Certyfikat dla Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

No. X4E2E974FB01324B691F8FCE9C1352074
 

Certyfikat wydany dn.
05.01.2018 r.
Ważny do
06.01.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl



Bardzo dobry

4.84/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 84 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl ma 133 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
19.04.2019 r.
Data zamówienia
20.03.2019 r.
19.04.2019 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2019 r.
Data zamówienia
04.04.2019 r.
18.04.2019 r.
Towar zgodny z zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.04.2019 r.
Data zamówienia
01.04.2019 r.
15.04.2019 r.
Bardzo duży wybór tapet z każdej półki cenowej. Dostawa tak jak w opisie. Gorąco polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
12.04.2019 r.
Tapeta odpowiada opisowi i co ważniejsze wygląd również :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2019 r.
Data zamówienia
27.03.2019 r.
10.04.2019 r.
Wszystko w jak należytym porządku.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
06.04.2019 r.
Profesjonalny sprzedawca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.04.2019 r.
Data zamówienia
19.03.2019 r.
02.04.2019 r.
Wszystko było OK Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.03.2019 r.
Data zamówienia
17.03.2019 r.
31.03.2019 r.
Towar zgodny z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.03.2019 r.
Data zamówienia
17.03.2019 r.
31.03.2019 r.
Jestem zadowolona z jakości tapet już po raz kolejny zamawiam z tej strony. Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
29.03.2019 r.
Data zamówienia
05.03.2019 r.
29.03.2019 r.
na tapety czekałam miesiąc....
3.00
Dostateczny

Data publikacji
27.03.2019 r.
Data zamówienia
27.02.2019 r.
27.03.2019 r.
Okres od zamówienia do dostawy mógłby być trochę krótszy.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.03.2019 r.
Data zamówienia
12.03.2019 r.
27.03.2019 r.
Sprawna, szybka obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
26.03.2019 r.
Super polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
10.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Super transakcja. Gorąco polecam. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam. Ewa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
08.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Minusy dostawy: konieczność oczekiwania na towar przez dwa tygodnie i brak informacji w języku polskim odnośnie zakupionego towaru, co byłoby wskazane ponieważ z oferty wynikało że nabywam tapetę na fizelinie, a na załączonej do tapety oryginalnej "etykiecie" zawarto mnóstwo oznaczeń i m.in. słów "no fizeline" - co wzbudziło wątpliwości, w tym odnośnie rodzaju zakupionego już kleju.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
11.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2019 r.
Data zamówienia
10.03.2019 r.
25.03.2019 r.
Tapety dostarczone zgodnie z zamówieniem.
Jakość tapet BN bardzo wysoka. Obługa klienta miła i pomocna.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
19.03.2019 r.
polecam na 100 Fachowa i miła obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2019 r.
Data zamówienia
01.03.2019 r.
15.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
11.03.2019 r.
Wszystko było ok. , bardzo szybka dostawa , tylko tapeta słabej jakości , cienki papier , znać każda grudkę na ścianie . Wygląd tapety super , super 3D.
4.00
Dobry

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
19.02.2019 r.
05.03.2019 r.
Polecam,rzetelnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
25.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
22.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.02.2019 r.
Data zamówienia
06.02.2019 r.
20.02.2019 r.
tapeta śliczna POLECAM
3.67
Dobry

Data publikacji
14.02.2019 r.
Data zamówienia
29.01.2019 r.
14.02.2019 r.
Wszystko super, jestem mega zadowolona ,to nie był mój pierwszy zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni....Polecam..
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
11.02.2019 r.
Zachęcam do zakupów, bardzo miła i szybka obsługa. Wszystko przebiegło sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
27.01.2019 r.
11.02.2019 r.
Bardo solidna firma.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.02.2019 r.
Data zamówienia
27.01.2019 r.
10.02.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.12.2018 r.
Data zamówienia
05.11.2018 r.
19.12.2018 r.
Produkt zgodny z opisem.
3.67
Dobry

Data publikacji
11.12.2018 r.
Data zamówienia
27.11.2018 r.
11.12.2018 r.
Świetny wzór i sprawna dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.12.2018 r.
Data zamówienia
24.10.2018 r.
06.12.2018 r.
Super sklep Tapety rewelacja Obsługa Wspaniała
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.11.2018 r.
Data zamówienia
12.11.2018 r.
29.11.2018 r.
Tapeta sama w sobie w miarę. Ale na stronie napisane że dostawa max 48h a ja czekałam kilka dni Gdy zadzwoniłam do firmy aby się dowiedzieć o co chodzi Pani poinformowała mnie że nie mają na stanie tej tapety i niestety czekają na improt i dostawa do mnie będzie po niedzieli a ja miałam najpóźniej otrzymać ją w czwartek przed weekendem. Nie polecam
2.67
Dostateczny

Data publikacji
24.11.2018 r.
Data zamówienia
10.11.2018 r.
24.11.2018 r.
Super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.11.2018 r.
Data zamówienia
09.11.2018 r.
23.11.2018 r.
Towar wysokiej jakości
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.11.2018 r.
Data zamówienia
07.11.2018 r.
22.11.2018 r.
Tapeta bardzo ładna zgodna z tym co na fotografii. Szybka dostawa, duży wybór. Jak najbardziej polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.11.2018 r.
Data zamówienia
07.11.2018 r.
21.11.2018 r.
dostawa błyskawiczna. Wszystko OK.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.11.2018 r.
Data zamówienia
01.11.2018 r.
16.11.2018 r.
duży wybór,dobra jakość.polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
31.10.2018 r.
14.11.2018 r.
Bardzo szybko i sprawnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.11.2018 r.
Data zamówienia
30.10.2018 r.
14.11.2018 r.
super cena dobra jakość
4.50
Bardzo dobry

Data publikacji
06.11.2018 r.
Data zamówienia
08.10.2018 r.
06.11.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl opinie klientów

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl

Tapety ścienne, tapety dekoracyjne

Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 05.01.2018 r.

Sklep internetowy oferujący bogaty asortyment tapet ściennych. Atrakcyjne ceny, marki z całego świata, także tapety ekskluzywne z najwyższej półki.

Kontakt
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
info@innetapety.pl
Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl
Sprzedawca
F.H.U.FORMA MAREK KOZŁOWSKI
ul. Lutosławskiego 4/8
22-100 CHEŁM
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON 110614062
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
MAREK KOZŁOWSKI
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Sklep z tapetami ściennymi InneTapety.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.