27 gru 2023
Rewelacyjny sklep . Akurat kupiłam wieloryba dla synka ale nie można było odkręcić jednej śrubki , kontakt z obsługą sklepu był natychmiastowy, wysłali drugi wartościowy produkt od razu po odebraniu wadliwego , wszystko trwało zaledwie 3 dni . Za przesyłkę nie płaciłam , wszystko na koszt sklepu . Wielki plus .
Zamówiłam dwie rzeczy i dotarła tylko jedna. Po zgłoszeniu tego faktu czekałam tydzień na informację czy otrzymam brakującą zabawkę. Miała być nadana najpóźniej dziś. Niestety żadna przesyłka nie została zarejestrowana na mój nr telefonu (paczkomat in post, w aplikacji byłby ślad choćby o przygotowaniu przesyłki). Zabawka zamówiona na Mikołajki z wyprzedzeniem i jeszcze jej nie mam a już dwa dni po Mikołajkach. Musiałam kupić dziecku inny prezent w bucika :(
Opinie nt. sklepu brykacze.pl
Opinia
20 cze 2024
19 cze 2024
14 cze 2024
13 cze 2024
18 cze 2024
Pakowanie
Auto koparka przyszło w dobrym stanie na szczęście nic nie było uszkodzone ..ale jak zobaczyłam pudełko z dziura to się przestraszyłam że coś w środku może być pęknięte....moja rada pakujcie zabawki w jakaś folie babekowa czy przynajmniej wzmocnijcie karton w który jest zapakowany towar .
27 maj 2024
Duży wybór zabawek. Wszystkie zakupione przeze mnie produkty okazały się być wysokiej jakości. Świetny kontakt ze sprzedającym oraz szybko dostawa.
Serdecznie polecam.
2 cze 2024
To już kolejny, dość duży zakup w tym sklepie. Mogę polecić go z czystym sumieniem, zamówienie zrealizowane szybko, kompletne, kontakt ze sklepem bardzo dobry.
2 cze 2024
Zadowolony
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, przesyłka w terminie, zabawka traktorek z przyczepka godne polecenia,
3 cze 2024
Fantastyczny sklep. Cudowni ludzie, fantastyczna obsługa i zabawki najwyższej jakości.