Certyfikat dla nbielizna-pl

No. X5420CD351F9794E34ECE1488734C950E
 

Certyfikat wydany dn.
27.03.2017 r.
Ważny do
26.03.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o nbielizna-pl



Bardzo dobry

4.79/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 167 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
nbielizna-pl ma 545 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
09.05.2019 r.
23.05.2019 r.
Fajny komplet
4.50
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
03.05.2019 r.
23.05.2019 r.
bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę
2.67
Dostateczny

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
07.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Jedyne uwagi - wyłącznie do towaru, który został pomylony ( niestety przyszedł do mnie zupełnie inny komplet bielizny, niż zamawiałam).
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
07.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Wszystko Ok sklep serdecznie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
07.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
06.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Przedmiot zgodny z opisem, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2019 r.
Data zamówienia
06.05.2019 r.
20.05.2019 r.
Szybka dostawa, miła obsługa, dobry towar. Polecam:)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2019 r.
Data zamówienia
06.05.2019 r.
20.05.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.05.2019 r.
Data zamówienia
05.05.2019 r.
19.05.2019 r.
Kupiłam koszulki z koronką. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanej przesyłki. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.05.2019 r.
Data zamówienia
02.05.2019 r.
18.05.2019 r.
Super sklep internetowy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2019 r.
Data zamówienia
28.04.2019 r.
16.05.2019 r.
Jak zawsze jestem zadowolona z towaru oraz przebiegu transakcji
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2019 r.
Data zamówienia
01.05.2019 r.
16.05.2019 r.
kupuję bieliznę w tym sklepie już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona zarówno z wyrobów jak też bardzo przejrzystego i dokładnego przedstawienia poszczególnych towarów na stronie internetowej .
wilma57
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.05.2019 r.
Data zamówienia
29.04.2019 r.
13.05.2019 r.
Profesjonalista
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.05.2019 r.
Data zamówienia
29.04.2019 r.
13.05.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2019 r.
Data zamówienia
26.04.2019 r.
10.05.2019 r.
Dlugi czas oczekiwania i roc
2.00
Mierny

Data publikacji
09.05.2019 r.
Data zamówienia
24.04.2019 r.
09.05.2019 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.05.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
07.05.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona z produktów jak i z obsługi sklepu. Rzetelność i profesjonalizm. Przesyłki bez opóźnień, dobrze zabezpieczone. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.05.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
07.05.2019 r.
troszkę czekałem ale towar OK
4.00
Dobry

Data publikacji
07.05.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
07.05.2019 r.
Bielizna zgodna z.opisem
4.00
Dobry

Data publikacji
03.05.2019 r.
Data zamówienia
19.04.2019 r.
03.05.2019 r.
Jestem zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.04.2019 r.
Data zamówienia
16.04.2019 r.
30.04.2019 r.
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.04.2019 r.
Data zamówienia
16.04.2019 r.
30.04.2019 r.
Super sprzedawca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.04.2019 r.
Data zamówienia
16.04.2019 r.
30.04.2019 r.
Szybko i sprawnie
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.04.2019 r.
Data zamówienia
14.04.2019 r.
28.04.2019 r.
Trochę opóźniona wysyłka.
4.33
Dobry

Data publikacji
26.04.2019 r.
Data zamówienia
12.04.2019 r.
26.04.2019 r.
jest ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.04.2019 r.
Data zamówienia
10.04.2019 r.
25.04.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.04.2019 r.
Data zamówienia
09.04.2019 r.
24.04.2019 r.
Towar zadowalający tylko przesyłka nieco opóźniona.Polecam sklep.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
24.04.2019 r.
Data zamówienia
09.04.2019 r.
24.04.2019 r.
W porzadku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.04.2019 r.
Data zamówienia
09.04.2019 r.
23.04.2019 r.
Wszystko jak zawsze OK.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.04.2019 r.
Data zamówienia
04.04.2019 r.
23.04.2019 r.
Nic nie kupowalam,anulowane zamowienie
3.00
Dostateczny

Data publikacji
22.04.2019 r.
Data zamówienia
07.04.2019 r.
22.04.2019 r.
pięć dni od zamówienia do dostawy
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
21.04.2019 r.
Data zamówienia
07.04.2019 r.
21.04.2019 r.
Super. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.04.2019 r.
Data zamówienia
04.04.2019 r.
20.04.2019 r.
Towar zgodny z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2019 r.
Data zamówienia
26.03.2019 r.
18.04.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2019 r.
Data zamówienia
02.04.2019 r.
16.04.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.04.2019 r.
Data zamówienia
01.04.2019 r.
15.04.2019 r.
Zamówiłam 3 różne pary rajstop komunijnych.Bardzo ładne i odpowiednie rozmiary
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2019 r.
Data zamówienia
30.03.2019 r.
14.04.2019 r.
Ogólnie ok. Polecam.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2019 r.
Data zamówienia
29.03.2019 r.
14.04.2019 r.
Przesyłka w opcji "kurier48" przyszła po tygodniu......

Poza tym wszystko ok, można znaleźć biustonosze taniej niż na stronie producenta
4.00
Dobry

Data publikacji
14.04.2019 r.
Data zamówienia
30.03.2019 r.
14.04.2019 r.
Wszytsko szybko i sprawnie, brak zastrzezen, polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
13.04.2019 r.
TOWAR SUPER JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. Nareszcie udało mi się kupić to czego szukałam dość długo. Zachowałam Waszą etykietę, żeby nie zapomnieć.
Dzięki.
5.00
Bardzo dobry

nbielizna-pl opinie klientów

nbielizna-pl

Bielizna damska i męska. Biustonosze, piżamy.

nbielizna-pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 27.03.2017 r.

Zmysłowe gorsety damskie, wygodna bielizna nocna, czy biustonosze do codziennego użytku – wszystkie produkty cechuje wybitna precyzja wykonania oraz modny design. Posiadamy niezwykle rozbudowany asortyment dla kobiet w każdym wieku, także przyszłych mam i matek karmiących. Prezentujemy również szeroki wachlarz wyrobów pończoszniczych, w tym rajstopy, skarpety i legginsy. Ofertę uzupełniają stroje jedno lub dwuczęściowe oraz tankini. Mężczyźni także znajdą dla siebie coś ciekawego.

Kontakt
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
sklep@nbielizna.pl
nbielizna-pl
Sprzedawca
Przedsiębiorstwo Handlowe LOOK Łukasz Ukarma
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 180431884
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Łukasz Ukarma
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z nbielizna-pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.