Opinie łącznie (724) Opinie (343) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 28 maj 2024

greenpharm.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką realizację zamówień i błyskawiczną dostawę. Są również bardzo zadowoleni z jakości produktów, podkreślając ich skuteczność i zgodność z opisem. Doceniają dobre zabezpieczenie przesyłek oraz profesjonalne podejście personelu, miły kontakt i chęć wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Wielu klientów zauważa pozytywne efekty działania produktów zarówno u ludzi, jak i zwierząt. Pojawiło się jednak kilka uwag dotyczących ekologii i szczelności opakowań.

Opiniewww.greenpharm.pl

Produkt CBD full spectrum naprawdę bardzo dobrej jakości, w pełny spełnia moje oczekiwania jednakże muszę przyznać że szklana butelka wraz z pipetą do dozowania na początku wydaje się rozsądnym rozwiązaniem, jednakże po jakimś czasie CBD wycieka na butelkę( nie wiem jak ale wycieka). Mam znajomych którzy również korzystają z tego CBD i ten sam problem u nich występuje- może jakieś inne rozwiązanie byłoby lepsze, bądź użycie bardziej szczelnego opakowania rozwiązało by problem. Ale ogólnie, produkt spełnia swoje przeznaczenie Dziękuję 🙂

Odpowiedź ze sklepu www.greenpharm.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę oraz szczegółową, konstruktywną opinię. Cieszymy się, że jakość produktu spełniła Pana/Pani oczekiwania. Dziękujemy również za zwrócenie uwagi na kwestię szczelności opakowania i pipety – takie informacje są dla nas bardzo cenne. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie!

To nie jest moje pierwsze zamówienie i…

To nie jest moje pierwsze zamówienie i zawsze spotykam sie z profesjonalizmem. Przesyłka dociera terminowo i jest dobrze zabezpieczona. Olejki które zamwiam z reguły są na prezent więc osobiscie nie korzystałam, ale otrzymałam informację zwrotną, że się sprawdzają i są wysokiej jakości. Dziękuję za dotychczasową współpracę i z czystym sumieniem polecam.

Odpowiedź ze sklepu www.greenpharm.pl

Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę i tak szczegółową, pełną zaufania opinię. Bardzo nam miło, że przy kolejnych zamówieniach niezmiennie docenia Pani nasz profesjonalizm, terminową dostawę oraz staranne zabezpieczenie przesyłek. Cieszymy się również, że obdarowane osoby pozytywnie oceniają jakość naszych olejków. Dziękujemy za dotychczasowe zaufanie, współpracę i polecenie Green Pharm. Serdecznie zapraszamy ponownie!

Zakup produktu

Jeżeli chodzi o sam zakup, wysyłkę, wszystko ok. Jezeli chodzi o sam produkt, ciężko się wypowiedzieć ze względu na krótki czas stosowania. Kot przyjmuje wraz z jedzeniem, nie zauważyłam, żeby zapach czy smak zniechęcały go do jedzenia.

CBD 30%

Zakupiłem produkt chyba już trzeci raz i jestem bardzo zadowolony z jakości i z bardzo szybkiej wysyłki plus kontakt ze sklepem też jest na 5 gwiazdek, bardzo dziękuję i napewno wrócę
Serdecznie polecam fime.Profesjonalizm ,rzetelnosc,wszystko sprawnie i milo .Olejki najlepsze na rynku,skuteczne(Sprawdzilem kilka z roznych firm).Stwierdzam ze z tej firmy najbardziej skuteczny.Polecam kazdemu ,(nie sa tanie ,to lepiej kupowac te sprawdzone).Ze wzgledu na skutecznosc ,bede Panstwa stalym klientem)Serdecznie Pozdrawiam i Dziekuje

Odpowiedź ze sklepu www.greenpharm.pl

Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę oraz tak szczegółową i życzliwą opinię. Bardzo się cieszymy, że docenił(a) Pan profesjonalizm, rzetelną obsługę oraz sprawną realizację zamówienia. Dziękujemy również za zaufanie i miłe słowa dotyczące naszych produktów. Cieszy nas, że planuje Pan pozostać z nami na dłużej. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do zakupów w Green Pharm!

Bez zarzutu. Polecam

Produkt dostarczony bardzo szybko, bardzo dobrze opakowany i z dodatkowymi ulotkami informacyjnymi. Już próbowaliśmy, jakoś c wysoka. Dziękujemy.

Firma godna polecenia.

Przedstawiciel firmy skontaktował się że mną telefonicznie.Oddzwonił i wyjaśnił wszystkie wątpliwości. Polecam szczerze.

Odpowiedź ze sklepu www.greenpharm.pl

Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę i serdeczne polecenie! Bardzo się cieszymy, że nasz przedstawiciel mógł skontaktować się z Panem/Panią, odpowiedzieć na pytania i rozwiać wszelkie wątpliwości. Zależy nam na profesjonalnej i pomocnej obsłudze. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do Green Pharm!
Jestem zadowolony z jakości towaru i szybkiej wysyłki. Miło byłoby otrzymać jakiś rabat dla stałego klienta. 😉
Dostawa szybką i zgona z zamówieniem. Polecam ten sklep.
Bardzo szybka wysyłka, a sam olejek bardzo dobrze działa u psiej seniorki
Szybka dostawa, dobra cena i świetny kontakt ze sprzedawcą. Dobry towar.

Odpowiedź ze sklepu www.greenpharm.pl

Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę i tak pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że docenił(a) Pan/Pani szybką dostawę, atrakcyjną cenę, dobry kontakt oraz jakość naszych produktów. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do Green Pharm!
Szybka wysyłka. Moglibyście tylko wypełniać przesyłki czymś ekologicznym. Poza tym wszystko super.

Odpowiedź ze sklepu www.greenpharm.pl

Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę oraz cenną opinię. Cieszymy się, że docenił(a) Pan/Pani szybką wysyłkę. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą materiałów do pakowania – w naszych przesyłkach stosujemy ekologiczny Skropak, wykonany ze składników pochodzenia roślinnego, który jest biodegradowalny i rozpuszczalny w wodzie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do zakupów w Green Pharm!
Bardzo szybka dostawa, produkt dobrze zabezpieczony
Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar.
Dostawa na czas, ekologiczne opakowanie.
Szybka wysyłka
To już moja druga porcja 10% kropelek cbd. Jak żona skomentowała: dzięki kropelkom mam dłuższy lont. Moja cierpliwość się znacznie wydłużyła, a przy tym nie jestem jakiś otępiały. Mam wrażenie, że spotęgowało mnie nastawienie nastolatków: tzw. tumiwisizm. Polecam
Pomaga dla psa
Best oil iw tried
Szybka realizacja zamówienia, bezproblemowa dostawa i produkt zgodny z opisem. Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu www.greenpharm.pl

Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę oraz tak pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że docenił(a) Pan/Pani szybką realizację zamówienia, sprawną dostawę oraz zgodność produktu z opisem. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do zakupów w Green Pharm!

www.greenpharm.pl

Jesteśmy pasjonatami zdrowego stylu życia. W trosce o nasze zdrowie korzystamy z darów natury. Olejki konopne pomogły wprowadzić do naszego życia spokój i harmonię, ułatwiając codzienność nam i naszym...