Certyfikat dla Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

No. X4E2E974FB01324B691F8FCE9C1352074
 

Certyfikat wydany dn.
05.01.2018 r.
Ważny do
06.01.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl



Bardzo dobry

4.83/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 87 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl ma 151 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
25.06.2019 r.
Data zamówienia
10.06.2019 r.
25.06.2019 r.
dobra
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2019 r.
Data zamówienia
01.06.2019 r.
21.06.2019 r.
Polecam, bardzo dobry kontakt, szybka i fachowa obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.06.2019 r.
Data zamówienia
28.05.2019 r.
11.06.2019 r.
Polecam. Szybka dostawa. Tapeta wysokiej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.06.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
10.06.2019 r.
wszystko było super, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.06.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
09.06.2019 r.
Polecam , ocena powinna być potwierdzeniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.06.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
04.06.2019 r.
Rewelacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.06.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
04.06.2019 r.
Niestety towar którym byłam zainteresowana nie jest już produkowany. Pracownicy sklepu poinformowali mnie o tym natychmiast i przedstawili ofertę innych, podobnych produktów. Jestem bardzo zadowolona z obsługi.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.06.2019 r.
Data zamówienia
18.05.2019 r.
02.06.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
30.05.2019 r.
Szybka profesjonalna obsługa
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
29.05.2019 r.
Rewelacyjny sklep, bardzo duży wybór, obsługa na najwyższym poziomie. Musiałem dokupić dodatkową rolkę, pomoc Pani, telefon, okazał się nieodzowny, dostałem rolkę tej samej partii.
Polecam i życzę powodzenia w biznesie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
29.05.2019 r.
DOBRY WYBÓR
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.05.2019 r.
Data zamówienia
11.05.2019 r.
26.05.2019 r.
Szybka realizacja, dobry kontakt z obsługą.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.05.2019 r.
Data zamówienia
11.05.2019 r.
25.05.2019 r.
Wszystko ok,polecam.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
13.05.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
13.05.2019 r.
ok zgodne z oczekiwaniami
4.33
Dobry

Data publikacji
08.05.2019 r.
Data zamówienia
24.04.2019 r.
08.05.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona zamówioną tapetą i szybką dostawą.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.05.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
07.05.2019 r.
obsługa profesjonalna i towar dostarczony bardzo szybko.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.05.2019 r.
Data zamówienia
18.04.2019 r.
02.05.2019 r.
Duży wybór ,dobre ceny,błyskawiczna dostawa,niestety nie odpowiadał mi kolor tapet i zdecydowałam się na zwrot do sklepu-bardzo szybko dostałam pieniądze na konto
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.04.2019 r.
Data zamówienia
12.04.2019 r.
26.04.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.04.2019 r.
Data zamówienia
20.03.2019 r.
19.04.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2019 r.
Data zamówienia
04.04.2019 r.
18.04.2019 r.
Towar zgodny z zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.04.2019 r.
Data zamówienia
01.04.2019 r.
15.04.2019 r.
Bardzo duży wybór tapet z każdej półki cenowej. Dostawa tak jak w opisie. Gorąco polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
12.04.2019 r.
Tapeta odpowiada opisowi i co ważniejsze wygląd również :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2019 r.
Data zamówienia
27.03.2019 r.
10.04.2019 r.
Wszystko w jak należytym porządku.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
06.04.2019 r.
Profesjonalny sprzedawca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.04.2019 r.
Data zamówienia
19.03.2019 r.
02.04.2019 r.
Wszystko było OK Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.03.2019 r.
Data zamówienia
17.03.2019 r.
31.03.2019 r.
Towar zgodny z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.03.2019 r.
Data zamówienia
17.03.2019 r.
31.03.2019 r.
Jestem zadowolona z jakości tapet już po raz kolejny zamawiam z tej strony. Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
29.03.2019 r.
Data zamówienia
05.03.2019 r.
29.03.2019 r.
na tapety czekałam miesiąc....
3.00
Dostateczny

Data publikacji
27.03.2019 r.
Data zamówienia
27.02.2019 r.
27.03.2019 r.
Okres od zamówienia do dostawy mógłby być trochę krótszy.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.03.2019 r.
Data zamówienia
12.03.2019 r.
27.03.2019 r.
Sprawna, szybka obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
26.03.2019 r.
Super polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
10.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Super transakcja. Gorąco polecam. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam. Ewa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
08.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Minusy dostawy: konieczność oczekiwania na towar przez dwa tygodnie i brak informacji w języku polskim odnośnie zakupionego towaru, co byłoby wskazane ponieważ z oferty wynikało że nabywam tapetę na fizelinie, a na załączonej do tapety oryginalnej "etykiecie" zawarto mnóstwo oznaczeń i m.in. słów "no fizeline" - co wzbudziło wątpliwości, w tym odnośnie rodzaju zakupionego już kleju.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
10.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Tapety dostarczone zgodnie z zamówieniem.
Jakość tapet BN bardzo wysoka. Obługa klienta miła i pomocna.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
19.03.2019 r.
polecam na 100 Fachowa i miła obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2019 r.
Data zamówienia
01.03.2019 r.
15.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
11.03.2019 r.
Wszystko było ok. , bardzo szybka dostawa , tylko tapeta słabej jakości , cienki papier , znać każda grudkę na ścianie . Wygląd tapety super , super 3D.
4.00
Dobry

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
19.02.2019 r.
05.03.2019 r.
Polecam,rzetelnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
25.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl opinie klientów

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

Tapety ścienne, tapety dekoracyjne

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 05.01.2018 r.

Sklep internetowy oferujący bogaty asortyment tapet ściennych. Atrakcyjne ceny, marki z całego świata, także tapety ekskluzywne z najwyższej półki.

Kontakt
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
info@innetapety.pl
Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl
Sprzedawca
F.H.U.FORMA MAREK KOZŁOWSKI
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON 110614062
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
MAREK KOZŁOWSKI
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.