Certyfikat dla nbielizna-pl

No. X5420CD351F9794E34ECE1488734C950E
 

Certyfikat wydany dn.
27.03.2017 r.
Ważny do
26.03.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o nbielizna-pl



Bardzo dobry

4.86/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 117 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
nbielizna-pl ma 475 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
24.03.2019 r.
Data zamówienia
10.03.2019 r.
24.03.2019 r.
Dostawa trwała wg mnie trochę za długo
4.33
Dobry

Data publikacji
24.03.2019 r.
Data zamówienia
03.03.2019 r.
24.03.2019 r.
zamówienie spełniło moje oczekiwania
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.03.2019 r.
Data zamówienia
08.03.2019 r.
23.03.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona.Polecam sklep nbielizna
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.03.2019 r.
Data zamówienia
08.03.2019 r.
23.03.2019 r.
Sklep, towar i obsługa bez zarzutu.Gorąco polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
22.03.2019 r.
Data zamówienia
08.03.2019 r.
22.03.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.03.2019 r.
Data zamówienia
06.03.2019 r.
20.03.2019 r.
Towar jest zgodny z opisem, gorąco polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.03.2019 r.
Data zamówienia
04.03.2019 r.
19.03.2019 r.
Wysyłka bardzo pozno i bardzo nie przyjemna obsługa klienta. Jak chcecie coś na szybko to odradzam
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
03.03.2019 r.
18.03.2019 r.
Długi czas oczekiwania na przesyłkę
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
03.03.2019 r.
18.03.2019 r.
Szybka wysyłka, dobry kontakt z klientem. Szeroki asortyment w dobrych cenach. Ze zwrotem towaru też nie było problemu. Polecam ten sklep i sama napewno jeszcze skorzystam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.03.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
18.03.2019 r.
Wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.03.2019 r.
Data zamówienia
02.03.2019 r.
17.03.2019 r.
Towar bardzo dobrej jakości,tak jak na zdjęciu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.03.2019 r.
Data zamówienia
02.03.2019 r.
17.03.2019 r.
Udana transakcja.Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.03.2019 r.
Data zamówienia
24.02.2019 r.
16.03.2019 r.
Wszystko szybko i sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.03.2019 r.
Data zamówienia
01.03.2019 r.
15.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2019 r.
Data zamówienia
27.02.2019 r.
14.03.2019 r.
Polecam. Szybko, tanio, towar dobrej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.03.2019 r.
Data zamówienia
27.02.2019 r.
13.03.2019 r.
Długi czas oczekiwania na przesyłkę. Towar ok.
2.33
Mierny

Data publikacji
13.03.2019 r.
Data zamówienia
27.02.2019 r.
13.03.2019 r.
Wszystko idealnie. Szybka wysyłka, piżama zgodna ze zdjęciami i opisem. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
12.03.2019 r.
solidna firma
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
11.03.2019 r.
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
24.02.2019 r.
11.03.2019 r.
Zakupione towary oczekiwanej jakości, realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Nie oceniam serwisu dla klienta, gdyż z niego nie musiałam korzystać.
4.50
Bardzo dobry

Data publikacji
10.03.2019 r.
Data zamówienia
24.02.2019 r.
10.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.03.2019 r.
Data zamówienia
23.02.2019 r.
09.03.2019 r.
Żadnych zastrzeżeń
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.03.2019 r.
Data zamówienia
22.02.2019 r.
08.03.2019 r.
Ogólnie jestem zadowolona, jednak jeden model nie zgadzał się z opisem.
4.33
Dobry

Data publikacji
07.03.2019 r.
Data zamówienia
19.02.2019 r.
07.03.2019 r.
Zakupy bez problemu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.03.2019 r.
Data zamówienia
21.02.2019 r.
07.03.2019 r.
brak
4.33
Dobry

Data publikacji
07.03.2019 r.
Data zamówienia
20.02.2019 r.
07.03.2019 r.
Szybka dostawa, sprawny kontakt z BOKiem. Bielizne w moim domu kupuje sie tylko u Was :-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.03.2019 r.
Data zamówienia
20.02.2019 r.
07.03.2019 r.
Bardzo dobra. Dobrze się nosi
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
18.02.2019 r.
05.03.2019 r.
Polecam sprzedawcę. Sprawna dostawa, a towar jak w opisie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
04.03.2019 r.
dostawa bardzo szybka i zgodna z zamówieniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
17.02.2019 r.
04.03.2019 r.
OKOKOK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
18.02.2019 r.
04.03.2019 r.
jestem zadowolona z współpracy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.03.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
03.03.2019 r.
Super polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.03.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
03.03.2019 r.
Z zakupów jestem bardzo zadowolony
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.03.2019 r.
Data zamówienia
16.02.2019 r.
02.03.2019 r.
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem, a nawet lepiej jestem bardzo zadowolona. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.03.2019 r.
Data zamówienia
16.02.2019 r.
02.03.2019 r.
za długi czas realizacji zamówienia
4.00
Dobry

Data publikacji
01.03.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
01.03.2019 r.
Dostawa zgodna z zamówieniem , krótki czas oczekiwania.Informacje o dostawie dokładne , czytelne.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.03.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
01.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.02.2019 r.
Data zamówienia
13.02.2019 r.
28.02.2019 r.
Polecam zakup w sklepie nbielizna. Dostawa ekspresowa.Jestem zadowolona z dokonanego wyboru.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.02.2019 r.
Data zamówienia
01.02.2019 r.
28.02.2019 r.
PIŻAMKA DZIECIĘCA REWELACYJNA, PRODUKT ZGODNY Z OPISEM, DZIECKO ZADOWOLONE, UWIELBIA W NIEJ SPAĆ.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2019 r.
Data zamówienia
13.02.2019 r.
27.02.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

nbielizna-pl opinie klientów

nbielizna-pl

Bielizna damska i męska. Biustonosze, piżamy.

nbielizna-pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 27.03.2017 r.

Zmysłowe gorsety damskie, wygodna bielizna nocna, czy biustonosze do codziennego użytku – wszystkie produkty cechuje wybitna precyzja wykonania oraz modny design. Posiadamy niezwykle rozbudowany asortyment dla kobiet w każdym wieku, także przyszłych mam i matek karmiących. Prezentujemy również szeroki wachlarz wyrobów pończoszniczych, w tym rajstopy, skarpety i legginsy. Ofertę uzupełniają stroje jedno lub dwuczęściowe oraz tankini. Mężczyźni także znajdą dla siebie coś ciekawego.

Kontakt
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
sklep@nbielizna.pl
nbielizna-pl
Sprzedawca
Przedsiębiorstwo Handlowe LOOK Łukasz Ukarma
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 180431884
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Łukasz Ukarma
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z nbielizna-pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.