A&A Dom Jubilerski

Opinie łącznie (816) Opinie (410) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni wysoką jakością, precyzją wykonania i unikatowością biżuterii. Większość z nich docenia bardzo szybką wysyłkę oraz sprawność realizacji zamówień. Estetyczne, staranne i luksusowe opakowanie produktów spotyka się z uznaniem, podobnie jak profesjonalna, uprzejma i szybka obsługa klienta. Klienci podkreślają także wyjątkowy, nieszablonowy charakter biżuterii oraz oryginalne wzory niedostępne w sieciówkach. Certyfikaty autentyczności oraz gwarancje są dodatkowym atutem oferty. Część klientów zgłasza jednak wątpliwości dotyczące czytelności oraz pochodzenia certyfikatów autentyczności i gwarancji.

OpinieA&A Dom Jubilerski

Kontakt z klientem i obsługa przed- i po sprzedażowa na wysokim poziomie. Produkt oraz oferta darmowej jednorazowej wymiany rozmiaru pierścionka wyróżnia ofertę. Jakość i poświadczenia bezpieczeństwa użytych materiałów jeszcze nie rozpoznane, certyfikaty dla osób nie z kręgu jubilerskiego ciężkie do określenie. Wyróżnia firmę nieszablonowość wśród powszechnaoci firm sprzedażowych. Czekam jeszcze na grawer w cenie i korektę rozmiaru, mam nadzieję również na świetną logistykę oraz jakość usługi. WIELKIM minusem jest to, że administratorem danych i gwarancji zakupu oraz być może poswadxznsia prawdziwości firmy i usługi jest NIEMIECKA FIRMA Z siedzibą we Frankfurcie. Stawia to w znak zapytania po przyjęciu i zakupieniu czy jest to tak nieszablonowa firma, szukałem szczególnie polskich jubilerów i polskiego kapitału. Niejasności w tej kwestii oraz pierwszy efekt po zakupie sugeruje, że być może w Niemczech będzie trzeba dochodzić praw i reklamacji. Odwrotnie zamierzony skutek w kwestii bezpieczeństwa. Oczywiście zależy od paradygmatu kupującego. Polecam firmę po dopracowaniu tej drobne🫢 kwestii. Fajny branding i miła obsługa.

Firma godna polecenia

Zamówiłem pierścionek dla przyszłej narzyczonej. Rozmiar który wybrałem był za duży więc poprosiłem o bezpłatna korektę rozmiaru. Wszystko przebiegło pomyślnie. Poza tym podczas porównywania tej firmy z innymi 'znanymi' mozemy wyciągnąć jeden kluczowy wniosek - cena jest w miarę adekwatna wzgledem zakupu i nie płacimy w pierwszej kolejności za to, że firma jest znana czy. Apart

Kolczyki kuleczki

Nie jest to mój pierwszy zakup u Państwa i zawsze jestem pod wrażeniem samego wyrobu , opakowania i obsługi . Na pewno nie są to wyroby ,które spotyka sie w sieciówkach .Wasze maja klasę i widać to gołym okiem . Jestem bardzo zadowolona .Pozdrawiam i życzę dużo klientów , kto raz u was kupi nie pójdzie już do innego sklepu .

Najlepszy sklep jubilerski

Szanowni Państwo, bardzo dziękuję za przemiłą obsługę. Pierścionek, który kupiłam w Państwa sklepie jest przepiękny. Jest to produkt wysokiej klasy.

Wadliwy certyfikat

Na początku wysłano mi certyfikat, z którego wynikało, że pierścionek jest z różowego złota, a w rzeczywistości jest z żółtego. Certyfikat ten natomiast zawierał informacje o masie i rodzaju szlifu kamienia. Następnie przesłano mi poprawiony certyfikat, który prawidłowo wskazywał kolor złota, ale za to informacja o kamieniu była już tylko w nazwie pierścionka i nie wskazano rodzaju szlifu.

GRAŻYNA

Profesjonalna firma. Pierścionek przyszedł z certyfikatem, zapakowany w piękne pudełko z dołączona torebką na prezent . Pierścionek pięknie zaprojektowany.
Pierścionek został wykonany świetnie, dostawa szybka i wszystko się zgadza. Jestem zadowolony.
Zamówiłem pierścionek zaręczynowy dla ukochanej, jest świetny, bardzo dziękuję!
Zawieszka z agatem mszystym jest, ładna i delikatna tak jak na zdjęciu ,z zakupu jestem zadowolona.
Dziękuję Pierścionek śliczny, lepszy niż na zdjęciach na stronie. Szybko wykonany i bardzo ładnie dostarczony.
Piękny produkt, Piękny certyfikat i opakowanie. Na pewno jeszcze coś wybiorę- mam kilka typów. Dziękuję

Cudne kolczyki, które robią wrażenie

Zamówiłam i otrzymałam przepiękne kolczyki, które robią wrażenie. Zamówienie pięknie zapakowane i szybko dostarczone. Jestem bardzo zadowolona i polecam markę z całego serca!!!
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie 😊 dziękuję i polecam
Biżuteria od Państwa jest przepiękna i inna wykonana z dokładnością w pięknym etui bardzo polecam
Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem i zdjęciami. Dołączony certyfikat produktu. Wszystko w porządku - dziękuję:-)
Wszystko wporządku, łańcuszek spełnił moje oczekiwania.
Najlepsze złoto które kupiłam w Polsce. Bardzo dobre opakowanie i gwarancja producenta wysłane na papierze. Polecam wszystkim!
Bardzo ładne delikatne serce, polecam
To mój kolejny zakup w A&A. Biżuteria jak zawsze piękna. Klasa sama w sobie.
Bardzo jestem zadowolona, szybka przesyłka.