Certyfikat dla 9design.pl

No. X5BDA9CEE61E79EEBACDCBD01076A144A
 

Certyfikat wydany dn.
25.10.2012 r.
Ważny do
24.10.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o 9design.pl



Bardzo dobry

4.71/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 69 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
9design.pl ma 182 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
29.08.2018 r.
Data zamówienia
22.08.2018 r.
29.08.2018 r.
Kontakt i dostawa błyskawiczna . Gorąco polecam .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.08.2018 r.
Data zamówienia
24.07.2018 r.
01.08.2018 r.
To świetny sprzedawca, sprawny transoport towaru wysokiej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.07.2018 r.
Data zamówienia
22.07.2018 r.
30.07.2018 r.
Polecam Wszystko na wysokim poziomie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.07.2018 r.
Data zamówienia
11.07.2018 r.
18.07.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.07.2018 r.
Data zamówienia
01.07.2018 r.
08.07.2018 r.
bardzo fajne filiżanki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2018 r.
Data zamówienia
28.06.2018 r.
05.07.2018 r.
dziekuje
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.07.2018 r.
Data zamówienia
22.06.2018 r.
02.07.2018 r.
zamówienie spełniło moje oczekiwania, szybka realizacja ,serwis dla klientów przyjazny i pomocny. polecam gorąco
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.06.2018 r.
Data zamówienia
20.06.2018 r.
27.06.2018 r.
Nie otrzymałem jeszcze zakupu
3.00
Dostateczny

9design.pl odpowiada: 24.07.2018 r.
Drogi Kliencie, bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Niestety dostawca nie powiadomił nas wcześniej o problemach z dostępnością produktu, który Pan zamówił. Oczywiście otrzymuje Pan rabat na zakupy :) Mamy nadzieję, że czas oczekiwania nie zniechęci Pana do odwiedzenia naszego sklepu ponownie. Z poważaniem, zespół 9design.

Data publikacji
22.06.2018 r.
Data zamówienia
15.06.2018 r.
22.06.2018 r.
Szybka dostawa , lampa piękna...,
jak zwykle nie zawiodłam się na 9design.

Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.06.2018 r.
Data zamówienia
23.05.2018 r.
15.06.2018 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.06.2018 r.
Data zamówienia
27.03.2018 r.
15.06.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.06.2018 r.
Data zamówienia
20.05.2018 r.
12.06.2018 r.
Polecam, jedyne zastrzenie to czas oczekiwania na realizacje zamowienia.
4.00
Dobry

Data publikacji
03.06.2018 r.
Data zamówienia
23.04.2018 r.
03.06.2018 r.
polecam, bardzo szybka realizacja, towar bardzo dobrze zapakowany - szkło dotarło bez uszkodzeń.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.05.2018 r.
Data zamówienia
16.05.2018 r.
26.05.2018 r.
Dostawa błyskawiczna, towar zgodny z opisem i w 100 spełniający oczekiwania, polecam:)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.05.2018 r.
Data zamówienia
11.04.2018 r.
05.05.2018 r.
Uwielbiam ten sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.05.2018 r.
Data zamówienia
26.04.2018 r.
04.05.2018 r.
Wieszak taki, jak oczekiwałem, chociaż bardziej jako ozdoba niż przedmiot użytkowy. Ale jest bardzo oryginalny i wzbudza zainteresowanie gości. Bardzo dobry kontakt z firmą, szybka odpowiedź na zadane pytania. Polecam jak najbardziej.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2018 r.
Data zamówienia
08.04.2018 r.
18.04.2018 r.
100 Profesjonaliści
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.04.2018 r.
Data zamówienia
22.03.2018 r.
17.04.2018 r.
Trochę musiałam poczekać na nową partię towaru od producenta, ale to była moja decyzja, że czekam. Potem dostałam telefon, aby ustalić termin dostarczenia, przesyłka przyszła dokładnie jak zostało ustalone. 9design oceniam bardzo dobrze.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
05.04.2018 r.
bardzo sprawna przesyłka
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
26.03.2018 r.
Data zamówienia
03.03.2018 r.
26.03.2018 r.
Towar super tylko długo czas oczekiwania
4.33
Dobry

Data publikacji
26.03.2018 r.
Data zamówienia
19.03.2018 r.
26.03.2018 r.
Sklep dobrze zaopatrzony w rzeczy, które mnie interesują. Kontakt z klientem bardzo dobry, szybka wysyłka zamówionego towaru.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.03.2018 r.
Data zamówienia
27.02.2018 r.
22.03.2018 r.
Zamawiałam ten sam towar po raz drugi. Pierwsza dostawa była ekspresowa choć przed świetami B.Nar.. Teraz termin był dłuższy choć obsługa dołożyła starań aby wszystko było dobrze.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
06.03.2018 r.
Data zamówienia
26.02.2018 r.
06.03.2018 r.
Towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.02.2018 r.
Data zamówienia
06.02.2018 r.
20.02.2018 r.
szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2018 r.
Data zamówienia
10.02.2018 r.
18.02.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona zobsługi i jakości dostarczonego produktu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.02.2018 r.
Data zamówienia
05.02.2018 r.
13.02.2018 r.
Wszystko zgodnie z opisem
4.00
Dobry

Data publikacji
06.02.2018 r.
Data zamówienia
30.01.2018 r.
06.02.2018 r.
Wszystko OK, zwrot towaru też bez problemów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.01.2018 r.
Data zamówienia
21.01.2018 r.
28.01.2018 r.
Świetny towar,szybka dostawaPolecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.01.2018 r.
Data zamówienia
24.11.2017 r.
24.01.2018 r.
Nie obyło się bez reklamacji, ale obsługa klienta na najwyższym poziomie. Dziękuję
4.33
Dobry

Data publikacji
24.01.2018 r.
Data zamówienia
17.01.2018 r.
24.01.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.01.2018 r.
Data zamówienia
10.01.2018 r.
18.01.2018 r.
Zegar jest naprawdę ładny. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.01.2018 r.
Data zamówienia
04.01.2018 r.
11.01.2018 r.
Szybka wysyłka, towar super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.01.2018 r.
Data zamówienia
17.12.2017 r.
09.01.2018 r.
ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.01.2018 r.
Data zamówienia
27.12.2017 r.
04.01.2018 r.
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.01.2018 r.
Data zamówienia
11.12.2017 r.
03.01.2018 r.
polcecam sklep i produkty
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.12.2017 r.
Data zamówienia
21.12.2017 r.
28.12.2017 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.12.2017 r.
Data zamówienia
15.12.2017 r.
24.12.2017 r.
Zegar tragedia.
Absolutna chińszczyzna.
3.00
Dostateczny

Data publikacji
21.12.2017 r.
Data zamówienia
24.11.2017 r.
21.12.2017 r.
wszystko super, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2017 r.
Data zamówienia
24.11.2017 r.
20.12.2017 r.
Ciekawie wyposażony, za mało promocji.
4.33
Dobry

Data publikacji
15.12.2017 r.
Data zamówienia
08.12.2017 r.
15.12.2017 r.
Polecam
4.67
Bardzo dobry

9design.pl opinie klientów

9design.pl

Designerskie meble, oświetlenie i dodatki

9design.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 25.10.2012 r.

Zmieniaj wnętrze z 9design! Wybierz wyjątkowe meble, designerskie oświetlenie i dodatki, które odmienią Twoje mieszkanie, dom czy biuro. Odwiedź nasz salon w Warszawie z ekspozycją na ponad 350 m2. Ponad 2000 towarów dostępnych od ręki w magazynie przy salonie.

Kontakt
ul. Motylkowa 65 B
04-776 Warszawa
Polska
sklep@9design.pl
9design.pl
Sprzedawca
9d Sp. z o.o.
ul. Motylkowa 65 B
04-776 Warszawa
Polska
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Krystian Dobrzycki
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z 9design.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.