Certyfikat dla nbielizna-pl

No. X5420CD351F9794E34ECE1488734C950E
 

Certyfikat wydany dn.
27.03.2017 r.
Ważny do
26.03.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o nbielizna-pl



Bardzo dobry

4.83/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 367 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
nbielizna-pl ma 753 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
14.11.2019 r.
Data zamówienia
27.10.2019 r.
14.11.2019 r.
Zamówienie zostało szybko zrealizowane i zgodne z oczekiwaniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.11.2019 r.
Data zamówienia
30.10.2019 r.
13.11.2019 r.
Szybko i perfekcyjnie Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.11.2019 r.
Data zamówienia
30.10.2019 r.
13.11.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.11.2019 r.
Data zamówienia
27.10.2019 r.
11.11.2019 r.
Towar dotarł bardzo szybko. Materiał zawiera zbyt dużo syntetyków.
4.33
Dobry

Data publikacji
11.11.2019 r.
Data zamówienia
11.10.2019 r.
11.11.2019 r.
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.11.2019 r.
Data zamówienia
23.10.2019 r.
09.11.2019 r.
Towar dobrej jakości i dostawa ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.11.2019 r.
Data zamówienia
24.10.2019 r.
09.11.2019 r.
Towar zgodny z opisem, rozmiar idealnie pasuje, dostawa szybka i bez problemów, kontakt ze sklepem na bieżąco,jestem bardzo zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.11.2019 r.
Data zamówienia
25.10.2019 r.
08.11.2019 r.
Korzystałam pierwszy raz z tego sklepu, zamówiłam bawełniane męskie piżamy, których nie mogłam kupić w sklepach stacjonarnych, otrzymałam je szybko i jestem z nich bardzo zadowolona (tym bardziej mąż).
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.11.2019 r.
Data zamówienia
25.10.2019 r.
08.11.2019 r.
Wspaniałe produkty Wysokiej jakości, rozmiary pokrywają się doskonale z tabelą producenta. Na pewno jeszcze coś kupię
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.11.2019 r.
Data zamówienia
24.10.2019 r.
08.11.2019 r.
szybko i sprawnie towar wysokiej jakości, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.11.2019 r.
Data zamówienia
24.10.2019 r.
08.11.2019 r.
Wszystko w porządku. Polecam sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.11.2019 r.
Data zamówienia
22.10.2019 r.
07.11.2019 r.
Towar ok, jednak rozmiary bardzo małe, trzeba to brać pod uwagę zamawiając.
4.33
Dobry

Data publikacji
06.11.2019 r.
Data zamówienia
23.10.2019 r.
06.11.2019 r.
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.11.2019 r.
Data zamówienia
23.10.2019 r.
06.11.2019 r.
Wszystko ok.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
06.11.2019 r.
Data zamówienia
22.10.2019 r.
06.11.2019 r.
Dobra i fachowa obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.11.2019 r.
Data zamówienia
21.10.2019 r.
04.11.2019 r.
Polecam sklep. Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Bardzo dobrze zapakowany. Na pewno jeszcze nie raz zrobię ty zakupy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.11.2019 r.
Data zamówienia
20.10.2019 r.
04.11.2019 r.
Długa wysyłka
2.33
Mierny

Data publikacji
04.11.2019 r.
Data zamówienia
20.10.2019 r.
04.11.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.11.2019 r.
Data zamówienia
14.10.2019 r.
04.11.2019 r.
Towar dostarczony szybko i terminowo, ale niestety bez paragonu co nie pozwala na zwrot towaru w terminie.
3.67
Dobry

Data publikacji
03.11.2019 r.
Data zamówienia
20.10.2019 r.
03.11.2019 r.
Towar zgodny z opisem. Czas dostawy "w punkt". Jak najbardziej sklep godny polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.11.2019 r.
Data zamówienia
15.10.2019 r.
02.11.2019 r.
Towar zgodny z opisem, wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.11.2019 r.
Data zamówienia
18.10.2019 r.
01.11.2019 r.
Super polecam
4.33
Dobry

Data publikacji
30.10.2019 r.
Data zamówienia
16.10.2019 r.
30.10.2019 r.
ekstra firma
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.10.2019 r.
Data zamówienia
15.10.2019 r.
30.10.2019 r.
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam. Skompletowanie zamówienia trwało dłużej niż określona na stronie, ale dostałam maila i wiedziałam, co się dzieje z zamówieniem.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.10.2019 r.
Data zamówienia
12.10.2019 r.
27.10.2019 r.
Produkty na fotografiach sprawiają wrażenie,iż są lepszej jakości niż w rzeczywistości.
4.33
Dobry

Data publikacji
25.10.2019 r.
Data zamówienia
03.10.2019 r.
25.10.2019 r.
Szybko i sprawnie- jak zawsze :-) wracam do tego sklepu bardzo chetnie :-) towar zgodny z oczekiwaniami :-) sklep godny polecenia :-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.10.2019 r.
Data zamówienia
09.10.2019 r.
24.10.2019 r.
Wszystko w porządku.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.10.2019 r.
Data zamówienia
09.10.2019 r.
23.10.2019 r.
Szybko i sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.10.2019 r.
Data zamówienia
09.10.2019 r.
23.10.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.10.2019 r.
Data zamówienia
06.10.2019 r.
23.10.2019 r.
Szybka, profesjonalna transakcja.
4.33
Dobry

Data publikacji
22.10.2019 r.
Data zamówienia
07.10.2019 r.
22.10.2019 r.
Jestem bardzo zadowolony. Towar taki jak chciałem. Dostawa bardzo szybka.
Będę polecał znajomym.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.10.2019 r.
Data zamówienia
05.10.2019 r.
19.10.2019 r.
zakupiopny towar jest doskonałej jakości, obsługa sklepu również, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.10.2019 r.
Data zamówienia
05.10.2019 r.
19.10.2019 r.
Extra
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.10.2019 r.
Data zamówienia
03.10.2019 r.
18.10.2019 r.
Super bawełna
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.10.2019 r.
Data zamówienia
02.10.2019 r.
18.10.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.10.2019 r.
Data zamówienia
01.10.2019 r.
16.10.2019 r.
Dziękuję jestem zadowolony
4.33
Dobry

Data publikacji
15.10.2019 r.
Data zamówienia
01.10.2019 r.
15.10.2019 r.
ok super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.10.2019 r.
Data zamówienia
26.09.2019 r.
15.10.2019 r.
OK Smpatyczna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.10.2019 r.
Data zamówienia
30.09.2019 r.
15.10.2019 r.
Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.10.2019 r.
Data zamówienia
30.09.2019 r.
14.10.2019 r.
Zakupy udane, dziękuję.
5.00
Bardzo dobry

nbielizna-pl opinie klientów

nbielizna-pl

Bielizna damska i męska. Biustonosze, piżamy.

nbielizna-pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 27.03.2017 r.

Zmysłowe gorsety damskie, wygodna bielizna nocna, czy biustonosze do codziennego użytku – wszystkie produkty cechuje wybitna precyzja wykonania oraz modny design. Posiadamy niezwykle rozbudowany asortyment dla kobiet w każdym wieku, także przyszłych mam i matek karmiących. Prezentujemy również szeroki wachlarz wyrobów pończoszniczych, w tym rajstopy, skarpety i legginsy. Ofertę uzupełniają stroje jedno lub dwuczęściowe oraz tankini. Mężczyźni także znajdą dla siebie coś ciekawego.

Kontakt
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
sklep@nbielizna.pl
nbielizna-pl
Sprzedawca
Przedsiębiorstwo Handlowe LOOK Łukasz Ukarma
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 180431884
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Łukasz Ukarma
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z nbielizna-pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.