Certyfikat dla nbielizna-pl

No. X5420CD351F9794E34ECE1488734C950E
 

Certyfikat wydany dn.
27.03.2017 r.
Ważny do
26.03.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o nbielizna-pl



Bardzo dobry

4.83/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 148 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
nbielizna-pl ma 386 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
09.07.2018 r.
Data zamówienia
31.05.2018 r.
09.07.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2018 r.
Data zamówienia
02.06.2018 r.
18.06.2018 r.
Super dziękuję. Polecę znajomym zakup produktow
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.06.2018 r.
Data zamówienia
27.05.2018 r.
10.06.2018 r.
Super towar,dostępna cena,kontakt też super.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.06.2018 r.
Data zamówienia
25.05.2018 r.
08.06.2018 r.
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.06.2018 r.
Data zamówienia
20.05.2018 r.
05.06.2018 r.
bardzo szybko i sprawnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.06.2018 r.
Data zamówienia
19.05.2018 r.
02.06.2018 r.
Wszystko super. Szybka przesyłka towar zgodnie z zamówieniem.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.05.2018 r.
Data zamówienia
14.05.2018 r.
29.05.2018 r.
Super produkt
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.05.2018 r.
Data zamówienia
12.05.2018 r.
26.05.2018 r.
Towar bardzo dobry jakościowo.
Czas oczekiwania na wysyłkę 7 dni roboczych.
Rozmiary podane w tabeli według mnie delikatnie zawyżone.
Czy zamówię ponownie w tym sklepie? Nie wiem, może tak, ale już mniejsze rozmiary.
4.33
Dobry

Data publikacji
25.05.2018 r.
Data zamówienia
06.05.2018 r.
25.05.2018 r.
towar zgodny z zamówieniem, szybka i co ważne terminowa dostawa. Polecam.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2018 r.
Data zamówienia
03.05.2018 r.
23.05.2018 r.
Suoer
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.05.2018 r.
Data zamówienia
08.05.2018 r.
22.05.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2018 r.
Data zamówienia
22.04.2018 r.
15.05.2018 r.
Bardzo miła obsługa, szybka dostawa, towar gatunkowo bardzo dobry.
Ocena ogólna super .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.05.2018 r.
Data zamówienia
24.04.2018 r.
08.05.2018 r.
Wszystko w należytym porządku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.05.2018 r.
Data zamówienia
22.04.2018 r.
07.05.2018 r.
Wszystko w najlepszym porządku. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. POLECAM Sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.05.2018 r.
Data zamówienia
18.04.2018 r.
02.05.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.04.2018 r.
Data zamówienia
15.04.2018 r.
29.04.2018 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.04.2018 r.
Data zamówienia
11.04.2018 r.
27.04.2018 r.
realizacja zamówienia -szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.04.2018 r.
Data zamówienia
07.04.2018 r.
23.04.2018 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.04.2018 r.
Data zamówienia
02.04.2018 r.
23.04.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2018 r.
Data zamówienia
07.04.2018 r.
22.04.2018 r.
Dziękuję, transakcja przebiegła prawidłowo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2018 r.
Data zamówienia
08.04.2018 r.
22.04.2018 r.
Dostawa szybka zgodna z propozycją,kontakt bez problemów.Jakość towaru bardzo dobra,polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2018 r.
Data zamówienia
08.04.2018 r.
22.04.2018 r.
Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2018 r.
Data zamówienia
08.04.2018 r.
22.04.2018 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.04.2018 r.
Data zamówienia
23.03.2018 r.
07.04.2018 r.
Szybka realizacja, produkt zgodny z opisem i wyglądem na zdjęciu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.04.2018 r.
Data zamówienia
19.03.2018 r.
05.04.2018 r.
szybka obsługa, towar wysokiej jakości ( mam swoje stałe pozycje), polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.03.2018 r.
Data zamówienia
15.03.2018 r.
30.03.2018 r.
Transakcja załatwiona szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.03.2018 r.
Data zamówienia
14.03.2018 r.
28.03.2018 r.
Zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.03.2018 r.
Data zamówienia
10.03.2018 r.
25.03.2018 r.
Znakomity sklep. Piżamka i koszulka w świetnej jakości. Bardzo polecam. Będę stałą klientką.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.03.2018 r.
Data zamówienia
04.03.2018 r.
18.03.2018 r.
Bardzo dobry serwis i towar
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.03.2018 r.
Data zamówienia
02.03.2018 r.
16.03.2018 r.
Bardzo sprawne serwis i realizacja, bielizna w zupełności odpowiednia jakościowo w stosunku do oczekiwań.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.03.2018 r.
Data zamówienia
01.03.2018 r.
16.03.2018 r.
Duży asortyment, niskie ceny, długi czas oczekiwania na wysyłkę.
4.00
Dobry

Data publikacji
10.03.2018 r.
Data zamówienia
24.02.2018 r.
10.03.2018 r.
Wszystko w porządku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.03.2018 r.
Data zamówienia
22.02.2018 r.
09.03.2018 r.
Pełny profesjanalizm
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.03.2018 r.
Data zamówienia
21.02.2018 r.
07.03.2018 r.
Towar jest zgodny z opisem, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.03.2018 r.
Data zamówienia
23.01.2018 r.
07.03.2018 r.
szybka wysyłka, towar dobrej jakości
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.03.2018 r.
Data zamówienia
29.12.2017 r.
07.03.2018 r.
szybka wysyłka, towar dobrej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.03.2018 r.
Data zamówienia
19.02.2018 r.
06.03.2018 r.
Szlafrok ładny ale wyjątkowo krótki
4.33
Dobry

Data publikacji
05.03.2018 r.
Data zamówienia
19.02.2018 r.
05.03.2018 r.
OK Wszystko zgodnie z zamówieniem
4.50
Bardzo dobry

Data publikacji
28.02.2018 r.
Data zamówienia
14.02.2018 r.
28.02.2018 r.
solidna firma , dobry kontakt,polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.02.2018 r.
Data zamówienia
08.02.2018 r.
26.02.2018 r.
serdecznie polecam
5.00
Bardzo dobry

nbielizna-pl opinie klientów

nbielizna-pl

Bielizna damska i męska. Biustonosze, piżamy.

nbielizna-pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 27.03.2017 r.

Zmysłowe gorsety damskie, wygodna bielizna nocna, czy biustonosze do codziennego użytku – wszystkie produkty cechuje wybitna precyzja wykonania oraz modny design. Posiadamy niezwykle rozbudowany asortyment dla kobiet w każdym wieku, także przyszłych mam i matek karmiących. Prezentujemy również szeroki wachlarz wyrobów pończoszniczych, w tym rajstopy, skarpety i legginsy. Ofertę uzupełniają stroje jedno lub dwuczęściowe oraz tankini. Mężczyźni także znajdą dla siebie coś ciekawego.

Kontakt
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
sklep@nbielizna.pl
nbielizna-pl
Sprzedawca
Przedsiębiorstwo Handlowe LOOK Łukasz Ukarma
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 180431884
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Łukasz Ukarma
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z nbielizna-pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.