Certyfikat dla Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

No. X4E2E974FB01324B691F8FCE9C1352074
 

Certyfikat wydany dn.
05.01.2018 r.
Ważny do
06.01.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl



Bardzo dobry

4.78/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 89 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl ma 180 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
18.10.2019 r.
Data zamówienia
03.10.2019 r.
18.10.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.10.2019 r.
Data zamówienia
25.09.2019 r.
13.10.2019 r.
wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.10.2019 r.
Data zamówienia
28.09.2019 r.
12.10.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2019 r.
Data zamówienia
24.09.2019 r.
10.10.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2019 r.
Data zamówienia
21.09.2019 r.
09.10.2019 r.
Profesjonalna obsługa - polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2019 r.
Data zamówienia
24.09.2019 r.
08.10.2019 r.
Towar zamówiony i opłacony 24.09.19 O godz 10, a wpłata niby zaksięgowana 27, a dostawa towaru po monitach 4.10.19. A miało być 4 dni. Brak odpowiedzi na meila monitorującego. Obsługa telefoniczna miła
2.67
Dostateczny

Data publikacji
01.10.2019 r.
Data zamówienia
17.09.2019 r.
01.10.2019 r.
wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2019 r.
Data zamówienia
09.09.2019 r.
24.09.2019 r.
Produkt zgodny z opisem dobrej jakości Dostawa szybka Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.09.2019 r.
Data zamówienia
06.09.2019 r.
21.09.2019 r.
Kontakt, obsługa i szybkość wysyłki SUPER
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2019 r.
Data zamówienia
29.08.2019 r.
13.09.2019 r.
Tapeta piękna Bardzo szybka przesyłka i na bieżąco byłam informowana o statusie zamówienia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2019 r.
Data zamówienia
30.08.2019 r.
13.09.2019 r.
Tapeta bardzo ładna i solidna. Dostawa ekspresowa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2019 r.
Data zamówienia
12.08.2019 r.
10.09.2019 r.
Tapeta bardzo ładna
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
25.08.2019 r.
09.09.2019 r.
Otrzmałam tapety szybko , szybciej niż przewidywał termin.Jestem bardzo zadowolona. Obsługa w sklepie kompetentna i uprzejma.Pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
26.08.2019 r.
09.09.2019 r.
Tapeta bardzo ładna, zamówienie zostało szybko zrealizowane. Jeszcze kiedyś skorzystam. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
26.08.2019 r.
09.09.2019 r.
Super szybka dostawa, towar bez zastrzeżeń. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
26.08.2019 r.
09.09.2019 r.
szybka dostawa, tapeta zgodna z oczekiwaniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.09.2019 r.
Data zamówienia
18.08.2019 r.
01.09.2019 r.
Bardzo polecam, szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.08.2019 r.
Data zamówienia
12.08.2019 r.
26.08.2019 r.
Bardzo ładna tapeta. Szybka wysyłka ,choć mogłaby być tańsza. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.08.2019 r.
Data zamówienia
08.08.2019 r.
25.08.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.08.2019 r.
Data zamówienia
08.08.2019 r.
23.08.2019 r.
Towar zgodny z opisem. W 100 spełnił moje oczekiwania, ale na przesyłkę czekałam ponad tydzień. Pierwsza informacja mailowa na temat wysłania zamówionego towaru pojawiła się dopiero piątego dnia od momentu zamówienia. Na szczęście nie rozpoczęłam jeszcze remontu, więc mogłam sobie pozwolić na czekanie.
3.33
Dostateczny

Data publikacji
21.08.2019 r.
Data zamówienia
07.08.2019 r.
21.08.2019 r.
duży wybór, sprawna dostawa, polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
20.08.2019 r.
Data zamówienia
06.08.2019 r.
20.08.2019 r.
Przesyłka opóźniona. Kiepski kontakt, nierzetelne informacje dot. wysyłki.
3.00
Dostateczny

Data publikacji
20.08.2019 r.
Data zamówienia
05.08.2019 r.
20.08.2019 r.
Wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.08.2019 r.
Data zamówienia
22.07.2019 r.
16.08.2019 r.
Rewelacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.08.2019 r.
Data zamówienia
29.07.2019 r.
12.08.2019 r.
Szybko,sprawnie , zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.08.2019 r.
Data zamówienia
29.07.2019 r.
12.08.2019 r.
wszystko bardzo sprawnie, dokładnie tak jak miało być :) polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.08.2019 r.
Data zamówienia
27.07.2019 r.
11.08.2019 r.
Po prostu... Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.07.2019 r.
Data zamówienia
09.07.2019 r.
31.07.2019 r.
Wszystko OK. Z serwisu nie korzystałem , ale nie będę zaniżał średniej. Daję awansem 5.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2019 r.
Data zamówienia
12.05.2019 r.
28.06.2019 r.
Super sklep, profesjonalne załatwienie sprawy. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2019 r.
Data zamówienia
10.06.2019 r.
25.06.2019 r.
dobra
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2019 r.
Data zamówienia
01.06.2019 r.
21.06.2019 r.
Polecam, bardzo dobry kontakt, szybka i fachowa obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.06.2019 r.
Data zamówienia
28.05.2019 r.
11.06.2019 r.
Polecam. Szybka dostawa. Tapeta wysokiej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.06.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
10.06.2019 r.
wszystko było super, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.06.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
09.06.2019 r.
Polecam , ocena powinna być potwierdzeniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.06.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
04.06.2019 r.
Rewelacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.06.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
04.06.2019 r.
Niestety towar którym byłam zainteresowana nie jest już produkowany. Pracownicy sklepu poinformowali mnie o tym natychmiast i przedstawili ofertę innych, podobnych produktów. Jestem bardzo zadowolona z obsługi.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.06.2019 r.
Data zamówienia
18.05.2019 r.
02.06.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.05.2019 r.
Data zamówienia
16.05.2019 r.
30.05.2019 r.
Szybka profesjonalna obsługa
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
29.05.2019 r.
Rewelacyjny sklep, bardzo duży wybór, obsługa na najwyższym poziomie. Musiałem dokupić dodatkową rolkę, pomoc Pani, telefon, okazał się nieodzowny, dostałem rolkę tej samej partii.
Polecam i życzę powodzenia w biznesie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.05.2019 r.
Data zamówienia
15.05.2019 r.
29.05.2019 r.
DOBRY WYBÓR
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl opinie klientów

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

Tapety ścienne, tapety dekoracyjne

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 05.01.2018 r.

Sklep internetowy oferujący bogaty asortyment tapet ściennych. Atrakcyjne ceny, marki z całego świata, także tapety ekskluzywne z najwyższej półki.

Kontakt
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
info@innetapety.pl
Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl
Sprzedawca
F.H.U.FORMA MAREK KOZŁOWSKI
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON 110614062
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
MAREK KOZŁOWSKI
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.