W Panstwa sklepie zakupiłam wianek bożonarodzeniowy na drzwi.Czas realizacji zamówienia byl bardzo szybki i obsługa klienta rzetelna i profesjonalna.Jedyne co poszlo nie tak to wianek mimo że był taki jak na zdjęciach tzn.przyjechal dokladnie taki produkt jaki zamawiałam ale w rzeczywistości nie okazał się tak piekny jak na zdjęciu, kolory nie były takie zywe itd ale za to nie mam żalu do sklepu tylko czasem tak bywa, że na zdjęciach produkty wypadają korzystniej niz w rzeczywistości.Ale ogólnie sklep za wysoki poziom obsługi klienta i szybkość realizacji zamówień serdecznie polecam:)
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie pozytywne opinie
najbardziej krytyczna opinia
7 miesiące temu
Zamówiłam świeczniki szklane ze "złotymi" ozdobami. Po otrzymaniu, stwierdziłam, że ozdoby te wykonane są z cienkiej blaszki, powykrzywiane, nietrzymające wcale szklanego klosza. W średnicy szkła i złotej ozdoby jest co najmniej 1 cm różnicy, więc całość jest bardzo niespójna. Mało tego, na jednej podstawce dało się zauważyć rdzawe kropki. Na zdjęciu wyglądało to bardzo efektownie. Mogę zrozumieć zamieszanie wokół świąt i wzmożone zakupy, ale w pierwszej przesyłce otrzymałam towar, którego nie zamawiałam. Musiałam dokonać zwrotu.
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie krytyczne opinie
Opinie nt. sklepu dekoracjadomu.pl
SortujTrafność
1 miesiąc temu
Koszyki na owoce super. Pięknie i oryginalnie sie prezentują na stole.
2 miesiący temu
Towar odpowiada opisowi, dobra jakość, terminowa dostawa bez uszkodzeń
1 miesiąc temu
Chętnie i dość szybko.odpowiadaja na zapytania ,towar błędny
2 miesiący temu
Polecam ,wszystko zgodna z opisem wysyłka bardzo szybko