techsat24.pl

Opinie łącznie (300) Opinie (192) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz zaangażowanie pracowników w obsługę klienta. Szybka realizacja zamówienia oraz ekspresowa wysyłka są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Klienci doceniają łatwość kontaktu, szybkie odpowiedzi oraz wysoką dostępność pracowników. Wielu klientów podkreśla kompetencje oraz pomocność personelu przy wyborze odpowiednich produktów. Produkty i usługi są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Klienci są wdzięczni za skuteczną pomoc, zwłaszcza przy nietypowych problemach technicznych.

Opinietechsat24.pl

Pełen profesjonalizm! Miałem problem z doborem sterownika do Maserati, oryginalna instalacja była nietypowa, a inne sklepy rozkładały ręce. Tutaj obsługa nie tylko pomogła dobrać odpowiedni model (JR1858RXS), ale sami przygotowali wtyczkę pod moje przewody. Wszystko pasuje idealnie, autko śmiga jak nowe. Bardzo dziękuję za pomoc i polecam każdemu, kto walczy z naprawą autka dziecięcego!
Wszystko w najlepszym porządku. Byłam pod wrażeniem zabezpieczeń do transportu zakupionego pojazdu. Przesyłka dotarła szybko i bezproblemowo. Pojazd działa bez zarzutu. Polecam sprzedawcę z czystym sumieniem i dziękuję za udany zakup :)
Kontakt telefoniczny/na odległość ze sklepem bardzo dobry. Pomoc, fachowość i wysoki poziom doradztwa sprzedawcy Pana Pawła przy wyborze odpowiedniego modelu (na odległość) na poziomie celującym. Kultury w rozmowie sprzedawców na poziomie bardzo dobrym. Polecam zakupy w tym sklepie.
Pozdrawiam serdecznie właściciela tego sklepu to super gość dwa razy uratował Maserati :) i dwa super zamówienia bez żadnego problemu :) Polecam serdecznie ! :)

Sterownik bateria ładowarka stacyjka

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka odpowiedź na wiadomości. Zamówienie starannie zapakowane i zgodne z opisem. Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów – zdecydowanie polecam!
Wszystko ok. Ładowarka działa, auto się ładuje i jeździ. Szybka realizacja - w jeden czy tam dwa dni robocze ładowarka była u mnie, więc polecam.
Świetny , szybki i profesjonalny kontakt z obsługą . Doradztwo na 6 . Szybkie realizację .
Profesjonalne podejście do klienta. Szybkie instruktaże, wysyłka i obsługa. Polecam

POLECAM!

Super kontakt, profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka i autko meeega! Dziękuję!
Świetna obsługa, ekspresowa wysyłka, wcześniej pan doradził (a dokładnie odradził gorszy wybór). Autko świetne, zgodne wszystko z opisem, wykonane porządnie. Polecam :)

Polecam.

Wszystko zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Polecam.
Żetelny sklep. Godny polecenia.
Dobry produkt spełnia moje oczekiwania
Wysoki poziom obsługi, pomoc przy doborze odpowiedniego modelu oraz szybka wysyłka towaru.
Szybka dostawa, zgodnie z oczekiwaniami.
Polecam, szybka wysyłka, sprzęt taki jak zamówiony, dobrze zapakowany.
Profesjonalnie podejście do sprawy . Dziękuję
Yfgi