Opinie o galeriamarek.pl



Dobry

3.60/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 5 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
galeriamarek.pl ma 1 439 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
12.06.2019 r.
Data zamówienia
12.06.2019 r.
12.06.2019 r.
Złożyłem zamówienie na buty, czekałem 4 dni robocze na potwierdzenie, po czym zostałem zawiadomioniony że zamówienie nie może zostać zrealizowane. Dostałem "zniżkę" 20. Potrzebnego rozmiaru butów już nie było, a ich nowa cena że "zniżką" była taka sama jak bez niej.
W końcu zamrożona na 6 dni kalendarzowych kasa i ogromne rozczarowanie od zakupów.
1.00
Niedostateczny

galeriamarek.pl odpowiada: 09.07.2019 r.
Najmocniej przepraszamy. Dokładamy wszelkich starań, by zapewnić komfortowe zakupy online. Standardowy czas realizacji zamówienia trwa do 5 dni roboczych, niekiedy może on ulec nieznacznemu wydłużeniu. Kody rabatowe i akcje specjalne nie łączą się ze sobą, dlatego jeśli produkt, który próbował Pan zakupić był objęty promocją, to cena produktu nie uległa obniżeniu. Jeszcze raz przepraszamy.

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
14.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Polecam sprzedającego w 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.09.2018 r.
Data zamówienia
01.09.2018 r.
01.09.2018 r.
Towar bardzo dobry, wszystko okej, ale zamówiłem 17.08 i dostałem 27.08....."trochę" długo :P
2.33
Mierny

Data publikacji
24.08.2018 r.
Data zamówienia
24.08.2018 r.
24.08.2018 r.
Polecam GALERIA MAREK.PL- szybka wysyłka ,pełne zadowolenie :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.08.2018 r.
Data zamówienia
31.07.2018 r.
23.08.2018 r.
Zamówienie zgodne z opisem. Niezbyt krótki czas oczekiwania na towar, ale zgodnie z informacją podaną na stronie, polecam.
4.67
Bardzo dobry

galeriamarek.pl opinie klientów

galeriamarek.pl

Kontakt
ul. Prof. Michała Życzkowskiego 10
31-864 Kraków
Polska
sklep@galeriamarek.pl
galeriamarek.pl
Sprzedawca
Marketing Investment Group Spółka Akcyjna
Os. Dywizjonu 303 paw. 1
31-871 Kraków
Polska
Rejestr handlowy
Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie KRS:0000521685
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Andrzej Grząka, Zbigniew Grząka, Andrzej Osika, Krzysztof Nitsch
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z galeriamarek.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.