Certyfikat dla nbielizna-pl

No. X5420CD351F9794E34ECE1488734C950E
 

Certyfikat wydany dn.
27.03.2017 r.
Ważny do
26.03.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o nbielizna-pl



Bardzo dobry

4.83/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 225 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
nbielizna-pl ma 611 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
16.07.2019 r.
Data zamówienia
29.06.2019 r.
16.07.2019 r.
Profesjonalna obsługa , super towar.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2019 r.
Data zamówienia
27.06.2019 r.
16.07.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.07.2019 r.
Data zamówienia
30.06.2019 r.
14.07.2019 r.
JESTEM ZADOWOLONA.
3.67
Dobry

Data publikacji
14.07.2019 r.
Data zamówienia
29.06.2019 r.
14.07.2019 r.
Towar bardzo dobry jakościowo, zgodny z opisem, polecam.
4.00
Dobry

Data publikacji
14.07.2019 r.
Data zamówienia
29.06.2019 r.
14.07.2019 r.
Polecam: błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem tudzież rozmiarówka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.07.2019 r.
Data zamówienia
30.06.2019 r.
14.07.2019 r.
Polecam firme szybko tanio i dobra jakosc.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.07.2019 r.
Data zamówienia
06.06.2019 r.
13.07.2019 r.
Szybka i profesjonalna obsługa, towar zgodny z oczekiwaniami
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.07.2019 r.
Data zamówienia
26.06.2019 r.
11.07.2019 r.
towar bardzo dobrej jakości
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.07.2019 r.
Data zamówienia
19.06.2019 r.
10.07.2019 r.
Wszystko o.k. Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.07.2019 r.
Data zamówienia
25.06.2019 r.
09.07.2019 r.
Wysyłka w terminie, produkty solidnie zapakowane, szybkie odpowiedzi na maile.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.07.2019 r.
Data zamówienia
21.06.2019 r.
09.07.2019 r.
Szybka dostawa, towar zgodny z umową. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.07.2019 r.
Data zamówienia
23.06.2019 r.
07.07.2019 r.
Oceniam bardzo dobrze.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2019 r.
Data zamówienia
21.06.2019 r.
05.07.2019 r.
Dobra komunikacja, gdy wystąpiła trudność (brak jednego z zamówionych produktów).
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2019 r.
Data zamówienia
20.06.2019 r.
05.07.2019 r.
Transakcja bez zarzutu, towar zgodny z opisem, polecam ten sklep.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.07.2019 r.
Data zamówienia
05.06.2019 r.
02.07.2019 r.
Kompetentna i profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła bezproblemowo. twoar zgodnie z opisem. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.07.2019 r.
Data zamówienia
16.06.2019 r.
01.07.2019 r.
Polecam sklep. Zakupiony towar ( kupiłam bieliznę,rajstopy oraz strój kąpielowy) zgadza się z opisem. Przesyłka bez uszkodzeń, dociera na czas.Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.07.2019 r.
Data zamówienia
17.06.2019 r.
01.07.2019 r.
Polecam. Towar zgodny z opisem. Dobrej jakości. Estetyczne opakowania.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
30.06.2019 r.
Data zamówienia
16.06.2019 r.
30.06.2019 r.
Jestem zadowolona i z produktu i z usługi.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.06.2019 r.
Data zamówienia
16.06.2019 r.
30.06.2019 r.
Po raz kolejny robiłam zakupy w tym sklepie, jestem bardzo zadowolona.Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.06.2019 r.
Data zamówienia
16.06.2019 r.
30.06.2019 r.
Następnym razem proszę o szybszą wysylke
4.00
Dobry

Data publikacji
29.06.2019 r.
Data zamówienia
14.06.2019 r.
29.06.2019 r.
Szybka tania dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2019 r.
Data zamówienia
15.06.2019 r.
29.06.2019 r.
Wszystko przyszło o czasie i zgodnie z zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2019 r.
Data zamówienia
14.06.2019 r.
29.06.2019 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2019 r.
Data zamówienia
12.06.2019 r.
28.06.2019 r.
Zamówiony towar - klasa. Realizacja zamówienia super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2019 r.
Data zamówienia
13.06.2019 r.
28.06.2019 r.
towar zgodny z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2019 r.
Data zamówienia
11.06.2019 r.
25.06.2019 r.
Bardzo dobra obsługa klienta, pełne zadowolenie z produktów. Sklep godny polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2019 r.
Data zamówienia
11.06.2019 r.
25.06.2019 r.
Jakość bardzo dobra. Przesyłka szybka. POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
06.06.2019 r.
24.06.2019 r.
POlecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
09.06.2019 r.
24.06.2019 r.
Szybko i sprawnie jest Ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.06.2019 r.
Data zamówienia
09.06.2019 r.
23.06.2019 r.
Towar dostarczony odpowiada moim oczekiwaniom. Koszt wysyłki nie był wygórowany a termin dostawy dotrzymany.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.06.2019 r.
Data zamówienia
08.06.2019 r.
23.06.2019 r.
Super obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.06.2019 r.
Data zamówienia
07.06.2019 r.
22.06.2019 r.
Profesjonalna obsługa :-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2019 r.
Data zamówienia
07.06.2019 r.
21.06.2019 r.
Wszystko przebiegło sprawnie :D
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2019 r.
Data zamówienia
07.06.2019 r.
21.06.2019 r.
Super sklep polecam z całego serca. Bardzo duży wybór i darmowa dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2019 r.
Data zamówienia
04.06.2019 r.
21.06.2019 r.
Super sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2019 r.
Data zamówienia
07.06.2019 r.
21.06.2019 r.
POLECAM ZAKUPY W TEJ FIRMIE:)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.06.2019 r.
Data zamówienia
06.06.2019 r.
20.06.2019 r.
Wszystko Ok. Zapakowane oryginalnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2019 r.
Data zamówienia
05.06.2019 r.
19.06.2019 r.
Bardzo szybko, sprawie dostarczony zakupiony produkt. Polecam sklep, jestem bardzo zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2019 r.
Data zamówienia
04.06.2019 r.
18.06.2019 r.
Po za dostawą, która miała być w ciągu 48 godzin wszystko było w porządku
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2019 r.
Data zamówienia
04.06.2019 r.
18.06.2019 r.
Polecam serdecznie
5.00
Bardzo dobry

nbielizna-pl opinie klientów

nbielizna-pl

Bielizna damska i męska. Biustonosze, piżamy.

nbielizna-pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 27.03.2017 r.

Zmysłowe gorsety damskie, wygodna bielizna nocna, czy biustonosze do codziennego użytku – wszystkie produkty cechuje wybitna precyzja wykonania oraz modny design. Posiadamy niezwykle rozbudowany asortyment dla kobiet w każdym wieku, także przyszłych mam i matek karmiących. Prezentujemy również szeroki wachlarz wyrobów pończoszniczych, w tym rajstopy, skarpety i legginsy. Ofertę uzupełniają stroje jedno lub dwuczęściowe oraz tankini. Mężczyźni także znajdą dla siebie coś ciekawego.

Kontakt
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
sklep@nbielizna.pl
nbielizna-pl
Sprzedawca
Przedsiębiorstwo Handlowe LOOK Łukasz Ukarma
Rakszawa 101A
37-111 Rakszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 180431884
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Łukasz Ukarma
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z nbielizna-pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.