staradobraksiazka.pl- Logo - Opinie

staradobraksiazka.pl

Opinie (406) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (487)

12 lis 2023
Jak dla mnie wszystko mi się podobało żadnych problemów przy składaniu zamówienia jak zwykle szybka dostawa co oznacza profesjonalne podejście do klienta.

14 maj 2024
Lepsza rachunkowosc,oplacona książka,brak dostawy

Opinie nt. sklepu staradobraksiazka.pl

28 lut 2024
28 lut 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję naszego sklepu Stara Dobra Książka.pl Cieszymy się, że miał Pan wspaniałe doświadczenia z naszą dostawą, towarami i obsługą klienta. Pozdrawiamy serdecznie :)
25 lut 2024
26 lut 2024
Bardzo dziękujemy za Państwa miłą recenzję! Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z naszej dostawy, produktów i obsługi klienta. Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią.
AM
Aneta M.
Szydłów
22 lut 2024
23 lut 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji! Cieszymy się, że zakupy u nas były dla Państwa wspaniałym doświadczeniem.
13 lut 2024
13 lut 2024
Dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej dostawy, produktu i obsługi klienta. Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę. Dziękujemy za Państwa patronat.
WS
WILECO s.
Bydgoszcz
12 lut 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej dostawy, produktu i obsługi klienta. Staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia.
10 lut 2024
12 lut 2024
Doceniamy Państwa opinie i cieszymy się, że byliśmy w stanie zapewnić tak wysoki poziom usług.
9 lut 2024
9 lut 2024
Bardzo dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że zapewniliśmy Państwu doskonałą dostawę, produkt wysokiej jakości i obsługę klienta. Cenimy Państwa opinie i wiele dla nas znaczą.
7 lut 2024
7 lut 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że podobają się Państwu nasze usługi i produkty.
5 lut 2024
Dziękujemy za Państwa opinię i wystawienie nam oceny 5/5! Cieszymy się, że nasza dostawa, towary i obsługa klienta spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że nadal będziemy zapewniać Państwu pozytywne doświadczenia.
4 lut 2024
5 lut 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Doceniamy Państwa wsparcie i cenimy Państwa opinię.
29 sty 2024
Dziękujemy za Państwa miłą opinię. Miło nam słyszeć, że była Pani zadowolona z naszej dostawy, produktu i obsługi klienta. Staramy się zawsze zapewniać naszym klientom najlepsze doświadczenia.
29 sty 2024
Dziękujemy za Państwa miłą recenzję! Doceniamy Państwa opinie i cieszymy się, że mieli Państwo u nas wspaniałe doświadczenia.
24 sty 2024
24 sty 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Państwu wysokiej jakości doświadczenie i staramy się to kontynuować w przyszłości.
22 sty 2024
22 sty 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że miał Pan wspaniałe doświadczenia z naszą dostawą, produktem i obsługą klienta. To dla nas przyjemność służyć Państwu pomocą!
20 sty 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywne opinie! Doceniamy to i cieszymy się, że miała Pani z nami miłe doświadczenia.
19 sty 2024
20 sty 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję! Cieszymy się, że miał Pan z nami wspaniałe doświadczenia i jesteśmy wdzięczni za miłą opinię.
16 sty 2024
Dziękujemy za Państwa opinię! Cieszymy się, że miała Pani dobre ogólne wrażenia. Cenimy Państwa opinie i jesteśmy wdzięczni za poświęcenie czasu.
15 sty 2024
16 sty 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że miała Pani przyjemne doświadczenia z Antykwariatem i doceniamy Pani opinię.
14 sty 2024
Dziękujemy, że zechciała Pani podzielić się z nami swoją opinią. Miło nam słyszeć, że uznała Pani naszą usługę dostawy za doskonałą. Staramy się zapewnić szeroki wybór produktów wysokiej jakości i doceniamy Państwa wkład.
12 sty 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! Cieszymy się, że mieli Państwo przyjemne doświadczenia z Antykwariatem. Cenimy Państwa opinie i doceniamy Państwa wsparcie.