nbielizna-pl- Logo - Opinie

nbielizna-pl
Opinie:

Opinie (189) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2409)

4,80
Bardzo dobry

znak jakości
Ważny

Obejmuje Ochronę Kupującego

Ważny od: 27 mar 2017
Znak jakości oznacza wiarygodnych sprzedawców internetowych.
nbielizna-pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione
  • Zweryfikowana tożsamość
  • Szyfrowana transmisja danych
  • Przejrzysty proces składania zamówienia

Ochrona Kupującego Trusted Shops

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

najbardziej pozytywna opinia

28 kwi 2023
 Opinia zweryfikowana
Solidny, atrakcyjny sklep z szerokim wyborem bielizny (i nie tylko). Darmowa dostawa dopełnia obrazu firmy, którą można polecić. Nigdy, żadnych problemów, a kupowałem już kilkanaście, a może nawet i ponad 20 razy.
IZ
Ireneusz Z.
Rozdrażew

najbardziej krytyczna opinia

15 paź 2023
 Opinia zweryfikowana
Zamawiałam w tym sklepie kilka razy ni zwykle towar przychodził z pewnym opóźnieniem w stosunku do podanej daty, ale bez większych problemów. Natomiast przy ostatnim zamówieniu (z wysyłką zagraniczną) przesyłka została uszkodzona i nie otrzymałam towaru. Sklep, mimo otrzymania zdjęć uszkodzonej przesyłki i faktu bycia stałą klientką, w odpowiedzi na reklamacje oznajmił, że będzie wyjaśniał sprawę z przewoźnikiem, co potrwa TRZY MIESIĄCE. Do tego czasu nie wyślą ponownie towaru, ani nie zwrócą kwoty zapłaconej za zamówienie (ponad 500 zł). Muszę przyznać, że nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak nieprofesjonalnym traktowaniem klienta. Ten sam towar zamówiłam bez problemu z innego sklepu (bezpośrednio z Włoch) - wyszło szybciej i taniej, ale pieniędzy od nbielizna nadal nie odzyskałam, Do tego sprzedawcy na pewno już nie wrócę.
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

Opinie nt. sklepu nbielizna-pl

Filtruj
 Sortuj  
Trafność
24 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
IZ
Ireneusz Z.
Rozdrażew
28 kwi 2023
 Opinia zweryfikowana

Duży wybór, dobre ceny, darmowa dostawa.

Solidny, atrakcyjny sklep z szerokim wyborem bielizny (i nie tylko). Darmowa dostawa dopełnia obrazu firmy, którą można polecić. Nigdy, żadnych problemów, a kupowałem już kilkanaście, a może nawet i ponad 20 razy.
Zgłoś opinię
EL
Ewa L.
Arlov
16 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
Świetny sklep.Dobre jakościowo towary, szybka przesyłka, świetny kontakt, rozmiary w pełni zgodne z opisem na stronie. Na pewno nie były to moje ostatnie zakupy.
Zgłoś opinię
19 lip 2023
 Opinia zweryfikowana

Wszystko ok, Zamowienie wyslane w terminie…

Zamowienie wyslane w terminie deklarowanym przez sklep, wszystko ok, z kilku zakupionych pozycji jedna do zwrotu, dobra komunikacja, szybki zwrot środków.
Zgłoś opinię
PF
14 kwi 2023
 Opinia zweryfikowana

Polecam sklep

Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane do wysyłki, towar zgodny z zamówieniem i dobry jakościowo. Polecam sklep!
Zgłoś opinię
13 kwi 2023
 Opinia zweryfikowana

bogaty asortyment bielizny

bogaty asortyment bielizny , rajstop , rabaty , bardzo dobry kontakt z klientem, szybka wysyłka , polecam
Zgłoś opinię
26 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
BLyskawiczny zwrot pieniędzy za zwócone ubranie, szybkarealizacja zamówienia, pięknie zapakowana bielizna
Zgłoś opinię
30 kwi 2023
 Opinia zweryfikowana
Bardzo miła obsługa życzliwie nastawiona do klienta. Szybka wysyłka. Miła firma. Polecam.
Zgłoś opinię
3 paź 2023
 Opinia zweryfikowana
Wszystko ok. Ciekawy wybór..łatwość wyszukiwania. Ładne wykonanie szybka przesyłka..polecam
Zgłoś opinię
2 maj 2023
 Opinia zweryfikowana
Świetna komunikacja ,towar taki jak w opisie. Myślę,że nie jeden raz jeszcze uczynię zakupy.
Zgłoś opinię
3 maj 2023
 Opinia zweryfikowana
Transakcja o.k. sposób płatności też tylko czas oczekiwania długi... i tak polecam !!!
Zgłoś opinię
JM
Jadwiga M.
Częstochowa
25 maj 2023
 Opinia zweryfikowana
Bdb oceniam kontakt telefoniczny w celu dokładnego uzgodnienia realizacji zamówienia
Zgłoś opinię
18 kwi 2023
 Opinia zweryfikowana
Należy dokładniej opisać towar na stronie, by nie było problemów z wyborem modelu
Zgłoś opinię
8 maj 2023
 Opinia zweryfikowana

Piżama

Zamówienie dostarczone szybko, dobrze zapakowane. Produkt taki jak w ofercie.
Zgłoś opinię
3 paź 2023
 Opinia zweryfikowana
Ok bielizna piękna i bardzo polecam wszystkim którzy chcą mieć taką bieliznę
Zgłoś opinię
13 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana

Super

Realizacja zamówienia bardzo szybka i spełniająca oczekiwania, Panie pomocne
Zgłoś opinię
1 cze 2023
 Opinia zweryfikowana
Super gatunek, bardzo ładne wykonanie. Tylko zbyt długi czas oczekiwania
Zgłoś opinię
19 kwi 2023
 Opinia zweryfikowana
Polecam,profesjonalna obsługa,szybka wysyłka.Rozmiarówka zgodna z opisem.
Zgłoś opinię
21 kwi 2023
 Opinia zweryfikowana

Rajstopy antypoślizgowe na kolanach

Super są, faktycznie spełniają swoją role. Polecam z czystym sumieniem
Zgłoś opinię
19 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana
Wszystko w najlepszym porządku. Nowe produkty prosto z magazynu. Super.
Zgłoś opinię