Opinie o galeriamarek.pl



Bardzo dobry

4.54/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 169 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
galeriamarek.pl ma 1 438 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
14.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Polecam sprzedającego w 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.09.2018 r.
Data zamówienia
01.09.2018 r.
01.09.2018 r.
Towar bardzo dobry, wszystko okej, ale zamówiłem 17.08 i dostałem 27.08....."trochę" długo :P
2.33
Mierny

Data publikacji
24.08.2018 r.
Data zamówienia
24.08.2018 r.
24.08.2018 r.
Polecam GALERIA MAREK.PL- szybka wysyłka ,pełne zadowolenie :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.08.2018 r.
Data zamówienia
31.07.2018 r.
23.08.2018 r.
Zamówienie zgodne z opisem. Niezbyt krótki czas oczekiwania na towar, ale zgodnie z informacją podaną na stronie, polecam.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
16.08.2018 r.
Data zamówienia
24.07.2018 r.
16.08.2018 r.
Jak najbardziej polecam Super jakość, szybka dostawa, brak problemów z wymianą. Idealnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.08.2018 r.
Data zamówienia
22.07.2018 r.
14.08.2018 r.
Pozytywna ocena.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.08.2018 r.
Data zamówienia
14.08.2018 r.
14.08.2018 r.
Bardzo szybka przesyłka, buty jak zawsze super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.08.2018 r.
Data zamówienia
12.08.2018 r.
12.08.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.08.2018 r.
Data zamówienia
19.07.2018 r.
11.08.2018 r.
Wszystko jak najlepiej
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.08.2018 r.
Data zamówienia
18.07.2018 r.
10.08.2018 r.
Realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.08.2018 r.
Data zamówienia
09.08.2018 r.
09.08.2018 r.
Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany, bez uszkodzen.
Ekspresowa wysyłka
Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2018 r.
Data zamówienia
15.07.2018 r.
08.08.2018 r.
Szybko, sprawnie i terminowo. Towar jak towar...jeden trafiony inny nie. Zwrot pieniędzy na konto nastąpił bardzo szybko. Szkoda tylko, ze zwrotu nie można dokonać bezpośrednio w "sklepie" i wysyłkę paczki "z Krakowa do Krakowa" trzeba powierzy kurierowi/poczcie.
Generalnie spoko :)
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
08.08.2018 r.
Data zamówienia
08.08.2018 r.
08.08.2018 r.
Polecam bardzo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.08.2018 r.
Data zamówienia
06.08.2018 r.
06.08.2018 r.
Najlepsza firma
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.08.2018 r.
Data zamówienia
04.08.2018 r.
04.08.2018 r.
Zakupy po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni. Zawsze będę wracał . Sklep na 6+
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.08.2018 r.
Data zamówienia
03.08.2018 r.
03.08.2018 r.
Największy plus to towar bez wad i w rewelacyjnej cenie.

Zastrzeżenia mam do terminu realizacji zamówienia (1-5 dni roboczych w ofercie). Paczka była do odbioru po 8. dniach roboczych. Przez 5 dni roboczych od zamówienia nie otrzymałem też żadnej aktualizacji statusu zamówienia.
3.67
Dobry

Data publikacji
02.08.2018 r.
Data zamówienia
02.08.2018 r.
02.08.2018 r.
Bardzo długo czekałam na wysyłkę. Wręcz prosiłam o nią dzwoniąc i pisząc. Po 7 czy 8 dniach łaskawie wysłana.
3.00
Dostateczny

Data publikacji
01.08.2018 r.
Data zamówienia
01.08.2018 r.
01.08.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego produktu Buty WMNS NIKE TESSEN spełniły moje oczekiwania. Dostawa działa bardzo sprawnie i szybko. Polecam zakupy w tym sklepie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.07.2018 r.
Data zamówienia
19.07.2018 r.
30.07.2018 r.
Dostawa ponad tydzień czasu to trochę długo. Poza tym bez zastrzeżeń.
4.33
Dobry

Data publikacji
30.07.2018 r.
Data zamówienia
30.07.2018 r.
30.07.2018 r.
buty super, majtki Umbro super gatunek.
Zamówienie zawisło w systemie , po kilku dniach zadzwoniłam
i natychmiast dostałam towar. Stąd tak wysoka ocena.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2018 r.
Data zamówienia
19.07.2018 r.
29.07.2018 r.
Towar zgodny z opisem.przesylka dostarczona w krótkim czasie.polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2018 r.
Data zamówienia
29.07.2018 r.
29.07.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Bardzo polecam ;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2018 r.
Data zamówienia
29.07.2018 r.
29.07.2018 r.
Polecam serdecznie:)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2018 r.
Data zamówienia
27.07.2018 r.
27.07.2018 r.
Na początku podszedłem nieco sceptycznie do zakupów tutaj, duży wybór, mega promocje, wydawało się to dziwne. Bardzo dobrze, że zdecydowałem się jednak zakupić tutaj to czego szukałem. Błyskawiczna dostawa, przesyłka dotarła w dobrym stanie, o serwisie za dużo nie wiem, ale sposób prezentacji informacji o produktach jest naprawdę bez zastrzeżeń. Jeśli ktoś się zastanawia, to naprawdę polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2018 r.
Data zamówienia
27.07.2018 r.
27.07.2018 r.
Jestem bardzo zadowolony, super obsługa, dobra cena, pierwsze buty przyszły za duże, lecz szybko zostały wymienione na odpowiedni rozmiar. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.07.2018 r.
Data zamówienia
25.07.2018 r.
25.07.2018 r.
Wszystko sprawnie, szybko, buty jak najbardziej spełniają moje oczekiwania. Konkurencyjne ceny. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2018 r.
Data zamówienia
24.07.2018 r.
24.07.2018 r.
Świetna obsługa klienta. Błyskawiczna wysyłka, towar w pełni zgodny z opisem. Na pewno tu jeszcze wrócę.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.07.2018 r.
Data zamówienia
20.07.2018 r.
20.07.2018 r.
Super szybka obsługa, ładne buty.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.07.2018 r.
Data zamówienia
19.07.2018 r.
19.07.2018 r.
Zostal przysłany mi zły rozmiar butow. Kurier miał dostarczyć mi dobry rozmiar. 2 tygodnie i nic. Teraz okazalo sie ze nie maja juz tego rozmiaru i ze przyjedzie kurier po buty i zostaną mi zwrocone srodki. Zobaczymy...
3.00
Dostateczny

Data publikacji
18.07.2018 r.
Data zamówienia
18.07.2018 r.
18.07.2018 r.
gorąco polecam
towar super i ceny też fajne :)
No i dostawa GRATIS
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.07.2018 r.
Data zamówienia
12.07.2018 r.
12.07.2018 r.
Jestem zadowolona pod każdym względem z zakupów, szybko, tanio i solidnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.07.2018 r.
Data zamówienia
11.07.2018 r.
11.07.2018 r.
bzy bzy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.07.2018 r.
Data zamówienia
11.07.2018 r.
11.07.2018 r.
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.07.2018 r.
Data zamówienia
11.07.2018 r.
11.07.2018 r.
Ekspresowa wysyłka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.07.2018 r.
Data zamówienia
15.06.2018 r.
09.07.2018 r.
Bardzo długo czekaliśmy na zamówiony towar
3.33
Dostateczny

Data publikacji
08.07.2018 r.
Data zamówienia
28.06.2018 r.
08.07.2018 r.
Ogólnie polecam
4.33
Dobry

Data publikacji
07.07.2018 r.
Data zamówienia
07.07.2018 r.
07.07.2018 r.
Naprawdę polecam ,buty dostałem na drugi dzień od zamówienia ,dziękuję i pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.07.2018 r.
Data zamówienia
02.07.2018 r.
02.07.2018 r.
Bardzo szybka wysyłka towaru i dostawa w sobote czym byłam bardzo mile zaskoczona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
03.06.2018 r.
28.06.2018 r.
Bardzo profesjonalnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2018 r.
Data zamówienia
31.05.2018 r.
25.06.2018 r.
transakcja przebiegła dobrze
4.33
Dobry

galeriamarek.pl opinie klientów

galeriamarek.pl

Kontakt
ul. Prof. Michała Życzkowskiego 10
31-864 Kraków
Polska
sklep@galeriamarek.pl
galeriamarek.pl
Sprzedawca
Marketing Investment Group Spółka Akcyjna
Os. Dywizjonu 303 paw. 1
31-871 Kraków
Polska
Rejestr handlowy
Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie KRS:0000521685
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Andrzej Grząka, Zbigniew Grząka, Andrzej Osika, Krzysztof Nitsch
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z galeriamarek.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.