Certyfikat dla Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

No. X4E2E974FB01324B691F8FCE9C1352074
 

Certyfikat wydany dn.
05.01.2018 r.
Ważny do
06.01.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl



Bardzo dobry

4.91/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 23 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 23.11.2017 r..
Od czasu rejestracji zebrano 23 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
17.01.2018 r.
Data zamówienia
10.01.2018 r.
17.01.2018 r.
jestem zadowolony i tyle
4.33
Dobry

Data publikacji
14.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
14.01.2018 r.
Świetny sklep, duży wybór i szybka dostawa. Bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
13.01.2018 r.
Duży wybór wzorów,mila obsługa
3.67
Dobry

Data publikacji
12.01.2018 r.
Data zamówienia
05.01.2018 r.
12.01.2018 r.
Polecam, wszystko zgodnie z opisem.
Elastyczne ceny i możliwość negocjacji
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
10.01.2018 r.
Najlepszy sklep internetowy w jakim do tej pory robiłem zakupy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
09.01.2018 r.
BARDZO DOBRY SKLEP
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Długo szukałem tapet do swojego projektu. zdjęcia i opisy tapet w tym sklepie są bardzo dokładne przez co łatwiej było wybrać to czego szukałem. Kontakt z obsługą i wysyłka towaru szybka i na wysokim poziomie, polecam gorąco
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Bardzo szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Bardzo miła obsługa w sklepie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Super obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z opisem Bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Miła obsługa.Bardzo duży wybór tapet.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Bardzo duży wybór tapet Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
04.01.2018 r.
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Sprzedawca szybko i konkretnie odpowiadał na pytania. Informacje o jakości tapet zgodne z prawdą. Cena odpowiednia do jakości towaru. Również termin dostawy dotrzymany.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Tapeta i klej wysokiej jakości, produkty zgodne z opisem i zdjęciem. Profesjonalna, kompetentna i miła obsługa. Dobry kontakt z klientem. Wysyłka błyskawiczna. Z przyjemnością zrobię jeszcze zakupy w tym sklepie Serdecznie polecam go innym klientom
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Bardzo uprzejma obsługa, potrzebowałam tapety bardzo szybko i obsługa dołożyła wszelkich starań aby tapeta była na czas
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl odpowiada: 09.01.2018 r.
Miło przeczytać tak pozytywną opinię pani Anno. Bardzo dziękujemy. Cieszę się, że tapeta Times się podoba. Pozdrawiam.

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Towar zgodny ze szczegółowym opisem. Dostawa w terminie podanym na stronie. Piękna tapeta, profesjonalna obsługa. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl odpowiada: 09.01.2018 r.
Dziękujemy Pani Sylwio za wyrażenie swojego zdania. Od razu widać, że zna się Pani na rzeczy. Pozdrawiamy

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Tapety świetnej jakości, poza tym super obsługa, potrafiąca doradzić. Jeśli znów będę potrzebowała tapety to tylko z innetapety.pl
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl odpowiada: 09.01.2018 r.
Bardzo dziękuje Pani Moniko za tą cenną opinię.

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Bardzo duży wybór tapet. Profesjonalna obsługa. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl odpowiada: 09.01.2018 r.
Bardzo dziękuje Panie Rafale za wyrażenie swojej opinii. Zapraszamy do naszego sklepu stacjonarnego w Chełmie. : )

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Sklep jest ok
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl odpowiada: 09.01.2018 r.
Wielkie dzięki za pozytywną opinię. Współpraca z takim klientem to czysta przyjemność:)

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Błyskawicznie mimo przedświątecznego szaleństwa. Super zapakowane. Tapety śliczne
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl odpowiada: 09.01.2018 r.
Bardzo dziękuje za pozytywny komentarz. Jeśli to tylko od nas zależy tapety staramy się wysyłać jak najszybciej. Pozdrawiam

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona i polecam zakupy w tym sklepie.
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl odpowiada: 05.01.2018 r.
Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Polecamy się na przyszłość : )

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Polecam. Jestem bardzo zadowolony ze sprawnej obsługi. Tak trzymajcie dalej. Jarosław R. Kętrzyn
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl odpowiada: 09.01.2018 r.
Bardzo dziękuje Panie Jarosławie za tą opinię. Zdanie klientów jest dla nas najważniejsze.

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl opinie klientów

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

Tapety ścienne, tapety dekoracyjne

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 05.01.2018 r.

Sklep internetowy oferujący bogaty asortyment tapet ściennych. Atrakcyjne ceny, marki z całego świata, także tapety ekskluzywne z najwyższej półki.

Kontakt
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
info@innetapety.pl
Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

Sprzedawca
F.H.U.FORMA MAREK KOZŁOWSKI
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON 110614062
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
MAREK KOZŁOWSKI
Dalsze informacje o systemie opinii Trusted Shops
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.