Certyfikat dla Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

No. X4E2E974FB01324B691F8FCE9C1352074
 

Certyfikat wydany dn.
05.01.2018 r.
Ważny do
06.01.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl



Bardzo dobry

4.93/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 79 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 23.11.2017 r..
Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl ma 79 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
14.08.2018 r.
Data zamówienia
24.07.2018 r.
14.08.2018 r.
Na dostawę trochę trzeba było poczekać, ale zamawiając wiedziałam o tym, jednak jak wysłałam zapytanie po 2 tyg. o ostateczny termin dostawy, otrzymałam odpowiedź po 2 dniach, a po 3 - tapeta już była u mnie. Nie mam zastrzeżeń , jestem zadowolona
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
14.08.2018 r.
Data zamówienia
06.08.2018 r.
14.08.2018 r.
Szybko, miło, fachowo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.08.2018 r.
Data zamówienia
01.08.2018 r.
09.08.2018 r.
Sklep godny polecenia w 100.Bardzo dobry kontakt .Miła obsługa.Paczka dotarła zaraz na drugi dzień..Tapeta piękna.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.08.2018 r.
Data zamówienia
02.08.2018 r.
09.08.2018 r.
Polecam Piękne tapety - zgodne z opisem i wizualizacją
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2018 r.
Data zamówienia
01.08.2018 r.
08.08.2018 r.
oks
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2018 r.
Data zamówienia
06.07.2018 r.
27.07.2018 r.
Tapeta zgodna z opisem .dostawa także ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2018 r.
Data zamówienia
19.07.2018 r.
27.07.2018 r.
okey
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.07.2018 r.
Data zamówienia
19.07.2018 r.
26.07.2018 r.
Polecam zadowolona klientka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2018 r.
Data zamówienia
17.07.2018 r.
24.07.2018 r.
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem i zdjęciami
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2018 r.
Data zamówienia
16.07.2018 r.
24.07.2018 r.
jest ok
4.00
Dobry

Data publikacji
15.07.2018 r.
Data zamówienia
08.07.2018 r.
15.07.2018 r.
Bezproblemowo i bardzo szybko, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.07.2018 r.
Data zamówienia
05.07.2018 r.
13.07.2018 r.
Bezproblemowa dostawa ,następnego dnia po wysyłce towar dotarł.
Tapety zgodne z zamieszczonymi zdjęciami.Bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2018 r.
Data zamówienia
22.06.2018 r.
29.06.2018 r.
goraco polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
21.06.2018 r.
28.06.2018 r.
kulturalna obsługa, szybka dostawa, jeśli tapety ktore zamówiłam dobrze dadzą się położyc na ścianie to powiem super sklep, dam znać po ich przyklejeniu :)pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
18.06.2018 r.
28.06.2018 r.
Z opinią czekałem do czasu aż położę tapety na ścianę . Tapety bardzo fajne , kładzenie sama przyjemność ( tapety kładłem pierwszy raz ) . Jeżeli będę potrzebował następnych na pewno się zgłoszę . Przesyłka błyskawiczna .

Cieszę się że znalazłem ten sklep . Z poważaniem jazir .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2018 r.
Data zamówienia
18.06.2018 r.
25.06.2018 r.
Bardzo szybko wysyłka towar jest ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.06.2018 r.
Data zamówienia
13.06.2018 r.
20.06.2018 r.
Błyskawiczna dostawa zamówienia. Produkt ekstra klasa Dziękuję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2018 r.
Data zamówienia
03.06.2018 r.
18.06.2018 r.
Szybko sprawnie.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2018 r.
Data zamówienia
11.06.2018 r.
18.06.2018 r.
Zamawiam juz drugi raz .I bede za kazdym razem gdy bede potrzebowac tapete.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2018 r.
Data zamówienia
11.06.2018 r.
18.06.2018 r.
Opinia pozytywna
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.06.2018 r.
Data zamówienia
29.05.2018 r.
05.06.2018 r.
gorąco polecam :)
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2018 r.
Data zamówienia
16.05.2018 r.
23.05.2018 r.
Ďakujem :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2018 r.
Data zamówienia
13.05.2018 r.
21.05.2018 r.
Super.Pełny profezjonalizm. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.05.2018 r.
Data zamówienia
05.05.2018 r.
14.05.2018 r.
Super, tapety śliczne, dostawa błyskawiczna. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.05.2018 r.
Data zamówienia
05.05.2018 r.
13.05.2018 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.05.2018 r.
Data zamówienia
01.05.2018 r.
11.05.2018 r.
Szybka realizacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.05.2018 r.
Data zamówienia
23.04.2018 r.
05.05.2018 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.05.2018 r.
Data zamówienia
26.04.2018 r.
04.05.2018 r.
Bardzo szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.04.2018 r.
Data zamówienia
18.04.2018 r.
27.04.2018 r.
Świetny sklep. Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.04.2018 r.
Data zamówienia
18.04.2018 r.
25.04.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.04.2018 r.
Data zamówienia
16.04.2018 r.
23.04.2018 r.
Super sklep. Wspaniała obsługa klienta.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2018 r.
Data zamówienia
10.04.2018 r.
18.04.2018 r.
Super szybka obsługa jestem b.zadowolona.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
02.04.2018 r.
16.04.2018 r.
Wszystko jak należy z obsługą. Sama tapeta jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
06.04.2018 r.
16.04.2018 r.
Szybka realizacja. Bez problemów. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.04.2018 r.
Data zamówienia
07.04.2018 r.
15.04.2018 r.
Szybka transakcja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2018 r.
Data zamówienia
03.04.2018 r.
10.04.2018 r.
Tapeta fantastyczna.Jestem b. zadowolona z zakupu. Polecam.
4.00
Dobry

Data publikacji
08.04.2018 r.
Data zamówienia
31.03.2018 r.
08.04.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2018 r.
Data zamówienia
30.03.2018 r.
06.04.2018 r.
Piękna tapeta dobrej jakości i dostawa w dobie jestem zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2018 r.
Data zamówienia
21.03.2018 r.
06.04.2018 r.
Polecam, dobry kontakt.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
04.04.2018 r.
Szybka dostawa, tapety bardzo dobrej jakości, ładniejsze niż na zdjęciu.
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl opinie klientów

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

Tapety ścienne, tapety dekoracyjne

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 05.01.2018 r.

Sklep internetowy oferujący bogaty asortyment tapet ściennych. Atrakcyjne ceny, marki z całego świata, także tapety ekskluzywne z najwyższej półki.

Kontakt
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
info@innetapety.pl
Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl
Sprzedawca
F.H.U.FORMA MAREK KOZŁOWSKI
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON 110614062
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
MAREK KOZŁOWSKI
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.