12 lis 2023
Jak dla mnie wszystko mi się podobało żadnych problemów przy składaniu zamówienia jak zwykle szybka dostawa co oznacza profesjonalne podejście do klienta.
Opinie nt. sklepu staradobraksiazka.pl
14 lis 2023
24 lis 2023
Dziękujemy, że poświęcił Pan czas na ocenę naszych usług. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z dostawy, produktu i obsługi klienta, którą zapewniliśmy.
Pozdrawiamy Antykwariat Stara Dobra Książka
8 lis 2023
24 lis 2023
Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie opinii, naprawdę to doceniamy. Jesteśmy dumni, że nasza dostawa, produkt i obsługa klienta zasłużyły na Pana 5 gwiazdek. Dążymy do zapewnienia jak najlepszej obsługi klienta, a Państwa opinie pomagają nam w dalszym doskonaleniu naszych usług. Jeszcze raz dziękujemy za Państwa cenną opinię.
31 paź 2023
24 lis 2023
Dziękujemy, że poświęcił Pan czas na ocenę naszej firmy. Cieszymy się, że był Pan zadowolony z dostawy, zakupionej książki oraz obsługi klienta. Dążymy do zapewnienia najwyższej jakości obsługi klienta i satysfakcjonujące jest słyszeć, że osiągnęliśmy ten cel dla Pana. Jeszcze raz dziękujemy za Państwa opinię i czekamy na Państwa przyszłą współpracę.
28 paź 2023
24 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że był Pan zadowolony z naszej dostawy, towarów i obsługi klienta. Naszą misją jest świadczenie usług na najwyższym poziomie i doceniamy Państwa opinie. Jeszcze raz dziękujemy poświęcenie czasu!
27 paź 2023
Szanowny Kliencie,
Dziękujemy, że zechciała Pani podzielić się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że miała Pani wspaniałe doświadczenia z naszą dostawą, produktami i obsługą klienta. W naszej firmie staramy się zapewnić wyjątkową obsługę klienta i produkty wysokiej jakości, a satysfakcjonujące jest słyszeć, że udało nam się to dla Państwa osiągnąć.
20 paź 2023
24 lis 2023
Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas na wystawienie pozytywnej opinii! Miło nam słyszeć, że był Pan zadowolony z dostawy, towaru i obsługi klienta. Państwa satysfakcja jest naszym najwyższym priorytetem, staramy się zapewnić wszystkim naszym klientom przyjemne doświadczenia. Jesteśmy dumni z oferowania wysokiej jakości produktów i najwyższej jakości obsługi klienta.
18 paź 2023
24 lis 2023
Dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że podobała się Państwu nasza dostawa, produkt i obsługa klienta. Staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia i ważne jest dla nas zapewnienie ich satysfakcji. Dziękujemy za poświęcenie czasu na przekazanie nam opinii, abyśmy mogli nadal ulepszać i zapewniać wyjątkową obsługę w przyszłości.
17 paź 2023
Szanowny Kliencie,
Dziękujemy za Pani wspaniałą 5 gwiazdkowa opinię! Cieszymy się, że podobał się Pani produkt, dostawa i obsługa klienta. Państwa zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem i cieszymy się, że zostało ono spełnione. Rozumiemy, jak ważne jest zapewnienie doskonałej obsługi klienta i wysokiej jakości produktów, aby wszyscy nasi klienci byli zadowoleni.
5 paź 2023
24 lis 2023
Miło nam słyszeć, że był Pan zadowolony z naszej dostawy, jakości produktu i obsługi klienta. Jesteśmy dumni z zapewniania naszym klientom najlepszej jakości i usług, a Państwa pozytywne opinie potwierdzają, że spełniamy nasze cele. Dziękujemy za Państwa wsparcie dla naszej firmy - naprawdę to doceniamy!
5 paź 2023
24 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię, jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa satysfakcji. Staramy się zapewnić najlepszą jakość dostaw, towarów i obsługi klienta w naszej firmie i cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania. Z niecierpliwością czekamy na ponowne spotkanie z Państwem wkrótce!
3 paź 2023
24 lis 2023
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że miała Pani pozytywne doświadczenia z naszą dostawą, książkami i obsługą klienta. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci mieli przyjemne i bezstresowe doświadczenia podczas zakupów u nas. Cenimy Państwa opinie i doceniamy miłe słowa. Jeszcze raz dziękujemy, że nas Państwo wybrali!
3 paź 2023
24 lis 2023
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię! Cieszymy się, że podobała się Panu nasza dostawa, towary i obsługa klienta. Naszym celem jest zawsze zapewnienie naszym klientom jak najlepszych wrażeń i cieszymy się, że udało nam się to osiągnąć. Dziękujemy za poświęcenie czasu na przekazanie opinii i cieszymy się, że będziemy mogli nadal służyć Państwu w przyszłości.
2 paź 2023
24 lis 2023
Dziękujemy, że poświęciła Pani czas na pozostawienie opinii. Cieszymy się, że wystawiła nam Pani ocenę 5/5. Zawsze doceniamy opinie i cieszymy się, że miała Pani z nami miłe doświadczenia.
2 paź 2023
24 lis 2023
Dziękujemy, że znalazła Pani czas, aby ocenić naszą firmę. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej dostawy, produktu i obsługi klienta. Rozumiemy, jak ważne jest zapewnienie doskonałej obsługi klienta i jesteśmy dumni wiedząc, że uznała ją Pani za satysfakcjonującą. Doceniamy Państwa opinie i dziękujemy za bycie cennym klientem.
27 wrz 2023
24 lis 2023
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że tak wysoko ocenia Pani naszą dostawę, produkt i obsługę klienta. Staramy się zapewnić doskonałą i niezawodną obsługę wszystkim naszym klientom. Dziękujemy za Państwa miłe słowa!
23 wrz 2023
24 lis 2023
Cieszymy się, że miał Pan pozytywne doświadczenia z naszą dostawą, produktem i obsługą klienta. Staramy się zapewnić jak najlepszą obsługę klienta i doceniamy Państwa opinie.
21 wrz 2023
24 lis 2023
Cieszymy się, że był Pan zadowolony z dostawy i jakości produktu, a także z naszej obsługi klienta. W Antykwariat dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu produkty najwyższej jakości i wyjątkową obsługę klienta. Doceniamy Państwa opinie i z niecierpliwością czekamy na ponowne obsłużenie Państwa w przyszłości.
18 wrz 2023
24 lis 2023
Dziękujemy za Państwa miłą recenzję. Cieszymy się, że była Pani zadowolony z zakupu i naszej obsługi klienta. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia i bardzo miło nam słyszeć, że osiągnęliśmy ten cel. Dziękujemy, że znalazła Pani czas, aby zostawić nam swoją opinię.
13 wrz 2023
24 lis 2023
Cieszymy się, że był Pan zadowolony z dostawy, produktu i obsługi klienta, którą zapewniliśmy. Państwa pozytywne opinie motywują nas do dalszego dążenia do doskonałości we wszystkich aspektach usług Antykwariatu. Dziękujemy, że wybrali Państwo właśnie nas!
30 mar 2024
Nie otrzymałam przesyłki
30 mar 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Do tej pory zamówienie nie zostało opłacone a to jeden z warunków abyśmy mogli je zrealizować. Zapraszamy do kontaktu mailowego w tej sprawie, pozdrawiamy serdecznie Antykwariat Stara Dobra Książka.