nbielizna-pl- Logo - Opinie

nbielizna-plOpinie

: 2124Bardzo dobry

4,78

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 27 mar 2017
data aktualizacji: 8 lut 2023
Sklep nbielizna-pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie nbielizna-pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 27 mar 2017
data aktualizacji: 8 lut 2023
Sklep nbielizna-pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie nbielizna-pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu nbielizna-pl

Opinie zweryfikowana (581) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (2124)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


20 kwi 2022
Przesylka dotarla w dobrym stanie. Latwy sposob zwrotu i w miare szybki zwrot pieniedzy. To co mozna poprawic to: dostepnosc artykulow. Jeden z zamowionych mial na stronie dostepnosc 2-5 dni, szkoda, ze ta ostatnia liczba okazala sie obowiazujaca i przesylke dostalam po ponad tygodniu. Druga sprawa to kwestia wymiany - zamiast zwracac towar, fajnie byloby miec opcje zamowienia np. wiekszego rozmiaru i wtedy otrzymania zwrotu tylko za faktycznie oddane artykuly.
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


16 lis 2022
Zamówiłam dwa szlafroki tej samej firmy różnica to inne kolory i inny rozmiar. jeden był dobry puchaty z dobrego grubego materiału zgodnie z opisem, drugi o wiele cieńszy, lichy materiał - dodatkowo był za duży. Z opisu obu szlafroków nie było można wywnioskować że są z innych tkanin- cienkiej i grubej. Z jednego jestem zadowolona drugi odesłałam- jakość i wielkość mi nie odpowiadała.
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu nbielizna-pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
16 sty 2023
Bardzo dobra jakość biustonoszy Ava. Polecam sklep. Dobry kontakt z sprzedawca
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 sty 2023
 
Świetny kontakt i szybkie działanie. Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 sty 2023
Szybkość realizacji, pełen profesjonalizm
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
15 sty 2023
Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
17 sty 2023
 
ok
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
24 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
23 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
17 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
17 sty 2023
 
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
15 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
14 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
11 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
11 sty 2023
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
11 sty 2023
Zgłoś opinię