Certyfikat dla Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

No. X4E2E974FB01324B691F8FCE9C1352074
 

Certyfikat wydany dn.
05.01.2018 r.
Ważny do
06.01.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl



Bardzo dobry

4.91/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 48 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 23.11.2017 r..
Od czasu rejestracji zebrano 48 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
18.04.2018 r.
Data zamówienia
10.04.2018 r.
18.04.2018 r.
Super szybka obsługa jestem b.zadowolona.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
02.04.2018 r.
16.04.2018 r.
Wszystko jak należy z obsługą. Sama tapeta jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
06.04.2018 r.
16.04.2018 r.
Szybka realizacja. Bez problemów. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.04.2018 r.
Data zamówienia
07.04.2018 r.
15.04.2018 r.
Szybka transakcja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2018 r.
Data zamówienia
03.04.2018 r.
10.04.2018 r.
Tapeta fantastyczna.Jestem b. zadowolona z zakupu. Polecam.
4.00
Dobry

Data publikacji
08.04.2018 r.
Data zamówienia
31.03.2018 r.
08.04.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2018 r.
Data zamówienia
30.03.2018 r.
06.04.2018 r.
Piękna tapeta dobrej jakości i dostawa w dobie jestem zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2018 r.
Data zamówienia
21.03.2018 r.
06.04.2018 r.
Polecam, dobry kontakt.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
04.04.2018 r.
Szybka dostawa, tapety bardzo dobrej jakości, ładniejsze niż na zdjęciu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.03.2018 r.
Data zamówienia
21.03.2018 r.
30.03.2018 r.
OKpolecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
30.03.2018 r.
Data zamówienia
20.03.2018 r.
30.03.2018 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.03.2018 r.
Data zamówienia
22.03.2018 r.
29.03.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2018 r.
Data zamówienia
12.03.2018 r.
26.03.2018 r.
Szybka dostawa, kontakt ze sklepem ok.
4.50
Bardzo dobry

Data publikacji
23.03.2018 r.
Data zamówienia
16.03.2018 r.
23.03.2018 r.
jestem zadowolona z tapet ,jak również szybkiej i sprawnej dostawy zamówienia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.03.2018 r.
Data zamówienia
10.03.2018 r.
17.03.2018 r.
Doswiadczenia z tymi tapetami nie mam, remont w maju
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.03.2018 r.
Data zamówienia
07.03.2018 r.
17.03.2018 r.
polecam w 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2018 r.
Data zamówienia
27.02.2018 r.
14.03.2018 r.
Zamówienie zgodne z opisem i zdjęciami. Przesyłka sprawna i zgodna z zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.02.2018 r.
Data zamówienia
17.02.2018 r.
24.02.2018 r.
Wszystko super jestem zadowolona tapeta fajnie wyglada dostawa szybka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.02.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
12.02.2018 r.
SKLEP O.K.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2018 r.
Data zamówienia
04.02.2018 r.
11.02.2018 r.
Szkoda że kurier nie przyjmuje płatności kartą chociaż podaje taką możliwość na swojej stronie. Pozdrawiam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
08.02.2018 r.
Data zamówienia
31.01.2018 r.
08.02.2018 r.
Tak powinno być realizowane każde zamówienie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.02.2018 r.
Data zamówienia
29.01.2018 r.
05.02.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2018 r.
Data zamówienia
27.01.2018 r.
04.02.2018 r.
Wszystko ekstra
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.01.2018 r.
Data zamówienia
23.01.2018 r.
30.01.2018 r.
Super jakości tapety
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.01.2018 r.
Data zamówienia
21.01.2018 r.
28.01.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.01.2018 r.
Data zamówienia
10.01.2018 r.
17.01.2018 r.
jestem zadowolony i tyle
4.33
Dobry

Data publikacji
14.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
14.01.2018 r.
Świetny sklep, duży wybór i szybka dostawa. Bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
13.01.2018 r.
Duży wybór wzorów,mila obsługa
3.67
Dobry

Data publikacji
12.01.2018 r.
Data zamówienia
05.01.2018 r.
12.01.2018 r.
Polecam, wszystko zgodnie z opisem.
Elastyczne ceny i możliwość negocjacji
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
10.01.2018 r.
Najlepszy sklep internetowy w jakim do tej pory robiłem zakupy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
09.01.2018 r.
BARDZO DOBRY SKLEP
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Długo szukałem tapet do swojego projektu. zdjęcia i opisy tapet w tym sklepie są bardzo dokładne przez co łatwiej było wybrać to czego szukałem. Kontakt z obsługą i wysyłka towaru szybka i na wysokim poziomie, polecam gorąco
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Bardzo szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Bardzo miła obsługa w sklepie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Super obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z opisem Bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Miła obsługa.Bardzo duży wybór tapet.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Bardzo duży wybór tapet Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
04.01.2018 r.
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Sprzedawca szybko i konkretnie odpowiadał na pytania. Informacje o jakości tapet zgodne z prawdą. Cena odpowiednia do jakości towaru. Również termin dostawy dotrzymany.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Tapeta i klej wysokiej jakości, produkty zgodne z opisem i zdjęciem. Profesjonalna, kompetentna i miła obsługa. Dobry kontakt z klientem. Wysyłka błyskawiczna. Z przyjemnością zrobię jeszcze zakupy w tym sklepie Serdecznie polecam go innym klientom
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
03.01.2018 r.
03.01.2018 r.
Bardzo uprzejma obsługa, potrzebowałam tapety bardzo szybko i obsługa dołożyła wszelkich starań aby tapeta była na czas
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl odpowiada: 09.01.2018 r.
Miło przeczytać tak pozytywną opinię pani Anno. Bardzo dziękujemy. Cieszę się, że tapeta Times się podoba. Pozdrawiam.

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl opinie klientów

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

Tapety ścienne, tapety dekoracyjne

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 05.01.2018 r.

Sklep internetowy oferujący bogaty asortyment tapet ściennych. Atrakcyjne ceny, marki z całego świata, także tapety ekskluzywne z najwyższej półki.

Kontakt
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
info@innetapety.pl
Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl
Sprzedawca
F.H.U.FORMA MAREK KOZŁOWSKI
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON 110614062
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
MAREK KOZŁOWSKI
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.