techsat24.pl

353 reviews since 29 lis 2024

Ważny od: 17 lis 2025
techsat24.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkość dostawy. Obsługa klienta jest określana jako miła, pomocna i życzliwa, co wywołuje bardzo pozytywne wrażenia. Klienci doceniają łatwość i profesjonalizm kontaktu ze sprzedawcą zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Wielu klientów podkreśla profesjonalizm firmy w obsłudze i rozwiązywaniu problemów. Produkty są oceniane jako zgodne z opisem, wysokiej jakości i starannie wykonane. Klienci są zadowoleni z fachowej pomocy i doradztwa przy wyborze produktu lub rozwiązywaniu problemów. Proces zakupowy i realizacja zamówień przebiegały bezproblemowo i zgodnie z oczekiwaniami.

Opinietechsat24.pl

Pełen profesjonalizm! Miałem problem z doborem sterownika do Maserati, oryginalna instalacja była nietypowa, a inne sklepy rozkładały ręce. Tutaj obsługa nie tylko pomogła dobrać odpowiedni model (JR1858RXS), ale sami przygotowali wtyczkę pod moje przewody. Wszystko pasuje idealnie, autko śmiga jak nowe. Bardzo dziękuję za pomoc i polecam każdemu, kto walczy z naprawą autka dziecięcego!
Polecam sklep TechSat24. Zamówione produkty marki Skiddou są świetnej jakości, starannie wykonane i w pełni zgodne z opisem. Zamówienie dotarło sprawnie i bez żadnych uszkodzeń. Jestem zadowolona z zakupów i z pewnością wrócę do tego sklepu przy kolejnych zamówieniach.
Wszystko w najlepszym porządku. Byłam pod wrażeniem zabezpieczeń do transportu zakupionego pojazdu. Przesyłka dotarła szybko i bezproblemowo. Pojazd działa bez zarzutu. Polecam sprzedawcę z czystym sumieniem i dziękuję za udany zakup :)
Traktor H-306 fantastyczny. Duży, mozna naprawdę pędzić, mozna jechać wolniej. Dzieci zachwycone. Dostawa szybka. Wszystko sie zgadza.
Kontakt telefoniczny/na odległość ze sklepem bardzo dobry. Pomoc, fachowość i wysoki poziom doradztwa sprzedawcy Pana Pawła przy wyborze odpowiedniego modelu (na odległość) na poziomie celującym. Kultury w rozmowie sprzedawców na poziomie bardzo dobrym. Polecam zakupy w tym sklepie.
Bardzo szybka i sprawna obsługa zamówienia, polecam.
Rewelacyjna firma. Wspaniały życzliwy uprzejmy właściciel. Natychmiastowa reakcja
Szybka wysyłka, odpowiednie zabezpieczenie przesyłki. Polecam.

Sprawnie

Szybko, bez problemu, sprawnie
Pozdrawiam serdecznie właściciela tego sklepu to super gość dwa razy uratował Maserati :) i dwa super zamówienia bez żadnego problemu :) Polecam serdecznie ! :)
Profesjonalizm i uczciwość

Sterownik bateria ładowarka stacyjka

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka odpowiedź na wiadomości. Zamówienie starannie zapakowane i zgodne z opisem. Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów – zdecydowanie polecam!
Dobry kontakt ze sprzedawcą drogą mailową
Super firma
Wszystko ok. Ładowarka działa, auto się ładuje i jeździ. Szybka realizacja - w jeden czy tam dwa dni robocze ładowarka była u mnie, więc polecam.

• +48412515555
  • techsat24.pl
  • sklep@techsat24.pl
  • Skarżysko-Kamienna, POL

Techsat24.pl to sklep internetowy, który oferuje wszystko, czego potrzebują mali miłośnicy motoryzacji. Specjalizujemy się w pojazdach akumulatorowych dla dzieci, takich jak auta, quady, motorki i tra...

Wyświetl wszystkie profile