinie.
20 kwi 2024
21 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa 5-gwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z naszej dostawy, produktu i obsługi klienta. W "Starej Dobrej Książce" staramy się oferować naszym klientom wyłącznie produkty najwyższej jakości. Doceniamy Państwa opinie i z niecierpliwością czekamy na dalszą obsługę w przyszłości.
18 kwi 2024
Bardzo dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję! pozdrawiamy serdecznie
17 kwi 2024
18 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa miłą opinię! Cieszymy się, że nasza usługa przypadła Państwu do gustu. W Starej Dobrej Książce dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom książki najwyższej jakości i jak najprzyjemniejszą obsługę. Doceniamy Państwa wsparcie i cieszymy się na współpracę z Państwem w przyszłości.
17 kwi 2024
15 kwi 2024
15 kwi 2024
12 kwi 2024
12 kwi 2024
Bardzo dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję! Doceniamy Państwa opinie i cieszymy się, że podobało się Państwu u nas. Dążymy do zapewnienia wysokiej jakości usług i najlepszej obsługi klienta i cieszymy się, że udało nam się spełnić naszą obietnicę. Jeszcze raz dziękuję za dobrą opinię!
11 kwi 2024
11 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej dostawy, produktu i obsługi klienta. Staramy się, aby doświadczenia naszych klientów były jak najbardziej pozytywne i przyjemne, dlatego doceniamy Państwa opinie. Jeszcze raz dziękujemy Antykwariat Stara Dobra Książka!
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Pozdrawiamy serdecznie Antykwariat Stara Dobra Książka
8 kwi 2024
10 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię, naprawdę to doceniamy! Cieszymy się, że nasza dostawa, produkt i obsługa klienta spełniają Państwa oczekiwania. Dziękujemy, że są Państwo naszymi cennymi klientami!
8 kwi 2024
10 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że podobało się Pani u nas. W Starej Dobrej Książce staramy się zapewnić Państwu najlepszą możliwą obsługę klienta oraz szeroki wybór książek i innych treści, z których mogą korzystać nasi klienci. Jeszcze raz dziękujemy, że poświęcili Państwo swój czas, aby nas ocenić.
3 kwi 2024
3 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że spodobała się Państwu nasza dostawa, towary i obsługa klienta. Państwa opinie wiele dla nas znaczą i doceniamy je. W "Starej Dobrej Książce" staramy się zapewnić naszym klientom przyjemne zakupy dzięki wysokiej jakości produktom i doskonałej obsłudze. Pozdrawiamy
30 mar 2024
31 mar 2024
Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas na wystawienie recenzji i pozostawienie nam tak dobrej oceny. Państwa opinie są bardzo cenne i pomagają nam nadal dążyć do doskonałości we wszystkim, co robimy. Jeszcze raz dziękujemy, że jest Pan naszym cennym klientem!