Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym,można kupić części oryginalne lub zamienniki jak kto woli.Nieraz kupowałam tam produkty,zawsze oryginalne.Kontakt jest super,obsługa bardzo miła,pomocna i fachowcy w każdym calu,mogę polecić wszystkim ten sklep.Tylko przy jednym,ostatnim zakupie towar miał być doręczony na drugi dzień,a dotarł z czterodniowym opóźnieniem,to tylko taką mam uwagę,poza tym wszystko działa bardzo sprawnie i szybko,napewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu.dziękuję.
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie pozytywne opinie
najbardziej krytyczna opinia
3 miesiący temu
Sprzedawca podczas kontaktu telefonicznego ze spora niechęcią odpowiedział że towar zakupiony chyba będzie dobry, on tego nie wie. Jeśli prowadzi się sprzedaż internetowa części samochodowy to trzeba wiedzieć co do czego pasuje, służyć rada i wsparciem. Ogólnia niechęć sprzedawcy i arogancja. W przyszłości skorzystam z innego sklepu
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie krytyczne opinie
Opinie nt. sklepu ford.sklep.pl
SortujTrafność
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkty zgodne z opisem i ze zdjęciami na stronie, solidnie zapakowane do transportu. Polecam
Trochę za mało konkretów w opisue tzn ze dywaniki gumowe mają wysokie brzegi a to dla mnie istotne
1 miesiąc temu
kupuję w tym sklepie od 10 lat, jak zawsze wszystko w najlepszym porządku
Oferta towarowa, mistrzowie europy. Nic nie - robić bo spieprzycie.
Wczoraj
Jak zawsze, na czas,na miejsce, wszystko zgodnie z zamówieniem