Certyfikat dla nbielizna-pl

No. X5420CD351F9794E34ECE1488734C950E
 

Certyfikat wydany dn.
27.03.2017 r.
Ważny do
26.03.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o nbielizna-pl



Bardzo dobry

4.83/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 294 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
nbielizna-pl ma 680 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
15.09.2019 r.
Data zamówienia
01.09.2019 r.
15.09.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.09.2019 r.
Data zamówienia
01.09.2019 r.
15.09.2019 r.
Towar spełnił moje oczekiwania. Obsługa bardzo dobra.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2019 r.
Data zamówienia
31.08.2019 r.
14.09.2019 r.
Super polecsm
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2019 r.
Data zamówienia
30.08.2019 r.
13.09.2019 r.
Super.
4.00
Dobry

Data publikacji
13.09.2019 r.
Data zamówienia
29.08.2019 r.
13.09.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.09.2019 r.
Data zamówienia
27.08.2019 r.
12.09.2019 r.
Wszystko super Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.09.2019 r.
Data zamówienia
29.08.2019 r.
12.09.2019 r.
Wszystko dostarczone bzabezrzutów.Bielizna bardzo dobrej jakości. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.09.2019 r.
Data zamówienia
28.08.2019 r.
12.09.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.09.2019 r.
Data zamówienia
28.08.2019 r.
12.09.2019 r.
Polecam zakupy w sklepie. Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo. towara zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2019 r.
Data zamówienia
26.08.2019 r.
11.09.2019 r.
Wszystko w porządku. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2019 r.
Data zamówienia
20.08.2019 r.
11.09.2019 r.
Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2019 r.
Data zamówienia
27.08.2019 r.
11.09.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2019 r.
Data zamówienia
21.08.2019 r.
11.09.2019 r.
Towar wysokiej jakości. Bardzo szybka dostawa. Profesjonsalna obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2019 r.
Data zamówienia
27.08.2019 r.
10.09.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2019 r.
Data zamówienia
27.08.2019 r.
10.09.2019 r.
Towar bardzo wysokiej jakości, zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2019 r.
Data zamówienia
27.08.2019 r.
10.09.2019 r.
Jestem zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
26.08.2019 r.
09.09.2019 r.
Wszystko jak zawsze ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
25.08.2019 r.
09.09.2019 r.
Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.09.2019 r.
Data zamówienia
21.08.2019 r.
08.09.2019 r.
Przesyłka spełniła oczekiwania. Wszystko Ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2019 r.
Data zamówienia
23.08.2019 r.
06.09.2019 r.
Wszystko ok. No i cena super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2019 r.
Data zamówienia
21.08.2019 r.
04.09.2019 r.
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2019 r.
Data zamówienia
20.08.2019 r.
04.09.2019 r.
super produkt
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2019 r.
Data zamówienia
19.08.2019 r.
03.09.2019 r.
Wszystko przebiegło sprawnie, polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2019 r.
Data zamówienia
20.08.2019 r.
03.09.2019 r.
Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Wszystko sprawnie i szybko, a koszty wysyłki n takie straszne
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2019 r.
Data zamówienia
16.08.2019 r.
30.08.2019 r.
Wszystko super, serdecznie polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2019 r.
Data zamówienia
15.08.2019 r.
30.08.2019 r.
Biustonosz bardzo dobrze wykonany, dobrze trzyma biust i jest wygodny. Jedyny minusik to ramiączka są umiejscowione trochę za bardzo "na zewnątrz" i zsuwają się z ramion czasami. Jak mocniej je skrócę aby nie spadały to niestety wbijają się za mocno w ramiona - więc albo ból albo spadanie....
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
29.08.2019 r.
Data zamówienia
15.08.2019 r.
29.08.2019 r.
To mój kolejny zakup, jak zwykle udany. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.08.2019 r.
Data zamówienia
14.08.2019 r.
29.08.2019 r.
Towar godny z opisem,polecam serdecznie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.08.2019 r.
Data zamówienia
13.08.2019 r.
29.08.2019 r.
jest ok. jestem zadowolona. polecam
4.00
Dobry

Data publikacji
29.08.2019 r.
Data zamówienia
14.08.2019 r.
29.08.2019 r.
Polecam. Super sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.08.2019 r.
Data zamówienia
12.08.2019 r.
26.08.2019 r.
Bielizna super, spełnia moje oczekiwania. Dostawa błyskawiczna. Gorąco polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.08.2019 r.
Data zamówienia
12.08.2019 r.
26.08.2019 r.
bardzo szybka realizacja. Zakupiony towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.08.2019 r.
Data zamówienia
12.08.2019 r.
26.08.2019 r.
Troszkę długi czas oczekiwania. Zamówiony towar w poniedziałek, dotarł w sobotę.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
26.08.2019 r.
Data zamówienia
12.08.2019 r.
26.08.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.08.2019 r.
Data zamówienia
10.08.2019 r.
25.08.2019 r.
Towar syper. Szybka dostawa. Polecam Agnieszka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.08.2019 r.
Data zamówienia
09.08.2019 r.
25.08.2019 r.
Bielizna świetna, w 100 zgodna z opisem. Wysyłka błyskawiczna. Zdecydowanie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.08.2019 r.
Data zamówienia
10.08.2019 r.
24.08.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.08.2019 r.
Data zamówienia
06.08.2019 r.
21.08.2019 r.
bardzo szybka wysyłka towaru,towar dobrej jakości
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
20.08.2019 r.
Data zamówienia
30.05.2019 r.
20.08.2019 r.
wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.08.2019 r.
Data zamówienia
02.08.2019 r.
19.08.2019 r.
wszystko idealnie
5.00
Bardzo dobry

nbielizna-pl opinie klientów

nbielizna-pl

Bielizna damska i męska. Biustonosze, piżamy.

nbielizna-pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 27.03.2017 r.

Zmysłowe gorsety damskie, wygodna bielizna nocna, czy biustonosze do codziennego użytku – wszystkie produkty cechuje wybitna precyzja wykonania oraz modny design. Posiadamy niezwykle rozbudowany asortyment dla kobiet w każdym wieku, także przyszłych mam i matek karmiących. Prezentujemy również szeroki wachlarz wyrobów pończoszniczych, w tym rajstopy, skarpety i legginsy. Ofertę uzupełniają stroje jedno lub dwuczęściowe oraz tankini. Mężczyźni także znajdą dla siebie coś ciekawego.

Kontakt
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
sklep@nbielizna.pl
nbielizna-pl
Sprzedawca
Przedsiębiorstwo Handlowe LOOK Łukasz Ukarma
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 180431884
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Łukasz Ukarma
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z nbielizna-pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.