nbielizna-pl- Logo - Opinie

nbielizna-pl
Opinie:

Opinie (119) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2409)

4,83
Bardzo dobry

znak jakości
Ważny

Obejmuje Ochronę Kupującego
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

Najistotniejsza pozytywna opinia

16 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
Świetny sklep.Dobre jakościowo towary, szybka przesyłka, świetny kontakt, rozmiary w pełni zgodne z opisem na stronie. Na pewno nie były to moje ostatnie zakupy.
EL
Ewa L.
Arlov

Najistotniejsza negatywna opinia

4 sie 2023
 Opinia zweryfikowana
W zamówieniu była informacja że przesyłka darmowa ,niestety mija się to z prawdą (trzeba zapłacić za przesyłkę ),jest tez informacja iż towar wysyłacie w ciągu 24 h co tez nie jest zgodne z prawdą .Towar zgodny z opisem .
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

Opinie nt. sklepu nbielizna-pl

Filtruj
 Sortuj  
Trafność
24 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
EL
Ewa L.
Arlov
16 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
Świetny sklep.Dobre jakościowo towary, szybka przesyłka, świetny kontakt, rozmiary w pełni zgodne z opisem na stronie. Na pewno nie były to moje ostatnie zakupy.
Zgłoś opinię
19 lip 2023
 Opinia zweryfikowana

Wszystko ok, Zamowienie wyslane w terminie…

Zamowienie wyslane w terminie deklarowanym przez sklep, wszystko ok, z kilku zakupionych pozycji jedna do zwrotu, dobra komunikacja, szybki zwrot środków.
Zgłoś opinię
26 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
BLyskawiczny zwrot pieniędzy za zwócone ubranie, szybkarealizacja zamówienia, pięknie zapakowana bielizna
Zgłoś opinię
7 sie 2023
 Opinia zweryfikowana
Przesyłka dotarła w terminie,jakość zgodna z opisem.Bardzo polecam
Zgłoś opinię
3 paź 2023
 Opinia zweryfikowana
Wszystko ok. Ciekawy wybór..łatwość wyszukiwania. Ładne wykonanie szybka przesyłka..polecam
Zgłoś opinię
3 paź 2023
 Opinia zweryfikowana
Ok bielizna piękna i bardzo polecam wszystkim którzy chcą mieć taką bieliznę
Zgłoś opinię
13 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana

Super

Realizacja zamówienia bardzo szybka i spełniająca oczekiwania, Panie pomocne
Zgłoś opinię
19 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana
Wszystko w najlepszym porządku. Nowe produkty prosto z magazynu. Super.
Zgłoś opinię
30 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
Podoba mi się bielizna, którą zakupiłam, jak i szybka dostawa. Polecam
Zgłoś opinię
13 paź 2023
 Opinia zweryfikowana

Bezproblemowo

Bezproblemowa transakcja, produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka.
Zgłoś opinię
3 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana
Świetna jakość, te same elementy bielizny kupuję już kilkakrotnie!
Zgłoś opinię
5 lis 2023
 Opinia zweryfikowana
Rajstopy są bardzo elastyczne,dobrze się układają. Bardzo polecam
Zgłoś opinię
3 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana
Wszystko OK, atrakcyjny towar, przystępne ceny, szybka dostawa
Zgłoś opinię
4 sie 2023
 Opinia zweryfikowana
Wszystko super Artykuł paczka dostawa wszystko świetnie!👍🌺🌺🌺🌺
Zgłoś opinię
21 sie 2023
 Opinia zweryfikowana
Jest to kolejny mój stanik tej firmy i na pewno nie ostatni
Zgłoś opinię
8 paź 2023
 Opinia zweryfikowana
Dobre produkty i obsługa. Dobra relacja ceny do jakości.
Zgłoś opinię
31 sie 2023
 Opinia zweryfikowana

Polecam.

Zgodność z zamówieniem, dobra informacja od sprzedającego
Zgłoś opinię
9 lis 2023
 Opinia zweryfikowana
Super szybką dostawa, bardzo dobry produkt. Pozdrawiam
Zgłoś opinię
5 lis 2023
 Opinia zweryfikowana
Towar bardzo dobrej jakości. Szybka obsługa. Polecam.
Zgłoś opinię