staradobraksiazka.pl- Logo - Opinie

staradobraksiazka.pl

Opinie (405) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (486)

Obejmuje Ochronę Kupującego

12 lis 2023
Jak dla mnie wszystko mi się podobało żadnych problemów przy składaniu zamówienia jak zwykle szybka dostawa co oznacza profesjonalne podejście do klienta.

14 maj 2024
Lepsza rachunkowosc,oplacona książka,brak dostawy

Opinie nt. sklepu staradobraksiazka.pl

23 mar 2024
24 mar 2024
Dziękujemy za Państwa recenzję! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z dostawy, produktu i obsługi klienta świadczonej przez Starą Dobrą Książkę. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu najlepszą możliwą obsługę, a otrzymywanie pozytywnych opinii od naszych klientów jest dla nas zawsze satysfakcjonujące. Dziękujemy za Państwa wsparcie!
23 mar 2024
24 mar 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych zamówień i obsługi klienta. Dążymy do zapewnienia najwyższej jakości usług i produktów i cieszymy się, że udało nam się osiągnąć ten cel. Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami Państwa opinią.
24 mar 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej dostawy, towarów i obsługi klienta. Dążymy do zapewnienia najwyższej jakości obsługi wszystkim naszym klientom i cenimy sobie Państwa opinie. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy Państwu służyć!
22 mar 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę naszych usług. Cieszymy się, że Pana doświadczenie z nami było pozytywne. Doceniamy Państwa lojalność i wsparcie i z niecierpliwością czekamy na ponowną obsługę w przyszłości.
22 mar 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie pozytywnej opinii ! Cieszymy się, że Pana doświadczenie z nami było pozytywne, począwszy od dostawy zamówienia, a skończywszy na obsłudze klienta. Pozdrawiamy
21 mar 2024
Bardzo dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję! Cieszymy się, że podoba się Państwu nasza obsługa, dostawa i produkty. Staramy się oferować najwyższą jakość obsługi klienta i mamy nadzieję, że wrócą Państwo do nas wkrótce. Dziękujemy za Państwa wsparcie dla Starej Dobrej Książki!
21 mar 2024
Dziękujemy, że znalazł Pan czas, aby zostawić swoją recenzję! Cieszymy się, że miał Pan z nami wspaniałe doświadczenia. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom wysokiej jakości filmy i doskonałą obsługę klienta, dlatego doceniamy Państwa opinię. Jeszcze raz dziękujemy za Państwa wsparcie!
15 mar 2024
Dziękujemy za Państwa recenzję! Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.
15 mar 2024
Dziękujemy za Państwa miłą recenzję! Cieszymy się, że miała Pani ogólnie pozytywne doświadczenia z nami. Staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą obsługę, produkt i dostawę. Dziękujemy za zakupy i pozdrawiamy serdecznie.
13 mar 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję. Cieszymy się, że nasza dostawa, produkty i obsługa klienta były dla Pana satysfakcjonujące. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy nadal świadczyć nasze usługi w sposób satysfakcjonujący.
13 mar 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywne opinie! Cieszymy się, że mieli Państwo wspaniałe doświadczenia z naszą usługą dostawy. Staramy się zapewnić najwyższą jakość usług dla każdego klienta i doceniamy Państwa miłe słowa. Pozdrawiamy Antykwariat Stara Dobra Książka.
13 mar 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję! Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z naszej dostawy, jakości produktu i obsługi klienta. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom najwyższą jakość usług, a Państwa opinie są dla nas bardzo cenne. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami!
8 mar 2024
8 mar 2024
Bardzo dziękujemy za Państwa recenzję! Cieszymy się, że spodobała się Państwu nasza dostawa, produkty i obsługa klienta. Staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia i cieszymy się, że udało nam się przekroczyć Państwa oczekiwania! Doceniamy Państwa opinie i z niecierpliwością czekamy na ponowne obsłużenie Państwa wkrótce.
7 mar 2024
7 mar 2024
Bardzo dziękujemy za Państwa recenzję. Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z naszej dostawy, produktów i obsługi klienta. Jesteśmy dumni z dostarczania naszym klientom najwyższej jakości produktów i usług. Jeszcze raz dziękujemy za Państwa opinię.
5 mar 2024
Dziękuję bardzo za ocenę 5/5. Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni ze współpracy z nami, począwszy od dostawy, a skończywszy na obsłudze klienta. Państwa opinie są dla nas bezcenne i zawsze staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia. Dziękujemy za Państwa wsparcie!
5 mar 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję! Cieszymy się, że dostawa, produkt i obsługa klienta przypadły Państwu do gustu. Staramy się zapewnić naszym klientom doskonałe doświadczenia i jesteśmy wdzięczni za Państwa opinię.
2 mar 2024
4 mar 2024
Dziękujemy, że zechcieli Państwo zapoznać się z naszymi usługami w Starej Dobrej Książce. Doceniamy Państwa opinie i jeszcze raz dziękujemy za współpracę!
2 mar 2024
4 mar 2024
Dziękujemy za Państwa cenną opinię na temat naszych usług. Naszym celem jest zapewnienie najlepszej możliwej obsługi klienta i z niecierpliwością czekamy na dalszą obsługę Państwa w przyszłości.
1 mar 2024
1 mar 2024
Dziękujemy, że znalazła Pani czas, aby zostawić nam wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że miała Pani wspaniałe doświadczenia z dostawą, produktem i obsługą klienta. Z przyjemnością służymy Państwu pomocą i czekamy na Państwa kolejną wizytę.
28 lut 2024
28 lut 2024
Dziękujemy za miłą recenzję naszych produktów, dostawy i obsługi klienta. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni ze współpracy z nami. Bardzo doceniamy Państwa opinie i cieszymy się, że wkrótce znów się z Państwem spotkamy!